Νέα

Αγγελική

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Υφος γαμάω και δέρνω οχι σε εμένα,και με το μακρυ και χοντρο που λες τι; Επίδειξη θες να μας κάνεις; Αντε ρε κατούρα και λιγο,την καλημέρα μου
Αγγέλα, και βέβαια έχουν και θα έχουν το στυλ γαμάω και δέρνω, ξέρεις όπως το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέφτης (για σου ρε άρχοντα Νότη)
Έτσι και το νήμα είναι ο καθρέφτης της κάθεμιας από εσάς.
Όταν δίνεις τροφή περί ικανοποίησης (προσόντων) ή μη ,αφήνοντας να αιωρούνται υποψίες για τους μπαναρισμένους και τον τον τελευταίο με το χειρουργείο,
τι θες να κάνουν;;
Δώσε αέρα στον χωριάτη να σου ανεβαίνει στο κρεβάτι...
Δεν λέω ότι το κάνεις εσκεμμένα στο νήμα σου αυτό, αλλά όταν το επιτρέπεις και αποκρίνεσαι σε ερωτικού τύπου αφιερώσεις με like τότε ο άλλος οποίος και αν είναι αυτός, ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Πάντα ήρεμα χαλαρά και καλοπροαίρετα ότι σου λέω.
Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα.....για οπότε το διαβάσεις
day and night GIF

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
37.310
Αγγέλα, και βέβαια έχουν και θα έχουν το στυλ γαμάω και δέρνω, ξέρεις όπως το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέφτης (για σου ρε άρχοντα Νότη)
Έτσι και το νήμα είναι ο καθρέφτης της κάθεμιας από εσάς.
Όταν δίνεις τροφή περί ικανοποίησης (προσόντων) ή μη ,αφήνοντας να αιωρούνται υποψίες για τους μπαναρισμένους και τον τον τελευταίο με το χειρουργείο,
τι θες να κάνουν;;
Δώσε αέρα στον χωριάτη να σου ανεβαίνει στο κρεβάτι...
Δεν λέω ότι το κάνεις εσκεμμένα στο νήμα σου αυτό, αλλά όταν το επιτρέπεις και αποκρίνεσαι σε ερωτικού τύπου αφιερώσεις με like τότε ο άλλος οποίος και αν είναι αυτός, ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Πάντα ήρεμα χαλαρά και καλοπροαίρετα ότι σου λέω.
Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα.....για οπότε το διαβάσεις
day and night GIF
Καληνύχτα και σε σενα!

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Φίλε @Conqueror_Greg
Έλεγα να μήν αναφερθώ σε εσένα, όμως το like που έκανες σε εκτός θέματος και ειρωνική απάντηση της Αγγέλας προς το πρόσωπο μου, και με τα όσα είδα σήμερα ,με έκανε να αλλάξω γνώμη.
Πρώτα απ όλα δεν σου επιτίθεμαι, απλά σαν άντρας προς άντρα,θα σου δώσω μια συμβουλή.... Οι αφιερώσεις που κανείς δεν πιάνουν τόπο. Καλό θα ήταν να τις κάνεις σε άλλες κοπέλες που δεν είναι ιερόδουλες.Εδω δεν ψάχνουν ούτε για πουτσαρα,ούτε για μπρατσαρα ούτε για τίποτα απ' όλα αυτά. Τον χρόνο σου σπαταλάς και δημιουργείς θέμα με την στάση σου γενικά!
Ξέρεις οι γυναίκες είτε είναι πουτάνες είτε καθαρίστριες είτε δασκάλες σκέφτονται το ίδιο και λειτουργούν το ίδιο.
Στα δύσκολα πετάνε το μπαλάκι στην εξέδρα και έχουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης - επιβίωσης σε μια κατάσταση που μπλέκουν, είναι σαν τα γατιά δεν πιάνονται φίλοι, έχουν τον δικό τους κόσμο!!!!:springsmile:
Ενώ εμείς είμαστε σαν τα σκυλιά ΜΑΛΑΚΕΣ !!:tooth:

