Vromogato
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 344
- Πόντοι
- 20
Καλή σου μέρα. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή, όπως αυτή που χάρισες σε εμάς εδώ...Καλημέρα σας!
Καλή σου μέρα. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή, όπως αυτή που χάρισες σε εμάς εδώ...Καλημέρα σας!
Επίσης,και σε ευχαριστώ για την προτίμησή σουΚαλή σου μέρα. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή, όπως αυτή που χάρισες σε εμάς εδώ...![]()
μαστορισα φαίνεσαι!!!Καλημέρα σας!
Aυτό καλύτερα ας το διαπιστώσει απο κοντά κάποιος,εγω δεν λέω γνώμη ως προς αυτο,αλλά σε ευχαριστώμαστορισα φαίνεσαι!!!
Εγώ σε ευχαριστώ για τον απολαυστικό χρόνο και να ξέρεις. Η προτίμηση αυτή δεν έχει εξαντληθεί...Επίσης,και σε ευχαριστώ για την προτίμησή σου
Αυτό προσπαθούμε κ πολύ από μας αλλά το σάιτ δεν μας αφήνει να στείλουμε μνμ ακόμα . Αμα μπορείς στείλε μου το τηλέφωνο σου καλημέραAυτό καλύτερα ας το διαπιστώσει απο κοντά κάποιος,εγω δεν λέω γνώμη ως προς αυτο,αλλά σε ευχαριστώ
Αύριο και μεθαύριο σίγουραΠότε δουλεύεις???
Ελα που ανακαλύψατε τωρα τους κλώνους και τις "αληθινές" κριτικές που ανεβάζουν τη κίνηση.Καλημέρα σας ,έκανε δουλειά βλέπω η τελευταία κριτική,πάλι εκτοξεύθηκαν τα μηνύματα,μαζί ομως μέχρι Πέμπτη.
Αύριο και μεθαύριο σίγουρα
Oχι,καθόλου,θα λείπω όλον τον μήνα,Παρασκευή φεύγωΑύγουστο εδώ;
Ελα που ανακαλύψατε τωρα τους κλώνους και τις "αληθινές" κριτικές που ανεβάζουν τη κίνηση.
Ελα που ανακαλύψατε τωρα τους κλώνους και τις "αληθινές" κριτικές που ανεβάζουν τη κίνηση.
![]()
Θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να έχω άποψη για κάτι το οποίο έζησα και εφ όσον η ανάρτηση λέγεται κριτική να εκφέρω αυτή την άποψη δημόσια. Αντίστοιχα έχεις το δικαίωμα να έχεις άποψη κατά τον ίδιο τρόπο και να την εκφράσεις δημόσια αν θέλεις. Αυτό όμως για το οποίο δεν έχεις το δικαίωμα σε καμία περιπτωση ειναι να χαρακτηρίζεις ανθρώπους τους οποίους δεν ξέρεις και γεγονότα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. Ο χαρακτηρισμός του κλώνου και το κατά πόσον η κριτική μου είναι "αληθινή", ειναι κάτι που ΕΣΥ δεν μπορείς να γνωρίζεις γιατί πολύ απλά δεν ήσουν εκεί και δεν με ξέρεις. Αυτά τα ολίγα για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους.Ελα που ανακαλύψατε τωρα τους κλώνους και τις "αληθινές" κριτικές που ανεβάζουν τη κίνηση.
![]()