Καλησπέρα σας,λοιπόν να σας πω ένα περιστατικό στο prive,τελειώνω ενα ραντεβου,και πριν φύγω απ το ξενοδοχείο,κάθισα εκει στον καναπέ π ειναι στην άκρη,για να χαζέψω λίγο στο κινητό. Και έρχεται η ρεσεψιονίστ και με ρωτάει "να σε ρωτήσω,ήσουν στο δωμάτιο τάδε,και λέω οχι,ήμουν σε εκείνο",και είπε α εντάξει. Μετά απο ούτε 1 λεπτό,ερχεται πάλι και μου λεει "να σε ρωτήσω,είσαι της δουλειάς; "Και είπα ένα διστακτικό ναι,με έφερε ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. Kαι ειπε "θες να κανεις ένα ραντεβού τωρα; Γιατι σε εναν πελάτη τελικά δεν θα του έρθει η κοπέλα που είχε κανονίσει,είναι δικός μας πελατης.και λεω ναι,και είπε πόσο,λεω 80,και είπε πάρε του 100,κράτα κάτι και για μένα. Και δεν μου άρεσε καθολου αυτό,και λεω εντάξει,δεν χρειάζεται,καλύτερα μόνη μου να τα κανονίζω,γεια σας καλό βράδυ,και έφυγα. Και σας ρωτάω,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; Η αρμοδιότητά της είναι να της λέω το δωμάτιο που πάω,οταν φευγω "γεια σας ,καλό βράδυ",ΤΕΛΟΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΗ,ΗΡΘΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΗ ΘΕΣΗ,εδω σκέφτομαι να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκει,και να πηγαίνω στην ανάγκη μονο αμα έχει αναμονή το μπιλ. Απαράδεκτο,ντροπή . Τέτοια ξενοδοχεια ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ!!!! ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ?????,ιδίως οσοι έχετε οικογενεια και αν θα θέλατε διακριτικότητα