Το χειρότερο απ' όλα είναι τα like που σκορπάς αβερτα. Έτσι όπως το πάς και κλανιά να ανεβάσει κάποια ιερόδουλη,θα κάνεις like ΕΛΕΟΣ!
Με το να επιβεβαιώνεις την πίστη σου με like προς τις κοπέλες,δεν κάνεις καλό ούτε σε σένα ούτε σε αυτές.
Δεν γίνεται να έχουν σε όλα δίκαιο και να είναι όλα ωραία με αυτές.
Το παρακάτω βίντεο δεν για να σε θίξω, αλλά για να σε ξυπνήσω, γιατί όλοι έχουμε τις φάσεις μας κατά καιρούς.

ΞΥΠΝΑ!! ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΣΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟ ΓΛΕΙΦΕΙΣ!!

cat and dog GIF

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.353
Πόντοι
446
Ετσι σας ποναει βλεπω ο Γρηγορακης.Σε κατι μερες μονο μετα απο ολες τις πληροφοριες που ρωτησε και πηρε για πουτανες καθε λογης σε απειρα νηματα(τις γαμησε ολες) και αφου ειδε καθε γυμνη φωτο του σαητ αποφασισε να κατακτησει και τα νηματα κοριτσιων του 80ρικου κλεβωντας τις καρδιες τους με την καλλιτεχνικη του ελεγεια (και τη μεγαλη και χοντρη πουτσα του φυσικα) ,λιγο πριν παει στο "πιο πανω ραφι" σαν ολους τους μεγαλους Κατακτητες της ιστοριας.

Καποιοι κακοπροαιρετοι που δεν σκαμπαζουν απο τεχνη θα τον πουν παρασιτο,ψυχοπαθη και final boss ναυαγιο αλλα ειναι καθαρα φθονος και ζηλοτυπια.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.957
οι αγαπουλιδεςς κλπ που γεμίζουν ένα θρεντ εδώ μέσα κάνοντας δωρεάν προμοσιον είναι άξιοι της μοίρας τους.
Εγω θα μείνω στο παιδί το redman που τόσο πολύ πλήγωσε με τη συμπεριφορά της απέναντι στο πρόβλημα που είχε και τον ταλανιζει.
Πολλοί λένε για να είσαι καλή ιερόδουλη αρχικά πρέπει να είσαι πρώτα άνθρωπος,αν δεν είσαι δύσκολα κάνεις γι αυτή τη δουλειά αλλά και δύσκολα να έχεις χαρούμενους πελάτες.
Γενικά δεν το διαχειρίζεται καθόλου καλά και έχει αισχρή συμπεριφορά απέναντι σε κάποιους.

Τελευταία τροποποίηση:

