Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.276
Ναι ,βράδυ ομως. Οποιος προλάβει πρόλαβε ,μετά καλό Σεπτέμβρημηπως εχεις καποιο κενο για σημερα?
Ναι ,βράδυ ομως. Οποιος προλάβει πρόλαβε ,μετά καλό Σεπτέμβρημηπως εχεις καποιο κενο για σημερα?
Που μπορούμε να βρούμε τηλ σου;Ναι ,βράδυ ομως. Οποιος προλάβει πρόλαβε ,μετά καλό Σεπτέμβρη
Ειναι για να μας κρατήσεις μέχρι το Σεπτέμβρη ε;Λίγο πριν φύγω για διακοπές(είχα και καιρό να ανεβάσω βίντεο με πρωκτικό)
Ναι γτ τον Αυγουστο ελάχιστα θα μπαίνω εδωΕιναι για να μας κρατήσεις μέχρι το Σεπτέμβρη ε;![]()
Λογικό. Όταν λέμε διακοπές, εννοούμε.... ΔΙΑΚΟΠΕΣ... Ελπίζω να μας φτάσει αυτό μέχρι το Σεπτέμβρη!Ναι γτ τον Αυγουστο ελάχιστα θα μπαίνω εδω
Θέλουμε και βιντεακι με παρτουζιτσα dp.Λίγο πριν φύγω για διακοπές(είχα και καιρό να ανεβάσω βίντεο με πρωκτικό)
Θα χύσει όλο το φορουμΘέλουμε και βιντεακι με παρτουζιτσα dp.
Να σαι καλά,ευχαριστώΘα χύσει όλο το φορουμ
Ωραία σκέψηΘέλουμε και βιντεακι με παρτουζιτσα dp.
Απορώ γιατί ακόμα δεν σε έχω συναντήσει....Να σας χαιρετήσω επίσης . Καλές διακοπές να έχετε,καλά να περάσετε!
Αμα το αποφασίσεις και θέλεις,εμείς εδω είμαστε απο ΣεπτέμβρηΑπορώ γιατί ακόμα δεν σε έχω συναντήσει....
Αμα το αποφασίσεις και θέλεις,εμείς εδω είμαστε απο Σεπτέμβρη
Τώρα πραγματικά ρε συ φίλε, θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο με αυτό που λες? Έλεος πια με την προσπάθεια που κάνετε κάποιοι να μειώσετε την κοπέλα. Λίγο ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.Γιατί φεύγεις βρε τσοπάνα ;
Θα βαρεθείς στο χωριό
Εννοείται ότι θέλω. Τα ωράρια μας δεν θέλουν αλλά δεν θα τους κάνω το χατίρι!!Αμα το αποφασίσεις και θέλεις,εμείς εδω είμαστε απο Σεπτέμβρη
Μην δίνεις σημασία. Ίδιοι και οι ίδιοι είναι.Τώρα πραγματικά ρε συ φίλε, θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο με αυτό που λες? Έλεος πια με την προσπάθεια που κάνετε κάποιοι να μειώσετε την κοπέλα. Λίγο ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση Αγγελική!Να σας χαιρετήσω επίσης . Καλές διακοπές να έχετε,καλά να περάσετε!
Επίσης,καλά να περάσειςΚαλές διακοπές και καλή ξεκούραση Αγγελική!