dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.021
- Πόντοι
- 39.911
Καρφί για πλοκ πηγαίνεις αδερφέΠότε μπορεις?ποια ημέρα έχεις κενο?

Καρφί για πλοκ πηγαίνεις αδερφέΠότε μπορεις?ποια ημέρα έχεις κενο?

Δεν πειράζει,έχει και άλλεςΚαρφί για πλοκ πηγαίνεις αδερφέ![]()
Με παρεξηγησεςΔεν πειράζει,έχει και άλλες
Δικαίωμά μου να έχω τους δικούς μου λογους να μη δέχομαι κάποιον και άμα κατι δεν μου κάθεται καλα ,δεεεεν. Αμα ο αλλος στέλνει για πλάκα γ να δει αν θα τσιμπήσω και θελει να μου φάει το χρονο; Μαύρο οποιος απλά θελει να σαχλαμαρίσειΜε παρεξηγησες
Το θέμα είναι τι κάθεται σε μένα.δεν πειράζει.....Δικαίωμά μου να έχω τους δικούς μου λογους να μη δέχομαι κάποιον και άμα κατι δεν μου κάθεται καλα ,δεεεεν. Αμα ο αλλος στέλνει για πλάκα γ να δει αν θα τσιμπήσω και θελει να μου φάει το χρονο;
Να μην κοιταγες να σαχλαμαρίσεις να σε δεχόμουνΤο θέμα είναι τι κάθεται σε μένα.δεν πειράζει.....
Κρίμα.......Να μην κοιταγες να σαχλαμαρίσεις να σε δεχόμουν

14 μέλη,42 επισκέπτες.
Τρένο πάει το νήμα, τρένο![]()
Να πρόσεχες,να μην μου έγραφες μαλακίες εδω,γτ απ τα σχόλια στο νημα μου κατάλαβα οτι απλά τρολάρεις και πώς να σε πάρω στα σοβαρα;Κρίμα.......
Λυπάμαι.....Να πρόσεχες,να μην μου έγραφες μαλακίες εδω,γτ απ τα μηνύματά σου κατάλαβα οτι απλά τρολάρεις και πώς να σε πάρω στα σοβαρα;
Δεν πειράζει,θα βρεις άλληΛυπάμαι.....
Ξέρει τι κάνει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.το μεροκάματο να βγαινει16+49 τώρα μόλις!!!
16+49 τώρα μόλις!!!
Σιγά,απλά σε οποιον δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του,δεν θα τον δέχομαι για ραντεβού(ασχετα που κάποιοι λένε οτι δεν έχω δικαίωμα να απορριπτω)Αν δεν ασχοληθεί η επιστημονική ομάδα του bou, θα γράφεις μόνη σου και θα απαντάς με τον κλώνο για να κρατηθείς στον αφρό. Σκέψου λοιπόν ότι σου κάνουν καλό!!
Επίσης επειδή τονίζεις ότι δεν είσαι επαγγελματίας, άλλο πράγμα το amateur κι άλλο πράγμα ο ερασιτεχνισμός στη δουλειά!!! (ούτε τηλέφωνο, ούτε αγγελία)
Παραπονιέσαι για τη συμπεριφορά των μπουρδελιάρηδων ενώ θα μπορούσες να δουλεύεις με τους δικούς σου όρους όπως κάνουν όλες.
Σκέψου μόνο ότι στην ηλικία σου υπάρχουν κορίτσια που έχουν 3-4 ακίνητα από αυτή τη δουλειά ή οποία έχει ημερομηνία λήξης.
Με πατρικό ενδιαφέρον στα γράφω αυτά.![]()
Σωστα!Μπράβο σου!Σιγά,απλά σε οποιον δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του,δεν θα τον δέχομαι για ραντεβού(ασχετα που κάποιοι λένε οτι δεν έχω δικαίωμα να απορριπτω)
Έτσι ΑγγέλωΣιγά,απλά σε οποιον δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του,δεν θα τον δέχομαι για ραντεβού(ασχετα που κάποιοι λένε οτι δεν έχω δικαίωμα να απορριπτω)