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Αγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…
Ευχαριστώ γι αυτό…
αλλά δεν μπορώ στην ηλικία που είμαι να δέχομαι συμβουλές…
Ο γέροντας έτσι έμαθε και έτσι πράττει… και ξέρεις νέε μου που γνωρίζεις όπως λες καλά τις γυναίκες και ξέρεις πως σκέφτονται και τι κάνουν…και όλα αυτά που αναφέρεις… καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τις γυναίκες…. και αυτό είναι το πρόβλημα, όχι μόνο δικό σου αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα..
Νομίζετε ότι όλα στη ζωή ειναι σεξ και πουτάνες και μαγκιές και τσαμπουκάδες πίσω από τα πληκτρολόγια? Όχι νεαρέ μου.. δεν έχει νόημα το σεξ σαν σεξ, αν δεν υπάρχει η φαντασία, το σενάριο, το story…, η κάβλα…! Εκτός και κανείς σεξ μόνο με το πουλί….! Πολύ πιθανόν! Εγώ πάντως όχι….,
Καβλώνει το μυαλό πρώτα και μετά το πουλί….
Χαλάω ομως Και το μυαλό της γυναίκας για να γουστάρει και εκεινη τη φάση….
Μόνος μου δεν παίζω μικρέ….
Έτσι χαλάω και το δικό σας μυαλό και γι αυτό σας την έχω σπάσει…
και αρχίσατε τις επιθέσεις ολωσ Τυχαίως τελευταία… χαχαχαχαχα…. Γελώ ξέρεις με την πάρτη σας που είστε μικροτσούτσουνοι σε σχέση με τον γέροντα και δεν το αντέχετε…χαχαχαχαχα…Αυτά να τ’ακούς μικρέ…. τζάμπα φροντιστήριο σου κάνω… και να τα εφαρμόσεις για να γίνεις καλός γαμιάς σαν τον γέροντα….
Πάμε τώρα στα της αγαπητής @Αγγελική ς ….
Παρατηρώ τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου που της κάνετε μπουλινγκ καθημερινά…
Σταματήστε το αυτό γιατί η κοπέλα δεν το αξίζει.. και καμία κοπέλα δεν το αξίζει δηλαδή… αφήστε τη και πάτε παρακάτω… δεν χρειάζεται νταβατζήδες, κάνει απλά τη δουλίτσα της και αυτό είναι όλο..
Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική….το μπουλινγκ λέω… άλλου δεν σας παίρνει εεε;;; Χαχαχαχαχα δείτε ρε κάτι μάγκες …τα βάλανε με το κοριτσάκι ρε… ακούτε χωριανοί;;;;;; Στα νήματα όμως των άλλων κοριτσιών Παναγίτσες είστε… ούτε κιχχχ…. ξέρετε….εκει δεν έχει μα και μου…. μια και τον πούλο….
Αυτά γι απόψε

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.593
Αγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…
Ευχαριστώ γι αυτό…
Ο γέροντας έτσι έμαθε και έτσι πράττει… και ξέρεις νέε μου που γνωρίζεις όπως λες καλά τις γυναίκες και ξέρεις πως σκέφτονται και τι κάνουν…και όλα αυτά που αναφέρεις… καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τις γυναίκες…. και αυτό είναι το πρόβλημα, όχι μόνο δικό σου αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα..
Νομίζετε ότι όλα στη ζωή ειναι σεξ και πουτάνες και μαγκιές και τσαμπουκάδες πίσω από τα πληκτρολόγια? Όχι νεαρέ μου.. δεν έχει νόημα το σεξ σαν σεξ, αν δεν υπάρχει η φαντασία, το σενάριο, το story…, η κάβλα…! Εκτός και κανείς σεξ μόνο με το πουλί….! Πολύ πιθανόν! Εγώ πάντως όχι….,
και αρχίσατε τις επιθέσεις ολωσ Τυχαίως τελευταία… χαχαχαχαχα…. Γελώ ξέρεις με την πάρτη σας που είστε μικροτσούτσουνοι σε σχέση με τον γέροντα και δεν το αντέχετε…χαχαχαχαχα…Αυτά να τ’ακούς μικρέ…. τζάμπα φροντιστήριο σου κάνω… και να τα εφαρμόσεις για να γίνεις καλός γαμιάς σαν τον γέροντα….
Παρατηρώ τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου που της κάνετε μπουλινγκ καθημερινά…
Σταματήστε το αυτό γιατί η κοπέλα δεν το αξίζει.. και καμία κοπέλα δεν το αξίζει δηλαδή… αφήστε τη και πάτε παρακάτω… δεν χρειάζεται νταβατζήδες, κάνει απλά τη δουλίτσα της και αυτό είναι όλο..
Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική….το μπουλινγκ λέω… άλλου δεν σας παίρνει εεε;;; Χαχαχαχαχα δείτε ρε κάτι μάγκες …τα βάλανε με το κοριτσάκι ρε… ακούτε χωριανοί;;;;;; Στα νήματα όμως των άλλων κοριτσιών Παναγίτσες είστε… ούτε κιχχχ…. ξέρετε….εκει δεν έχει μα και μου…. μια και τον πούλο….
Αυτά γι απόψε
:hi:

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
1.628
Πόντοι
481
Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική
Και εσύ όμως για ξεσκίσματα κώλων μόνο εδώ μιλάς. Σε άλλα threads γυναικών που σε έχω δει δε θυμάμαι να εκφράζεσαι έτσι.

