Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
προτιμάς βοϊδόπουτσα ή ομορφιά; Επειδή όλα τα μέλη εδώ ή είμαστε όμορφοι ή έχουμε βοϊδόπουτσα ή και τα δυο μαζίMερικοι ναι,και μου άρεσε πολύ
προτιμάς βοϊδόπουτσα ή ομορφιά; Επειδή όλα τα μέλη εδώ ή είμαστε όμορφοι ή έχουμε βοϊδόπουτσα ή και τα δυο μαζίMερικοι ναι,και μου άρεσε πολύ
Mερικοι ναι,και μου άρεσε πολύ
Καλημέρα,επίσης να σαι καλάΚαλημέρα, καλή ξεκούραση!
Να είσαι και εσύ καλά! Να εχεις ευχάριστη μέρα.Καλημέρα,επίσης να σαι καλά
Πρωί πρωί κι εσύ τέτοια ενημέρωση. Τους χάλασες όλη την Κυριακή. Μη σου πω όλη την εβδομάδα. Καλή σου μέρα!Καλημέρα σας ,απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμη,λόγω του οτι μου ήρθε περίοδος σήμερα
Καλημέρα σας ,απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμη,λόγω του οτι μου ήρθε περίοδος σήμερα
Δυστυχώς δεν μου ήταν και εμένα ευχάριστο να πρέπει να το γράψω αυτόΠρωί πρωί κι εσύ τέτοια ενημέρωση. Τους χάλασες όλη την Κυριακή. Μη σου πω όλη την εβδομάδα. Καλή σου μέρα!
Να μαστε καλά μέχρι τότεΤα λεμε σε 14 ημέρες
Γιατί σε14 μέρες; Την άλλη Παρασκευή θα ξαναέχει περίοδο; Καλημέρα.Τα λεμε σε 14 ημέρες
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο μόνο και μόνο που το έχεις. Όχι μόνο να το γράψεις. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μόνο κατανόηση και σεβασμός σε ότι δε μπορούμε εμείς να καταλάβουμε και να αξιολογήσουμε.Δυστυχώς δεν μου ήταν και εμένα ευχάριστο να πρέπει να το γράψω αυτ
Kαι κρίμα που μπορούσα σήμερα Κυριακή και είχα χρονοΣίγουρα δεν είναι ευχάριστο μόνο και μόνο που το έχεις. Όχι μόνο να το γράψεις. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μόνο κατανόηση και σεβασμός σε ότι δε μπορούμε εμείς να καταλάβουμε και να αξιολογήσουμε.
Χαλάρωσε και απόλαυσε τη μέρα σου. Καμία φορά χρειάζεται όποιος κι αν είναι ο λόγος.Kαι κρίμα που μπορούσα σήμερα Κυριακή και είχα χρονο
Γαμωτο γαμωτο ρε γαμωτο .Kαι κρίμα που μπορούσα σήμερα Κυριακή και είχα χρονο
μπορουσες εσυ σημερα φιλε και η Αγγελω οχι?Γαμωτο γαμωτο ρε γαμωτο .
Kαι κρίμα που μπορούσα σήμερα Κυριακή και είχα χρονο
αφιερωμενο στα παιδιαΓαμωτο γαμωτο ρε γαμωτο .