FANTOMASSS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 201
Αντε να πάρουμε σειρά και εμείς, με το κορίτσι να γευτούμε τις τρυπούλες του
Δεν είναι τυχαίο που σε αγαπάνε ΟΛΑ τα κορίτσια!Ούτε μαζί μου βγήκε την πρώτη φορά, αν και η Αγγελική έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για μια επιτυχημένη συνάντηση. Συμβαίνει κάποιες φορές. Την δεύτερη φορά όμως έγινε το έλα να δεις. Δες τις κριτικές μου για περισσότερα.

Οχι κορίτσι μου ,μα.τι φταίμε εμεις,δεν θα λογοδοτήσουμε,καλο σου βράδυ και σε ευχαριστώΔεν είναι τυχαίο που σε αγαπάνε ΟΛΑ τα κορίτσια!
Είσαι ΚΥΡΙΟΣ σε όλα σου !
ΥΓ....Συγνωμη Αγγελική γι αυτό που έγινε στο νημά μου και αν κάποιος σου μίλησε άσχημα !
Σου πάει πάρα πολύ το καινούριο μαλλί!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ......![]()
Εδω είμαι,σε περιμένωΑντε να πάρουμε σειρά και εμείς, με το κορίτσι να γευτούμε τις τρυπούλες του
Έχω αναπτύξει την θεωρεία μου τόσο σένα όσο και στην Αγγελική. Ευγένεια, σεβασμός και καθαριότητα. Το τρίπτυχο της επιτυχίας, από το οποίο μόνο κερδισμένος θα βγεις και η κάθε τίμια κοπέλα θα σου δώσει το καλύτερο που μπορεί.Δεν είναι τυχαίο που σε αγαπάνε ΟΛΑ τα κορίτσια!
Είσαι ΚΥΡΙΟΣ σε όλα σου !
ΥΓ....Συγνωμη Αγγελική γι αυτό που έγινε στο νημά μου και αν κάποιος σου μίλησε άσχημα !
Σου πάει πάρα πολύ το καινούριο μαλλί!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ......![]()
Ήρθα,το ξέρω,χάθηκα σήμερα,αλλά οταν έχω χρόνο είμαι ενεργή εδώΠου χάθηκε η γυναίκαρα σήμερα;;;;;!!!
Η απουσία σου έγινε αισθητή αστέρι!!!Ήρθα,το ξέρω,χάθηκα σήμερα,αλλά οταν έχω χρόνο είμαι ενεργή εδώ
Να σαι καλά,δεν μένει τότε παρά να κανονίσουμε,αφου όπως είπες ενδιαφέρεσαι για ραντεβούΗ απουσία σου έγινε αισθητή αστέρι!!!
Φυσικά και θα κανονίσουμε! Εξάλλου έφτιαξα προφίλ για να βρω το τηλέφωνό σου, μόνο για αυτό!! ομορφιά μου!Να σαι καλά,δεν μένει τότε παρά να κανονίσουμε,αφου όπως είπες ενδιαφέρεσαι για ραντεβού
Με τιμά απόλυτα αυτό που λες! Εμ αυτό που εχω πει,οτι όποιος θέλει ερχεται,οποιος δεν θέλει,αντε γειαΦυσικά και θα κανονίσουμε! Εξάλλου έφτιαξα προφίλ για να βρω το τηλέφωνό σου, μόνο για αυτό!! ομορφιά μου!
Η απουσία σου έγινε αισθητή αστέρι!!!
Να σαι καλά,δεν μένει τότε παρά να κανονίσουμε,αφου όπως είπες ενδιαφέρεσαι για ραντεβού
Αχ, καλέ τα πιτσουνάκια μου! Τι γλυκούλια που είναι!Φυσικά και θα κανονίσουμε! Εξάλλου έφτιαξα προφίλ για να βρω το τηλέφωνό σου, μόνο για αυτό!! ομορφιά μου!
Καλημερα στο πιο ερωτικό!! κορίτσι!!!Μην δείτε κάποιον ευγενικό,αμέσως
Επίσης ,χαρούμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!Καλημερα στο πιο ερωτικό!! κορίτσι!!!
Χρονιά πολλά κουκλίτσα!! πάντα ερωτευμένη!!Επίσης ,χαρούμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Καλώς σας βρίσκω και πάλιΚαλώς την κούκλα μας!!
Τι κάνεις αστέρι!! Καλά είσαι!!Καλώς σας βρίσκω και πάλι
Nαι,μια χαράΤι κάνεις αστέρι!! Καλά είσαι!!