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Και εσύ όμως για ξεσκίσματα κώλων μόνο εδώ μιλάς. Σε άλλα threads γυναικών που σε έχω δει δε θυμάμαι να εκφράζεσαι έτσι.
Κάνε ρε σύ @anonX| λίγο υπομονή και θα δεις…
Μπορεί βέβαια να Φτιάξεις και σύ δικό σου νήμα… και να περάσω και από κει να μιλήσω για ξέσκισματα κώλων…

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
37.310
Ευχαριστώ γι αυτό…
Αυτά γι απόψε
Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε,και νομίζουν οτι επειδή πληρώνουν,οτι είμαστε ιδιοκτησία τους

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.593
Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε,και νομίζουν οτι επειδή πληρώνουν,οτι είμαστε ιδιοκτησία τους
Σε ευχαριστούμε αγγελική για τις όμορφες στιγμές γέλιου που μας έχεις χαρίσει στο νήμα σου !
Τέτοιο σήριαλ ούτε ο αείμνηστος φώσκολος δεν το έχει γράψει !
Να ξέρεις μερικές φορές ο γραπτός λόγος ξεφευγει
Η εμπειρία μου με έχει διδάξει μερικές φορές να δικαιολογώ τους ανθρώπους !
Ίσως η ένταση στην δουλειά τους !
Ίσως λίγο η καθημερινότητα !
Ίσως κάποια απωθημένα! ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ !

Μία παροιμία λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς !

Να περνάς όμορφα :rose:

Τελευταία τροποποίηση:

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Δεν είσαι ιδιοκτησία κανενός @Αγγελική… είσαι μια επαγγελματίας και όπως και ο κάθε επαγγελματίας έχει το δικαίωμα να επιλέξει τους πελάτες και τους συνεργάτες του…. έτσι και σύ…
ε-πι-λέ-γεις… Όσοι σου κάνουν τους κρατάς, οι υπόλοιποι αλλού!!
Θα σου πω και σε πμ…
…αν θέλεις φυσικά…..
❤️❤️❤️❤️❤️

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Ευχαριστώ γι αυτό…
Αυτά γι απόψε
Αξιότιμε κύριε Γολή ένα θα σου πω τραβά να κάνεις γλυφό μουνι και να ζητάς συγνώμη και να απολογείσαι Οκ,Καλλιτέχνη;

"Καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς της γυναικες" .... Ξένες γυναίκες όχι...πες να σε πάρουν σπίτι τους :cheesy: γαμιά των δασών,Δον Κιχώτη της μαλακίας...τι είπα ο καλλιτέχνης...ααβρε συνάδελφε... καλλιτέχνη!!!

Το ότι τα δύο φύλα είναι αντίθετα και το καθένα έχει την ομορφιά του δεν το ξέρεις;; δεν ξέρεις ότι Ο Άνδρας διαφέρει από της γυναίκες;;;;;;;;;,.....ο Άνδρας εχει ΑΝΔΡΕΙΑ,ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ,ΤΙΜΗ,ΛΟΓΟ, ΕΥΘΎΝΗ, ΣΘΈΝΟΣ,ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ,ΠΑΡΡΗΣΙΑ.....ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗ...... και η γυναίκα
ΘΗΛΥΚΌΤΗΤΑ,ΦΩΣ, ΟΜΟΡΦΙΆ (Ωραίο φύλο) ,ΠΟΝΗΡΙΑ ΝΟΥ ( Μήδεια, Πηνελόπη κτλ) ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ.κτλ

"Χωρίς καν να με γνωρίζεις"... Πρέπει να σε γνωρίζω για να καταλάβω ότι δεν έχεις αξιοπρέπεια σαν άνδρας!!! και ότι έχεις γαμήσει εσύ και όσοι κάνουν τα ίδια το site.... Δεν θέλει μυαλό παπού!!!

