billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.824
- Πόντοι
- 5.956
Έπρεπε να το εχεις καταλάβει απο την αγάπη μου για τα παρτυ με ουζα!.....εγώ δεν το ήξερα ότι ο ΜΠΙΛ όταν ήταν μωρό αντί για γάλα έπινε ούζο !
Έπρεπε να το εχεις καταλάβει απο την αγάπη μου για τα παρτυ με ουζα!.....εγώ δεν το ήξερα ότι ο ΜΠΙΛ όταν ήταν μωρό αντί για γάλα έπινε ούζο !
Εχουν κυκλοφορήσει φωτο μου?εσυ και ο οβελιξ.........χαχαχαχ αν και δεν εισαι χονδρος.....αντιθετως.........
....δεν με κάλεσες στα πάρτυ σου με τα ούζα !Έπρεπε να το εχεις καταλάβει απο την αγάπη μου για τα παρτυ με ουζα!
Δεν σε κάλεσα γιατί ξερω οτι δεν πίνεις πέρα απο νερωμενο κρασι!....δεν με κάλεσες στα πάρτυ σου με τα ούζα !
Οπότε δεν έχω άποψη περί του θέματος!
![]()
κάντε πάρτυ με πορτοκαλαδες να ερθω !Δεν σε κάλεσα γιατί ξερω οτι δεν πίνεις πέρα απο νερωμενο κρασι!
Αν έρθεις σε κάποιους που κάνουν παρτυ,τότε αυτόματα το παρτυ θα μεταμορφωθεί σε παρτυ με ουζα,χωρις ουζα!κάντε πάρτυ με πορτοκαλαδες να ερθω !
Παρτ-ουζαΑν έρθεις σε κάποιους που κάνουν παρτυ,τότε αυτόματα το παρτυ θα μεταμορφωθεί σε παρτυ με ουζα,χωρις ουζα!
Κατά ζητείστεΕχουν κυκλοφορήσει φωτο μου?
Πολύ ωραίο το χρώμα….Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Ορισμένες λευκαντικές παρεμβάσεις θα το έκαναν ακόμη καλύτερο.Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Aπο κοντά θα διαφέρει το πώς φαινεται πιστευω,είναι αναλογα και με το φωτισμό που βρίσκεσαι θεωρώ.Ορισμένες λευκαντικές παρεμβάσεις θα το έκαναν ακόμη καλύτερο.
Άλλο σου είπε. ΛολAπο κοντά θα διαφέρει το πώς φαινεται πιστευω,είναι αναλογα και με το φωτισμό που βρίσκεσαι θεωρώ.
Πολύ ωραίο είναι κοριτσάρα μεγια σου.Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Πολύ ωραία!!!!Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Α δεν το θυμάμαι καν αυτόΠάντως οφείλω να ομολογήσω ότι διακρίνω φιλότιμια στην εν λόγω κορασίδα. Που δεν βλέπω αλλού.
Να τα λέμε όλα. Κι ας με εκραξε χωρίς λόγο.
Σημαίνει οτι δεν "κρατας κακίες"...Α δεν το θυμάμαι καν αυτό
Πολλα δεν θυμασαι.. χααχαΑ δεν το θυμάμαι καν αυτό
μμμ πολυ ωραιο και ιδικα που ειναι και ισιοΝα ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.