Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.299
Σίγουρα γ να εγινε αυτο που λες,κάποιον λόγο θα είχαΠολλα δεν θυμασαι.. χααχα
Σίγουρα γ να εγινε αυτο που λες,κάποιον λόγο θα είχαΠολλα δεν θυμασαι.. χααχα
Όχι δεν είχες λόγο. Απλα παρεξηγεις συνεχώς.Σίγουρα γ να εγινε αυτο που λες,κάποιον λόγο θα είχα
Πολύ ωραίο μαλλί αγγελική, άστο έτσι σου πάει.Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Ευχαριστώ πολύμμμ πολυ ωραιο και ιδικα που ειναι και ισιο
Attention whoreΌφειλα να ενημερώσω για το μαλλί που το άλλαξα,να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι και πει κάποιος "άλλο μαλλι έχει στις φώτο,και με άλλο μας ήρθε",και απλά σε οποιον δεν του αρέσει να μην έρθει,τόσο απλά
Με γεια σου γειτονακι! Σου παει πολυ!Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Μια γειτονια ολοιΜε γεια σου γειτονακι! Σου παει πολυ!
Αγαπημενη γειτόνισσα ευχαριστώ πολυ,αλλά και εσύ απ ότι βλέπω δεν πας πίσω απο θέμα εμφάνισης!! Και χαρακτήρα επίσης έχεις,όλο το πακέτοΜε γεια σου γειτονακι! Σου παει πολυ!
Λατρεμένες γειτόνισσεςΜια γειτονια ολοι
Δεν νομίζω να έρχονται για το μαλλί.Όφειλα να ενημερώσω για το μαλλί που το άλλαξα,να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι και πει κάποιος "άλλο μαλλι έχει στις φώτο,και με άλλο μας ήρθε",και απλά σε οποιον δεν του αρέσει να μην έρθει,τόσο απλά
Σωστά,αυτό να μου πειςΔεν νομίζω να έρχονται για το μαλλί.![]()
Το σωστό μήκος να έχει, κι όλα τα άλλα έπονται...Σωστά,αυτό να μου πεις
Να ξέρετε οτι θα σας έρχομαι με διαφορετικό μαλλι,μην με περιμένετε με σκέτο καστανό,και σας έρθω με άλλο χρώμα.
Έχω καιρο να ζυγιστώ αλλά 65 σίγουρα είμαιΠοσα κιλά είσαι ;
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ γ το σχόλιο,σε περιμένω ξανά. Αυτό που έλαβα υπόψη ήταν η συμπεριφορά,θα κάνουμε επίσης comeback δυναμικο!Συνάντηση προ λίγων ημερών με την αγγελική. Δε βγήκε ο αγώνας όπως θα ήθελα κυρίως λόγω δικών μου θεμάτων. Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι η ευγένεια κι η επιμονή της είναι αξιοσημείωτη. Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ κάποια στιγμή που θα είμαι καλύτερα γιατί τη συνάντησα κάτω από (δικές μου) μη ιδανικές συγκυρίες. Αγγελικη σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Ότι σου είπα ισχύει. Είσαι πραγματικά ένα όμορφο ευγενικό ξεχωριστό κορίτσι…Καλο βράδυ.Καλησπέρα και σε ευχαριστώ γ το σχόλιο,σε περιμένω ξανά. Αυτό που έλαβα υπόψη ήταν η συμπεριφορά,θα κάνουμε επίσης comeback δυναμικο!
Ούτε μαζί μου βγήκε την πρώτη φορά, αν και η Αγγελική έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για μια επιτυχημένη συνάντηση. Συμβαίνει κάποιες φορές. Την δεύτερη φορά όμως έγινε το έλα να δεις. Δες τις κριτικές μου για περισσότερα.Συνάντηση προ λίγων ημερών με την αγγελική. Δε βγήκε ο αγώνας όπως θα ήθελα κυρίως λόγω δικών μου θεμάτων. Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι η ευγένεια κι η επιμονή της είναι αξιοσημείωτη. Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ κάποια στιγμή που θα είμαι καλύτερα γιατί τη συνάντησα κάτω από (δικές μου) μη ιδανικές συγκυρίες. Αγγελικη σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Ναι αδελφέ μου την έχω δει την κριτική σου κ επειδή σε εμπιστεύομαι στις κριτικές σου γενικότερα κι επειδή η αγγελική έκανε τα πάντα είμαι σίγουρος ότι τη δεύτερη θα πάει τρένο. Καλο σου βράδυ.Ούτε μαζί μου βγήκε την πρώτη φορά, αν και η Αγγελική έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για μια επιτυχημένη συνάντηση. Συνβαίνει κάποιες φορές. Την δεύτερη φορά όμως έγινε το έλα να δεις. Δες τις κριτικές μου για περισσότερα.
Την καλησπέρα μου,δεν εχω ξεχάσει τα δικά μας ραντεβού εννοείται ! Έχεις κερδίσει την εκτίμησή μου και χαίρομαι που δικαιώθηκες για την επιλογή σου!Ούτε μαζί μου βγήκε την πρώτη φορά, αν και η Αγγελική έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για μια επιτυχημένη συνάντηση. Συνβαίνει κάποιες φορές. Την δεύτερη φορά όμως έγινε το έλα να δεις. Δες τις κριτικές μου για περισσότερα.