Όσο για το ''μικρός'' κατέβα από το καλάμι εκτός και εάν σου αρέσει, ...πάλι δεν κρίνω!!!
Γαργαλιεσαι;;;;;;

Εσύ είσαι μουνόδουλος κατ' ομολογία ,εκ φύσεως και εκ πεποιθήσεως και δεν αλλάζει αυτό γέροντα..δεν κρίνω είναι μια στάση ζωής να είσαι
.....πάλι δεν κρίνω....πάρε καμία φωτογραφία και τράβα στην λεκάνη και ρίξε μια παχιά...τραβά το καζανάκι..να πιάσουν τόπο:cum:

Μάθε ότι η πουτσα, όσο την χαϊδεύεις ανεβαίνει, αλλά υπάρχει τρόπος να πέσει και απότομα..πχ να μπεις σε νερό με πάγο...λέμε τώρα!!!!

Που σε boy ,έχω κάτι μπιφτέκια στην κατάψυξη να στα τυλίξω σε λαδόκολλα.....;;;;;

"Τζάμπα φροντιστήριο σου κάνω...να τα εφαρμόσεις σαν τον γέροντα"...παπού κατούρα λίγο στο είπε και η @Αγγελική
Κορόιδο της τράπουλας !!!:klapseee:
Πρόσεξε μην παρεξηγηθεί!!
Τι θα κάνεις μετά!!:kneel:

Το να γαμάς ιερόδουλες δεν είναι κακο, τις σεβόμαστε και τις ευχαριστούμε μετά όμως ο καθένας σπίτι του δεν μας αγαπάνε ούτε και εμείς, έχουμε γυναίκες στην ζωή μας που μας αγαπάνε και τις αγαπάμε!!!

Κύριε Γολή ποτέ το πρωί κάνει κακό!!!:cum: το λένε και οι επιστήμονες!!!

Άντε τώρα τραβά να πιεις χαμομήλι αρκετά τον ματώσες για σήμερα
:walkingpenis:

@Αγγελική σου είπα το νήμα είναι ο καθρέφτης σου εσύ θα των φέρεις εκεί που πρέπει και όχι εκεί που θέλει ο κάθε ενας που θα σου σκίσει τον πάτο σαν να είσαι σκουπίδι....ΟΚ;

Disclaimer:
Αυτό το περιεχόμενο του βίντεο είναι σατιρικό και ψυχαγωγικό,Όλα τα πρόσωπα, γεγονότα,είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα η καταστάσεις είναι τυχαία... Απολαύστε υπεύθυνα!!!!

Delete Old Man GIF

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Για την ακρίβεια κύριος….
Ο Θεός να σε κάνει δηλαδή….
Δεν σε βλέπω καν…
Τόσο ανύπαρκτος είσαι τόσο εσυ όσο και οι όμοιοι σου…
Προφανώς είσαι και άεργος που δεν έχεις δουλειά το πρωί και κάθεσαι ως τις 3 τη νύχτα και γράφεις τις αηδίες σου….
‘Αμε φίλε μου να πάρεις το χαρτζιλίκι από τη μαμά σου να πας κανένα Μεταξουργείο να ξελαμπικάρεις με κάνα 10ευρο, παραπάνω δε σε παίρνει, θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός…, και άσε τα κοριτσάκια τα έρμα να κάνουν τη δουλειά τους….
Και επειδή δε γουστάρω ούτε να ακούω αλλά ούτε και να βλέπω σκουπίδια σαν και του λόγου σου
Θα πατήσω το κουμπάκι που σου απενεργοποιεί από τις δικές μου οθόνες και….
…πήρες τον ΠΟΥΛΟ με συνοπτικές διαδικασίες….
Την @Αγγελική αφήστε την ήσυχη..
Πάτε παρακάτω… ξεκολάτε…
Συμβουλή είναι….

