dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.043
- Πόντοι
- 36.036
Καλησπέρα σας κύριε καθηγητάΕπανήλθε τό νήμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις....

Καλησπέρα σας κύριε καθηγητάΕπανήλθε τό νήμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις....
Καλησπέρα αγαπητέΚαλησπέρα σας κύριε καθηγητά![]()
![]()
Απλά σαν να το τραβάει πολύΑυτό λύνεται ή με αίμα, ή με σπέρμα..
Αφού υπάρχουν τόσες άλλες.....Έσφιξες μήπως ?
![]()
![]()
Δυστυχως ναι,γιατι απ οτι βλεπω τοσοι βλακες εδω,που γρυ δεν καταλαβαν τι έγραψακαλησπέρα στο team , καλά θα παει και αυτό.
Γρυ ρε βλάκες γρυ και γριγρι .Δυστυχως ναι,γιατι απ οτι βλεπω τοσοι βλακες εδω,που γρυ δεν καταλαβαν τι έγραψα
Δεν υπάρχει σοβαρό poll χωρίς την επιλογήΕντω μεταξύ κατ(αγγελω) αυτόν τον εξυπνάκια τον βλάκα το γρυ που μου έστειλε μήνυμα να κάνω ψηφοφορία για της καλύτερες ατάκες της μπουμπους . Μάλιστα μου έστειλε να βαλω τα εξής για ψηφοφορία :
1. Οργωστε μου της τρύπες
2. Δεν είμαι σούπερ μάρκετ
3. Έχω το καρπούζι έχω το μαχαίρι
4.δεν είμαι βενζινάδικο να διανυκτερεύω
5. Έχει κ άλλες
6. Είχα μια κουφάλα κ πήγα οδοντίατρο
Ας μη βαλω και τα αλλα …
Επίσης - έχω και ζωή εκτός από εδώΔεν υπάρχει σοβαρό poll χωρίς την επιλογή
"τα βυζιά της Μπακοδήμου"
Οι βλαχάρες κάνουν τα καλύτερα κωλογαμήσια πάντως....διαπιστωμένο αυτό.....!!!Ε τι περίμενες,να σε δεχτώ κιολας ,σου είπα τι και πώς ,και εσυ να μου απαντάς "μα είχα πυρετό και το ακύρωσα". Εδω μιλάμε οτι ούτε κατάλαβες τι σου είπα. Και ας με θεωρείτε βλαχάρα,πρόβλημά σας
Ενω οι υπόλοιποι,λες και μεγάλωσαν στα ανάκτορα του ΜπάκινχαμΟι βλαχάρες κάνουν τα καλύτερα κωλογαμήσια πάντως....διαπιστωμένο αυτό.....!!!
Τι να σας κανω εγω άμα δεν έχετε εσεις; Εγω έχω και αλλα πράγματα να κάνω. Kαι άμα ασχολειστε τοσο με εκδιδομενες,δηλαδη με την γκόμενά σας τι κάνετε; Τι σας ενδιαφερει αν μια κοπελα απο οικο-στουντιο,εσκορτ τι κανει στη ζωη της ,αν εχει γκόμενο-οικογενεια,παιδιά ,σκυλιά,γατιά;Επίσης - έχω και ζωή εκτός από εδώ
Ή δεν ασχολούνται ή δεν έχουν γκόμενα. Μάλλον το δεύτερο. Λογικό!Ενω οι υπόλοιποι,λες και μεγάλωσαν στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να σας κανω εγω άμα δεν έχετε εσεις; Εγω έχω και αλλα πράγματα να κάνω. Kαι άμα ασχολειστε τοσο με εκδιδομενες,δηλαδη με την γκόμενά σας τι κάνετε;
Μα αμα παιρνουν τόσο στα σοβαρά την απορριψη απο εκδιδομενη,τι θα κάνουν απο γκόμενα έξω; Δηλαδη της γκόμενάς τους θα της κανουν πλήρη ελεγχο αμα ασχολούνται τοσο με εμάς;Ή δεν ασχολούνται ή δεν έχουν γκόμενα. Μάλλον το δεύτερο. Λογικό!
Σιροπιαστό Τριανταφυλλένιο Πιπινομουνάκι..Τότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Αυτό ακριβώς είπα. Ασχολούνται τόσο πολύ με τις εκδιδόμενες γιατί δεν έχουν γκόμενα να ασχοληθούν.Μα αμα παιρνουν τόσο στα σοβαρά την απορριψη απο εκδιδομενη,τι θα κάνουν απο γκόμενα έξω; Δηλαδη της γκόμενάς τους θα της κανουν πλήρη ελεγχο αμα ασχολούνται τοσο με εμάς;