petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 57.709
- Πόντοι
- 41.813
ολο και το γυροφερνειΠαντρεύτηκε ο @dimigoall καί δεν τό έμαθα;![]()
ολο και το γυροφερνειΠαντρεύτηκε ο @dimigoall καί δεν τό έμαθα;![]()
Πάρε θά φάς καλά!!!!!ΟΧΙ
Γαμιόλες![]()
εχεις σφιξει μαν και ξερεις?Πάρε θά φάς καλά!!!!!![]()
Ό dimi μου έχει πει σέ πμεχεις σφιξει μαν και ξερεις?
εχεις ιδιαν αποψη?
![]()
Μόνο άσπιλη δεν σκέφτομαι να είμαι ιδίως τις κόκκινες μερες,που οι καύλες είναι στα υψηΜην αγχώνεσαι δε θα σε μαγαρίσει κανείς. Εγώ με τον @xristospap θα είμαστε οι φρουροί της ζώνης αγνότητάς σου να μην παραβιαστεί. Ο @dimigoall σε θέλει άσπιλη και αμόλυντη την 1η νύχτα του γάμου σας
Πρέπει να κρατήσεις τις καύλες σου ούτως ώστε να δοθείς στον γαμπρό ολοκληρωτικά. Να τον κάνεις να ξεχάσει μέχρι και το όνομά του η κουφάλα. Όπως και όλες τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν εδώΜόνο άσπιλη δεν σκέφτομαι να είμαι ιδίως τις κόκκινες μερες,που οι καύλες είναι στα υψη
Καλησπέρα και σε σέναΤην καλησπερα μου στην Αγγελική την καυλιάρα
Καλημέρα σε ένα ωραίο και ΑΞΙΟΛΟΓΟ κορίτσι, που ΔΕΝ εχω γνωρισει από κοντά (για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις όσον αφορά τη γνώμη μου).Καλημέρα σας,από αύριο και πάλι διαθέσιμη,σας περιμένω καυλωμένη
....ρε κοριτσ' , ρε κοριτσ!!!!Καλημέρα σας,από αύριο και πάλι διαθέσιμη,σας περιμένω καυλωμένη
Kανονίζεται αυτό ομωςΚαλημέρα σε ένα ωραίο και ΑΞΙΟΛΟΓΟ κορίτσι, που ΔΕΝ εχω γνωρισει από κοντά (για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις όσον αφορά τη γνώμη μου).
Θα το έχω υπόψη μου....ρε κοριτσ' , ρε κοριτσ!!!!
....κωλαρακι πανω, μεσουλα κατω, ωμοι πανω![]()
Ναι. Απλά ήθελα να τονίσω ότι η γνώμη μου δεν είναι αυτή λόγω κάποιας "εμπειρίας" μαζί σου.Kανονίζεται αυτό ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το έχω υπόψη μου![]()
Οχι σαν,είμαι αματούριΕιναι σαν αματούρι και δεν τα ξέρει ακόμη τα κόλπα.....
Ναι. Απλά ήθελα να τονίσω ότι η γνώμη μου δεν έχει επηρεαστεί από κάποια "εμπειρία" μαζί σου.Kανονίζεται αυτό ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το έχω υπόψη μου![]()
Για κωλοτουμπα κ ανάποδο σπαγγάτο πήγαινε ρε συ απλά δεν είχε πάρει φορα.....ρε κοριτσ' , ρε κοριτσ!!!!
....κωλαρακι πανω, μεσουλα κατω, ωμοι πανω![]()