Τέλης Σταλλόνε
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Κύριος βλέπω πρωί, μεσημέρι, βράδυ στο σάιτ είσαι έχεις χρόνο εγώ δεν έχω!!!Για την ακρίβεια κύριος….
Ο Θεός να σε κάνει δηλαδή….
Δεν σε βλέπω καν…
Τόσο ανύπαρκτος είσαι τόσο εσυ όσο και οι όμοιοι σου…
Προφανώς είσαι και άεργος που δεν έχεις δουλειά το πρωί και κάθεσαι ως τις 3 τη νύχτα και γράφεις τις αηδίες σου….
‘Αμε φίλε μου να πάρεις το χαρτζιλίκι από τη μαμά σου να πας κανένα Μεταξουργείο να ξελαμπικάρεις με κάνα 10ευρο, παραπάνω δε σε παίρνει, θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός…, και άσε τα κοριτσάκια τα έρμα να κάνουν τη δουλειά τους….
Και επειδή δε γουστάρω ούτε να ακούω αλλά ούτε και να βλέπω σκουπίδια σαν και του λόγου σου
Θα πατήσω το κουμπάκι που σου απενεργοποιεί από τις δικές μου οθόνες και….
…πήρες τον ΠΟΥΛΟ με συνοπτικές διαδικασίες….
Την @Αγγελική αφήστε την ήσυχη..
Πάτε παρακάτω… ξεκολάτε…
Συμβουλή είναι….
Δεν κρίνω αν είσαι συνταξιούχος η αν παίρνεις επιδόματα και δεν με νοιάζει!!
Εσύ όμως κρίνεις εάν έχω η όχι δουλειά μάθε λοιπόν ότι έχω δουλειά !!
Δεν με βλέπεις είναι λογικό γιατί είμαι πολύ μπροστά.Ευτυχως που υπάρχει και ο έρωτας ευτυχώς που υπάρχουν πουτανες!!!! .... Λεφτά δεν υπάρχουν και σε έχει βαρεσεί η μαλάκια (Δεν την κόβεις την πρωινή,τι να σου κάνω!!!
Όσο για τι δουλειά που κάνω έχεις κρίση βλέπω!, Καλά κάνεις!!!...
ΌΜΩΣ ΜΗΝ ΠΙΆΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΣΠΙΤΙΑ,Ή ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΟΚ;
σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό σκουπίδι για αυτό που είπες!!!
Εκτός από μουνοδουλος που δεν με νοιάζει στο κάτω κάτω της γραφής !!
Είσαι και μάλακας!!
"Άσε τά κοριτσάκια τα έρμα να κάνουν την δουλειά τους".......Δεν τα ενοχλώ για πες που πως και ποτέ;; Ααα ρε δεν πειράζει..δεν είχες τι να πεις!!!!
"Την @Αγγελική αφήστε την ήσυχη"
Εγώ που την ενόχλησα Κυριος;;
Εσένα ενόχλησα που της είπα την αλήθεια ότι βρήκες ευκαιρία να ανέβεις στο κρεβάτι,και δεν το είπα μόνο προσωπικά για σένα αλλά γενικά για όλους όσους φέρονται έτσι στο νήμα της!!!!
Να είσαι κοσμμιος με τα κορίτσια και όχι πρόστυχος λες και είναι σκουπίδια η τα σκυλάκια σου!!!
Ο Λόγος σου τίς χόρτασε και το ψωμί σου φατο!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΥΡΙΟΣ