fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Μια κατηγορία μόνο τουΣαν νήμα είναι στα top 3 πάντως, συνεχείς ανατροπές!
Μια κατηγορία μόνο τουΣαν νήμα είναι στα top 3 πάντως, συνεχείς ανατροπές!
Αγγέλα, και βέβαια έχουν και θα έχουν το στυλ γαμάω και δέρνω, ξέρεις όπως το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέφτης (για σου ρε άρχοντα Νότη)Υφος γαμάω και δέρνω οχι σε εμένα,και με το μακρυ και χοντρο που λες τι; Επίδειξη θες να μας κάνεις; Αντε ρε κατούρα και λιγο,την καλημέρα μου
Καληνύχτα και σε σενα!Αγγέλα, και βέβαια έχουν και θα έχουν το στυλ γαμάω και δέρνω, ξέρεις όπως το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέφτης (για σου ρε άρχοντα Νότη)
Έτσι και το νήμα είναι ο καθρέφτης της κάθεμιας από εσάς.
Όταν δίνεις τροφή περί ικανοποίησης (προσόντων) ή μη ,αφήνοντας να αιωρούνται υποψίες για τους μπαναρισμένους και τον τον τελευταίο με το χειρουργείο,
τι θες να κάνουν;;
Δώσε αέρα στον χωριάτη να σου ανεβαίνει στο κρεβάτι...
Δεν λέω ότι το κάνεις εσκεμμένα στο νήμα σου αυτό, αλλά όταν το επιτρέπεις και αποκρίνεσαι σε ερωτικού τύπου αφιερώσεις με like τότε ο άλλος οποίος και αν είναι αυτός, ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΤΑΙ!!!
Πάντα ήρεμα χαλαρά και καλοπροαίρετα ότι σου λέω.
Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα.....για οπότε το διαβάσεις
![]()

Αγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…Φίλε …..
Αγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…
Ευχαριστώ γι αυτό…
αλλά δεν μπορώ στην ηλικία που είμαι να δέχομαι συμβουλές…
Ο γέροντας έτσι έμαθε και έτσι πράττει… και ξέρεις νέε μου που γνωρίζεις όπως λες καλά τις γυναίκες και ξέρεις πως σκέφτονται και τι κάνουν…και όλα αυτά που αναφέρεις… καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τις γυναίκες…. και αυτό είναι το πρόβλημα, όχι μόνο δικό σου αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα..
Νομίζετε ότι όλα στη ζωή ειναι σεξ και πουτάνες και μαγκιές και τσαμπουκάδες πίσω από τα πληκτρολόγια? Όχι νεαρέ μου.. δεν έχει νόημα το σεξ σαν σεξ, αν δεν υπάρχει η φαντασία, το σενάριο, το story…, η κάβλα…! Εκτός και κανείς σεξ μόνο με το πουλί….! Πολύ πιθανόν! Εγώ πάντως όχι….,
Καβλώνει το μυαλό πρώτα και μετά το πουλί….
Χαλάω ομως Και το μυαλό της γυναίκας για να γουστάρει και εκεινη τη φάση….
Μόνος μου δεν παίζω μικρέ….
Έτσι χαλάω και το δικό σας μυαλό και γι αυτό σας την έχω σπάσει…
και αρχίσατε τις επιθέσεις ολωσ Τυχαίως τελευταία… χαχαχαχαχα…. Γελώ ξέρεις με την πάρτη σας που είστε μικροτσούτσουνοι σε σχέση με τον γέροντα και δεν το αντέχετε…χαχαχαχαχα…Αυτά να τ’ακούς μικρέ…. τζάμπα φροντιστήριο σου κάνω… και να τα εφαρμόσεις για να γίνεις καλός γαμιάς σαν τον γέροντα….
Πάμε τώρα στα της αγαπητής @Αγγελική ς ….
Παρατηρώ τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου που της κάνετε μπουλινγκ καθημερινά…
Σταματήστε το αυτό γιατί η κοπέλα δεν το αξίζει.. και καμία κοπέλα δεν το αξίζει δηλαδή… αφήστε τη και πάτε παρακάτω… δεν χρειάζεται νταβατζήδες, κάνει απλά τη δουλίτσα της και αυτό είναι όλο..
Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική….το μπουλινγκ λέω… άλλου δεν σας παίρνει εεε;;; Χαχαχαχαχα δείτε ρε κάτι μάγκες …τα βάλανε με το κοριτσάκι ρε… ακούτε χωριανοί;;;;;; Στα νήματα όμως των άλλων κοριτσιών Παναγίτσες είστε… ούτε κιχχχ…. ξέρετε….εκει δεν έχει μα και μου…. μια και τον πούλο….
Αυτά γι απόψε

Και εσύ όμως για ξεσκίσματα κώλων μόνο εδώ μιλάς. Σε άλλα threads γυναικών που σε έχω δει δε θυμάμαι να εκφράζεσαι έτσι.Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική
Κάνε ρε σύ @anonX| λίγο υπομονή και θα δεις…Και εσύ όμως για ξεσκίσματα κώλων μόνο εδώ μιλάς. Σε άλλα threads γυναικών που σε έχω δει δε θυμάμαι να εκφράζεσαι έτσι.
Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε,και νομίζουν οτι επειδή πληρώνουν,οτι είμαστε ιδιοκτησία τουςΑγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…
Ευχαριστώ γι αυτό…
Ο γέροντας έτσι έμαθε και έτσι πράττει… και ξέρεις νέε μου που γνωρίζεις όπως λες καλά τις γυναίκες και ξέρεις πως σκέφτονται και τι κάνουν…και όλα αυτά που αναφέρεις… καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τις γυναίκες…. και αυτό είναι το πρόβλημα, όχι μόνο δικό σου αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα..
Νομίζετε ότι όλα στη ζωή ειναι σεξ και πουτάνες και μαγκιές και τσαμπουκάδες πίσω από τα πληκτρολόγια? Όχι νεαρέ μου.. δεν έχει νόημα το σεξ σαν σεξ, αν δεν υπάρχει η φαντασία, το σενάριο, το story…, η κάβλα…! Εκτός και κανείς σεξ μόνο με το πουλί….! Πολύ πιθανόν! Εγώ πάντως όχι….,
και αρχίσατε τις επιθέσεις ολωσ Τυχαίως τελευταία… χαχαχαχαχα…. Γελώ ξέρεις με την πάρτη σας που είστε μικροτσούτσουνοι σε σχέση με τον γέροντα και δεν το αντέχετε…χαχαχαχαχα…Αυτά να τ’ακούς μικρέ…. τζάμπα φροντιστήριο σου κάνω… και να τα εφαρμόσεις για να γίνεις καλός γαμιάς σαν τον γέροντα….
Παρατηρώ τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου που της κάνετε μπουλινγκ καθημερινά…
Σταματήστε το αυτό γιατί η κοπέλα δεν το αξίζει.. και καμία κοπέλα δεν το αξίζει δηλαδή… αφήστε τη και πάτε παρακάτω… δεν χρειάζεται νταβατζήδες, κάνει απλά τη δουλίτσα της και αυτό είναι όλο..
Επίσης παρατηρώ ότι αυτό γίνεται μόνο στην Αγγελική….το μπουλινγκ λέω… άλλου δεν σας παίρνει εεε;;; Χαχαχαχαχα δείτε ρε κάτι μάγκες …τα βάλανε με το κοριτσάκι ρε… ακούτε χωριανοί;;;;;; Στα νήματα όμως των άλλων κοριτσιών Παναγίτσες είστε… ούτε κιχχχ…. ξέρετε….εκει δεν έχει μα και μου…. μια και τον πούλο….
Αυτά γι απόψε
Σε ευχαριστούμε αγγελική για τις όμορφες στιγμές γέλιου που μας έχεις χαρίσει στο νήμα σου !Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε,και νομίζουν οτι επειδή πληρώνουν,οτι είμαστε ιδιοκτησία τους

Δεν είσαι ιδιοκτησία κανενός @Αγγελική… είσαι μια επαγγελματίας και όπως και ο κάθε επαγγελματίας έχει το δικαίωμα να επιλέξει τους πελάτες και τους συνεργάτες του…. έτσι και σύ…Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε,και νομίζουν οτι επειδή πληρώνουν,οτι είμαστε ιδιοκτησία τους
Αξιότιμε κύριε Γολή ένα θα σου πω τραβά να κάνεις γλυφό μουνι και να ζητάς συγνώμη και να απολογείσαι Οκ,Καλλιτέχνη;Αγαπητέ κύριε @Τέλης Σταλλόνε γράψατε ένα κατεβατό νουθεσιών και συμβουλών προς το πρόσωπο μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε…
Ευχαριστώ γι αυτό…
Αυτά γι απόψε

το λένε και οι επιστήμονες!!!
