Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.953
Σιγά,έχουμε τόσες αλλες μέρεςΜας τα χάλασε η απεργία αλλά δεν πειράζει κοριτσάρα μου
Σιγά,έχουμε τόσες αλλες μέρεςΜας τα χάλασε η απεργία αλλά δεν πειράζει κοριτσάρα μου
Αυτές είναι οι νέες κηραλοιφές του Βελόπουλου;..Άγιε πως εκφράζεσαι τοιουτοτρόπως. Άκου πίπα-κώλο. Στοματικόν-πρωκτικόν είναι η πρέπουσα έκφραση
Λες;Αυτές είναι οι νέες κηραλοιφές του Βελόπουλου;..
Κατό τα κατό, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέφαντος.
Αλέφας!!! Τα πάντα όλα εκατό τα εκατόΚατό τα κατό, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέφαντος.
Στοματικόν, κηραλοιφή για να αποφεύγονται οι μολύνσεις απο τις ακάποτες πίπες. Προκαλει επίσης και έντονη ροή σάλιου και γίνεται η πίπα πιο απολαυστική.
Πρωκτικόν, κηραλοιφή που λιπαίνει τη σούφρα και προκαλεί σχετική τοπική αναισθησία για να μην πονάει πολύ το κωλαρακι της γκόμενας και να αντέχει στο πιστόνιασμα των μελών του σάιτ , που ως γνωστόν, έχουν όλοι βοιδόπουτσες
Και βοιδοπουτσες και σουπερ ντούπερ γαμιάδεςΚατό τα κατό, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέφαντος.
Στοματικόν, κηραλοιφή για να αποφεύγονται οι μολύνσεις απο τις ακάποτες πίπες. Προκαλει επίσης και έντονη ροή σάλιου και γίνεται η πίπα πιο απολαυστική.
Πρωκτικόν, κηραλοιφή που λιπαίνει τη σούφρα και προκαλεί σχετική τοπική αναισθησία για να μην πονάει πολύ το κωλαρακι της γκόμενας και να αντέχει στο πιστόνιασμα των μελών του σάιτ , που ως γνωστόν, έχουν όλοι βοιδόπουτσες
Από τα κινητά ... Γιατί από κοντά ... Άστο καλύτερα ...Και βοιδοπουτσες και σουπερ ντούπερ γαμιάδες
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Και ισχύει 100% σε εκδιδόμενες και πελάτες.Από τα κινητά ... Γιατί από κοντά ... Άστο καλύτερα ...
Καημένο κορίτσι, θα σε έχουν ξεπατώσει όλοι αυτοί, ε,;Και βοιδοπουτσες και σουπερ ντούπερ γαμιάδες
Mερικοι ναι,και μου άρεσε πολύΚαημένο κορίτσι, θα σε έχουν ξεπατώσει όλοι αυτοί, ε,;
προτιμάς βοϊδόπουτσα ή ομορφιά; Επειδή όλα τα μέλη εδώ ή είμαστε όμορφοι ή έχουμε βοϊδόπουτσα ή και τα δυο μαζίMερικοι ναι,και μου άρεσε πολύ
Mερικοι ναι,και μου άρεσε πολύ
Καλημέρα,επίσης να σαι καλάΚαλημέρα, καλή ξεκούραση!