Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.678
Μπορεί να μην το πρόσεξε,πάνω στη βιασύνη τουΜαν εσύ απαντάς στον εαυτό σου ?
![]()
![]()
Μπορεί να μην το πρόσεξε,πάνω στη βιασύνη τουΜαν εσύ απαντάς στον εαυτό σου ?
![]()
![]()
Όπως το πες. Αρκεί που το κατάλαβε όμως το πρόσωπο για το οποίο βιαστηκα να απαντήσωΜπορεί να μην το πρόσεξε,πάνω στη βιασύνη του
ΓυναικαραΝα μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10
Ναι και στο αγνοησε θα κολλησει,ειδικα στο αγνοησε
Κανια σχέση.. φουλ του τζάμπα vpn και έχεις μερικές χιλιάδες ipενας μακαριτης μην πω ποσα κλωνοπροφιλ πληρωνε εταιρια τηλεφωνιας αδρα για να εχει καργα ip
Πως μπορώ να επικοινωνήσω για ραντεβού ένα τηλ τουλάχιστον δεν σε βρίσκω ΑγγελικήΜπορεί να μην το πρόσεξε,πάνω στη βιασύνη του
Καλημέρα,δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμαΠως μπορώ να επικοινωνήσω για ραντεβού ένα τηλ τουλάχιστον δεν σε βρίσκω Αγγελική
Δεν μπορώ να σου στείλωΚαλησπέρα Αγγελική, ενδιαφέρομαι για ραντεβού θα μπορούσες να μου στείλεις ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο pm. Ευχαριστώ πολύ!!
Καλημέρα,δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μπορώ να σου στείλω
Κάνε μού αδ ίσος μετά μπορέσουμε , θέλω να σε δωμηνυμα
Ουτε εγωκαλησπερα,επειδη ειμαι νεο μελος,στειλε σε παρακαλω το τηλ σου γιατι δεν μπορω να στειλω μηνυμα![]()
Δεν μπορώ να σου στειλωΚάνε μού αδ ίσος μετά μπορέσουμε , θέλω να σε δω
Δεν μπορεις να μου το γραψεις εδω η εστω καποιο μειλ η αλλον τροπο?Ουτε εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μπορώ να σου στειλω
Ρε αυ δε μπορώ να σου στείλω , στείλε μου εσυ.....καμμια σωτηρια ρε πστ μου![]()
Τύπε κάνε εσύ αδδ γιατί μάλλον είναι πλοκΚάνε μού αδ ίσος μετά μπορέσουμε , θέλω να σε δω
Άντε τυχερουλη κάτι ημέρες σου έμειναν τον έφαγες τον γάιδαρο αν τα καταφέρεις θα έχεις καί τζάμπαΤύπε κάνε εσύ αδδ γιατί μάλλον είναι πλοκ![]()