mpampispou
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Θα κάνουμε υπομονή μωρό μου θα σε σκεφτόμαστεΚαλημέρα σας ,απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμη,λόγω του οτι μου ήρθε περίοδος σήμερα
Θα κάνουμε υπομονή μωρό μου θα σε σκεφτόμαστεΚαλημέρα σας ,απο Παρασκευή πάλι διαθέσιμη,λόγω του οτι μου ήρθε περίοδος σήμερα
Έπιασες στασίδι.... άντε τυχερουλη θα είσαι ο πρώτος...
Λες κ έχει κατσει η περίοδος πάνω από τη μπουμπου ρε συμπορουσες εσυ σημερα φιλε και η Αγγελω οχι?
για οργανωθειτε.![]()
Kαλημέρα και σε εσενα,δεν σας ξέχασα ομως εγώ,απο Παρασκευη ,και μετά Κυριακή και πάλι διαθέσιμηΚαλημέρα! Δήλωσες αποχή και άδειασε το "νήμα". Σε ξέχασαν οι "φίλοι" σου. Να περάσεις καλά και χαλαρά την εβδομάδα σου. Να είσαι καλά.
Απλά ήθελα να σχολιάσω ότι κριτήριο δεν είναι μόνο η διαθεσιμοτητα για να πεις μια καλημέρα. Απλά εξέφρασα μια σκέψη μου. Καλή συνέχεια!Kαλημέρα και σε εσενα,δεν σας ξέχασα ομως εγώ,απο Παρασκευη ,και μετά Κυριακή και πάλι διαθέσιμη
Βεβαίως,οτι σκέψεις έχετε μπορείτε να τις λέτε ελεύθεραΑπλά ήθελα να σχολιάσω ότι κριτήριο δεν είναι μόνο η διαθεσιμοτητα για να πεις μια καλημέρα. Απλά εξέφρασα μια σκέψη μου. Καλή συνέχεια!
Φυσικά. Αυτό ισχύει για όλους. Αρκεί να εκφράζονται με ωραίο τρόπο.Βεβαίως,οτι σκέψεις έχετε μπορείτε να τις λέτε ελεύθερα
Βεβαίως,οτι σκέψεις έχετε μπορείτε να τις λέτε ελεύθερα
Καλημέρα και σε εσένα
....σε γυναικα Γλομπεου-Μυστη ποτε!!!!!![]()
![]()
Έσφιξες μαν ?![]()
Δεν πειράζει,δεν θα σφίξεις σε εμένα,θα σφίξεις σε κάποια αλλη,ευτυχώς για εσάς τους άντρες,τόσες άλλες έχει εδω,για όλα τα γούστα....σε γυναικα Γλομπεου-Μυστη ποτε!!!!!![]()
Γαμιόλα....σε γυναικα Γλομπεου-Μυστη ποτε!!!!!![]()
Γαμιόλα
Αυτήν από πάνω εννοώ με τα γυαλακια![]()
Ο καθένας εμένα θα καταλάβαινε οτι εννοείςΓαμιόλα
....αααα οκ, νομιζα οτι μ πασαρεις την γυναικα σουΓαμιόλα
Σιγα καλέ,δεν είμαι και ο φρανκενσταιν....αααα οκ, νομιζα οτι μ πασαρεις την γυναικα σου![]()