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
37.310
Για την ακρίβεια κύριος….
Ο Θεός να σε κάνει δηλαδή….
Δεν σε βλέπω καν…
Τόσο ανύπαρκτος είσαι τόσο εσυ όσο και οι όμοιοι σου…
Προφανώς είσαι και άεργος που δεν έχεις δουλειά το πρωί και κάθεσαι ως τις 3 τη νύχτα και γράφεις τις αηδίες σου….
‘Αμε φίλε μου να πάρεις το χαρτζιλίκι από τη μαμά σου να πας κανένα Μεταξουργείο να ξελαμπικάρεις με κάνα 10ευρο, παραπάνω δε σε παίρνει, θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός…, και άσε τα κοριτσάκια τα έρμα να κάνουν τη δουλειά τους….
Και επειδή δε γουστάρω ούτε να ακούω αλλά ούτε και να βλέπω σκουπίδια σαν και του λόγου σου
Θα πατήσω το κουμπάκι που σου απενεργοποιεί από τις δικές μου οθόνες και….
…πήρες τον ΠΟΥΛΟ με συνοπτικές διαδικασίες….
Την @Αγγελικ
[/QUOTE]

αφήστε την ήσυχη..
Πάτε παρακάτω… ξεκολάτε…
Συμβουλή είναι….
Ακριβώς ,λες και τους έβαλα το πιστόλι στον κροταφο,και τους λεω "ελάτε να κάνουμε ραντεβού,αλλιώς θα πεθάνετε

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
37.310
Το να γαμάς ιερόδουλες δεν είναι κακο, τις σεβόμαστε και τις ευχαριστούμε μετά όμως ο καθένας σπίτι του δεν μας αγαπάνε ούτε και εμείς, έχουμε γυναίκες στην ζωή μας που μας αγαπάνε και τις αγαπάμε!!!

Delete Old Man GIF
Καλα δεν είπα οτι σας μισώ κιολας και οτι θελω το κακο σας,αλλά κατάλαβα τι θες να πεις με το δεν μας αγαπάνε,οπως σας αγαπάει η σύζυγος ή η σύντροφος το εννοεις,ή οτι δεν θα σας σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή μια του χώρου

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
37.310
Σε ευχαριστούμε αγγελική για τις όμορφες στιγμές γέλιου που μας έχεις χαρίσει στο νήμα σου !
Τέτοιο σήριαλ ούτε ο αείμνηστος φώσκολος δεν το έχει γράψει !
Να ξέρεις μερικές φορές ο γραπτός λόγος ξεφευγει
Η εμπειρία μου με έχει διδάξει μερικές φορές να δικαιολογώ τους ανθρώπους !
Ίσως η ένταση στην δουλειά τους !
Ίσως λίγο η καθημερινότητα !
Ίσως κάποια απωθημένα! ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ !

Μία παροιμία λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς !

Να περνάς όμορφα :rose:
Έλα αγαπη καλημέρα,δυστυχώς ομως εμάς δεν μας αφορά αν είχαν ενταση στη δουλεια,καταλαβαίνω ομως τι εννοείς κορίτσι μου,οτι δεν ξέρουμε τι έχει ο καθένας,αλλα δεν είμαστε αρμόδιες γ να τους λύσουμε τα προβληματα.μην αγχώνεσαι ομως,κατάλαβα απόλυτα τι εννοεις.πολλα γλυκά φιλάκια

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
125
Πόντοι
0
Καλα δεν είπα οτι σας μισώ κιολας και οτι θελω το κακο σας,αλλά κατάλαβα τι θες να πεις με το δεν μας αγαπάνε,οπως σας αγαπάει η σύζυγος ή η σύντροφος το εννοεις,ή οτι δεν θα σας σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή μια του χώρου
Αγγέλα Καλημέρα και βέβαια δεν λέω αυτό,ούτε μιλάω για σένα προσωπικά,αλλά για όλες τις κύριες του χώρου,
Όλοι έχουμε μια ζωή,όταν τελειώνουμε, ο καθένας πάει σπίτι του Δεν σας σκεφτόμαστε,ούτε εσείς εμάς και πολύ σωστά ούτε εσείς εμάς .....Αυτό !!:cheesy:

beautiful jim carey GIF

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom