Τώρα που μπήκα μετά απο μέρες,λέω καλά που δεν μπήκα τώρα που έλειπα,και είχα την ησυχία μου. Επειδή ήμουν σίγουρη οτι θα πεις μόνο τη δικιά σου εκδοχή,ας πω και εγω τι έγινε,και ο καθένας ας κρίνει μόνος του,ενήλικες είμαστε εδω μέσα,δική μας κρίση έχουμε. Παιδιά,αυτος με το φτωχό του το μυαλο νομίζει οτι η ακύρωση είναι το θέμα μου,ενω ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τυχόν εκτακτα ή θεματα υγείας. Ανθρωποι είμαστε,και εγώ εχω ακυρώσει . Ας βγουν να μιλήσουν και άλλοι που μου έχουν ακυρώσει,και να πουν ποια ήταν η αντιμετώπισή μου. Το θέμα μου λοιπόν ήταν το εξής. Εκείνη τη φορα π ειχαμε κλείσει,με ρώτησε πόσες φορες αν ισχύει το ραντεβου. Και την έστειλε την ίδια ερωτηση και εδω στο σαιτ,και με sms,και στο whatsup και στο βαιμπερ. Και του είπα "μόνο ταχυδρομικό περιστέρι δεν έστειλες"το εστειλες σε πόσες εφαρμογες,και με ειρωνευτηκε κιολας. Και το ακύρωσε μετα επειδη αρρωστησε και ειπα φυσικά κανένα πρόβλημα. Και την τελευταία φορα που εστειλε σε βαιμπερ γ ραντεβου,εγω το είδα μετα απο κάποια λεπτα,γτ δεν έτυχε να ημουν με το κινητο,και καπάκι με ρώτησε το ιδιο ακριβώς πραγμα στο whatsup. Και επίσης εχω δει και μια κριτικη του οπου μιλάει με πολυ καφριλικι για μια κοπέλα ,άμα διαβάσετε την κριτική του "η Ξεπέτα της Αντζελας",θα καταλάβετε. Και του είπα ολους αυτους τους λογους που δεν θέλω να τον συναντησω,και η απάντησή του ηταν "ακύρωσα την προηγουμενη φορα επειδή είχα πυρετο,όλα τα άλλα που λες,είναι το λιγοτερο αγένεια",και φυσικά τον μπλοκαρα. Φυσικά επαιξε ρόλο και οτι μου έχει βαλει τελεσίγραφο μονο γ Κυριακη,ναι δεν ήξερα να περιμένω αν θα του έρθουν καυλες του αλλου και να μην κάνω εγώ το πρόγραμμά μου.και τι με νοιάζει εμένα αν εχει ρεπο ο αλλος τοτε,ή αν ειναι παντρεμένος και μπορει συγκεκριμένη μέρα και ωρα; Δικό του πρόβλημα ξεκάθαρα