Για την ακρίβεια κύριος….Αξιότιμε
Για την ακρίβεια κύριος….
Ο Θεός να σε κάνει δηλαδή….
Δεν σε βλέπω καν…
Τόσο ανύπαρκτος είσαι τόσο εσυ όσο και οι όμοιοι σου…
Προφανώς είσαι και άεργος που δεν έχεις δουλειά το πρωί και κάθεσαι ως τις 3 τη νύχτα και γράφεις τις αηδίες σου….
‘Αμε φίλε μου να πάρεις το χαρτζιλίκι από τη μαμά σου να πας κανένα Μεταξουργείο να ξελαμπικάρεις με κάνα 10ευρο, παραπάνω δε σε παίρνει, θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός…, και άσε τα κοριτσάκια τα έρμα να κάνουν τη δουλειά τους….
Και επειδή δε γουστάρω ούτε να ακούω αλλά ούτε και να βλέπω σκουπίδια σαν και του λόγου σου
Θα πατήσω το κουμπάκι που σου απενεργοποιεί από τις δικές μου οθόνες και….
…πήρες τον ΠΟΥΛΟ με συνοπτικές διαδικασίες….
Την @Αγγελικ
[/QUOTE]
Ακριβώς ,λες και τους έβαλα το πιστόλι στον κροταφο,και τους λεω "ελάτε να κάνουμε ραντεβού,αλλιώς θα πεθάνετεαφήστε την ήσυχη..
Πάτε παρακάτω… ξεκολάτε…
Συμβουλή είναι….
Καλα δεν είπα οτι σας μισώ κιολας και οτι θελω το κακο σας,αλλά κατάλαβα τι θες να πεις με το δεν μας αγαπάνε,οπως σας αγαπάει η σύζυγος ή η σύντροφος το εννοεις,ή οτι δεν θα σας σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή μια του χώρουΤο να γαμάς ιερόδουλες δεν είναι κακο, τις σεβόμαστε και τις ευχαριστούμε μετά όμως ο καθένας σπίτι του δεν μας αγαπάνε ούτε και εμείς, έχουμε γυναίκες στην ζωή μας που μας αγαπάνε και τις αγαπάμε!!!
![]()
Έλα αγαπη καλημέρα,δυστυχώς ομως εμάς δεν μας αφορά αν είχαν ενταση στη δουλεια,καταλαβαίνω ομως τι εννοείς κορίτσι μου,οτι δεν ξέρουμε τι έχει ο καθένας,αλλα δεν είμαστε αρμόδιες γ να τους λύσουμε τα προβληματα.μην αγχώνεσαι ομως,κατάλαβα απόλυτα τι εννοεις.πολλα γλυκά φιλάκιαΣε ευχαριστούμε αγγελική για τις όμορφες στιγμές γέλιου που μας έχεις χαρίσει στο νήμα σου !
Τέτοιο σήριαλ ούτε ο αείμνηστος φώσκολος δεν το έχει γράψει !
Να ξέρεις μερικές φορές ο γραπτός λόγος ξεφευγει
Η εμπειρία μου με έχει διδάξει μερικές φορές να δικαιολογώ τους ανθρώπους !
Ίσως η ένταση στην δουλειά τους !
Ίσως λίγο η καθημερινότητα !
Ίσως κάποια απωθημένα! ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ !
Μία παροιμία λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς !
Να περνάς όμορφα![]()
Αγγέλα Καλημέρα και βέβαια δεν λέω αυτό,ούτε μιλάω για σένα προσωπικά,αλλά για όλες τις κύριες του χώρου,Καλα δεν είπα οτι σας μισώ κιολας και οτι θελω το κακο σας,αλλά κατάλαβα τι θες να πεις με το δεν μας αγαπάνε,οπως σας αγαπάει η σύζυγος ή η σύντροφος το εννοεις,ή οτι δεν θα σας σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή μια του χώρου