Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27.255
Ας πάει οπου θέλει κάποιος,τι με νοιαζει εμένα ,εμένα απλα να μην κρινουν,λες και με ξέρουν και απο χτεςΔεν πάμε για τις γκόμενες
Για τα σεντόνια πάμε ..
Ας πάει οπου θέλει κάποιος,τι με νοιαζει εμένα ,εμένα απλα να μην κρινουν,λες και με ξέρουν και απο χτεςΔεν πάμε για τις γκόμενες
Για τα σεντόνια πάμε ..
Και εσύ ακαποτα τσιμπουκια έκανες στην αρχή το διαφημίζει πίσω στις σελίδες σου.Απλα να εκφρασω και μια αλλη απορία,πώς γινεται να σε χαλαω εγω,ενω τα πρεζάκια που εχεις πηδηξει απο τις πιατσες στην πλατεία Βαθης και στην Ομόνοια,πιο καθαρά απο μένα αποκλείεται να είναι. Λες για τον αλλον οτι θα σφιξει,εσεις δηλαδη π δινετε ελευθερο στοματικο απο πιάτσα που φουλ ναρκωτικά και χιλια δυο παράσημα θα αρπάξετε;
Ναι κανω,αλλά μονο για μένα ξερουν να λενε,ενώ απλά μπορουν να με αγνοήσουν αμα δεν τους κάνω,και κάνουν και επίθεση και βρίζουν οσους λένε εδω οτι ενδιαφέρονται γ ραντεβου. Δεν με ξέρουν και απο χτες επίσης,ούτε ξερουν τη ζωη μουΚαι εσύ ακαποτα τσιμπουκια έκανες στην αρχή το διαφημίζει πίσω στις σελίδες σου.
Μη λασπολογεις για τις άλλες που κάνουν πιάτσα γιατί πολλές από αυτές είναι καθαρές οι κοπέλες
Ας έχωΓεια σου Αγγελική έχεις πμ
Δεν κοροϊδεύω. Απλά όντως θέλω τελευταία στιγμή πάντα. Αν δε γίνεται, οκ. Λόγω τρόπου ζωής δεν μπορω να κανονιζω ώρες πριν.μολις είδαν το ποστ σου εδώ στο νημα μου,με ενημέρωσαν και αλλες κοπέλες,και τι συμπτωση ,το ίδιο ακριβώς με εμένα μου συνεβη,θα το γραψω,ετσι να μάθουν ολοι τι κάνεις,και οτι απλά θες να μας φας χρόνο. Θελεις ραντεβου πάντα τελευταία στιγμη,μετά οταν σου απαντάμε τις ωρες που μπορούμε εξαφανίζεσαι,καμία απάντηση. Και μετά απο ποοοσες μέρες,ξανα μανα τα ίδια ραντεβου ακριβώς την ιδια στιγμη,και το ίδιο μοτίβο παλι. Τι δηλαδη; Λέμε ψέματα όλες; Να το μάθουν ολοι-ολες οτι κοροϊδεύεις
Kαι τι με νοιάζει εμένα; Αυτο είναι δικό σου πρόβλημα ξεκάθαρα. Δεν ξέραμε να κάτσουμε πάνω απο ενα κινητο και να περιμένουμε εσένα,έχουμε και άλλες δουλειες. Για αυτο υπάρχουν και τα μπουρδέλα - στούντιο. Πας εκει την ωρα που μπορείς,βλεπεις την κοπελα,ουτε μηνυματα ουτε να κλεινεις δωμάτια,πηδας φευγεις,και μονο με 10-20 ευρω και καθάρισεςΔεν κοροϊδεύω. Απλά όντως θέλω τελευταία στιγμή πάντα. Αν δε γίνεται, οκ. Λόγω τρόπου ζωής δεν μπορω να κανονιζω ώρες πριν.
E αυτό κάνω. Κάποια κορίτσια κανονίζουν και άμεσα ομως...Kαι τι με νοιάζει εμένα; Αυτο είναι δικό σου πρόβλημα ξεκάθαρα. Δεν ξέραμε να κάτσουμε πάνω απο ενα κινητο και να περιμένουμε εσένα,έχουμε και άλλες δουλειες. Για αυτο υπάρχουν και τα μπουρδέλα - στούντιο. Πας εκει την ωρα που μπορείς,βλεπεις την κοπελα,ουτε μηνυματα ουτε να κλεινεις δωμάτια,πηδας φευγεις,και μονο με 10-20 ευρω και καθάρισες
Eγω όμως δεν μπορώ ποτέ. Φαίνεται δεν είναι γραφτο μας να βρεθουμε,δεν πειράζει,υγείαE αυτό κάνω. Κάποια κορίτσια κανονίζουν και άμεσα ομως...
ουτε μια εβδομαδα δεν μπορεις μακρια τηςΚαλημέρα παιδιά
![]()
Κανόνισε ρε μαν νά σφίξει ό φίλοςΚαλημέρα παιδιά
![]()
Έστειλε μύνημα δύο ημέρες πριν για να φιξάρει ώρες σημείο κτλ ?Κανόνισε ρε μαν νά σφίξει ό φίλος...
εσυ ποτε θα σφιξεις;Έστειλε μύνημα δύο ημέρες πριν για να φιξάρει ώρες σημείο κτλ ?![]()
Ρε μαν χρονόμετρο θά βάλουμε στον λουτσο μας ;Έστειλε μύνημα δύο ημέρες πριν για να φιξάρει ώρες σημείο κτλ ?![]()
Πάλι; Έχει πάρει μεζέ με το κλωνοπροφιλεσυ ποτε θα σφιξεις;
εσυ ποτε θα σφιξεις;
Έχουμε και δουλειέςΡε μαν χρονόμετρο θά βάλουμε στον λουτσο μας ;![]()