Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Τύπε..Είπε η ζαμπουνενα![]()
Πιστεύω οτι την γουστάρεις τρελά..

Τύπε..Είπε η ζαμπουνενα![]()

Χαχα μα πώς το σκέφτηκες αυτο;Τύπε..
![]()
Οπως ο μπακαλιάρος τη σκορδαλιά .Τύπε..
![]()
Ή όπως η βίδα το παξιμάδιΟπως ο μπακαλιάρος τη σκορδαλιά .
Σε σχέση με κάποιους εδω μέσα,ναι,είμαι αινσταιν ,αλλοι εδω ουτε ορθογραφία δεν ξερουνΡε παπάρες τον έχετε κάνει γιογιό τον θηλυκό Αϊνστάιν. Έχω φτιάξει καινούργιο ήπαρ.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηδεν υπαρχει καλυτερο νημα να αραξω μετα τον μπακαλιαρο.
αραζω εδω.![]()
Μπορώ να καταλάβω τι έγινε και με την άλλη κοπέλα,γιατι τον είδα ιδίως σε ενα αλλο νημα,παραθετει τις δικες του απαντησεις και μιλάει μονος του,δεν ξέρω αν έχεις δει

Το είδες ε;
Δώσε πόνο Αγγελωωωω!!!Δεν πειράζει,θα του περάσει
Ναι καυλα...!!Το είδες ε;
Πυρηνική φυσικός είσαι μπουμπου μου .Σε σχέση με κάποιους εδω μέσα,ναι,είμαι αινσταιν ,αλλοι εδω ουτε ορθογραφία δεν ξερουν
Στο ραντεβού μας να σε λεω μπουμπου ; Σε εξιτάρει ;Σε σχέση με κάποιους εδω μέσα,ναι,είμαι αινσταιν ,αλλοι εδω ουτε ορθογραφία δεν ξερουν
Όντως είναι ωραία στην Κω, ειδικά στο κέντρο, όπου την χάρηκα για λίγο λόγου Φαρμακονήσι μεγάλη πίκρα όποιος είχε πάει μεταξύ 99-00. Ψηλά ψηλά τά πράσινα μπερέ.Η ίδια σ'έχει βάλει blacklist για κάποιο λόγο. Μπορεί λάθος της όπως λες αλλά και πάλι δε μπορείς τώρα να το αλλάξεις. Απλά πορεύσου με αυτό και παίξε μπάλα με άλλες. 301 σειρά ήμουν εγώ σε 2α ΜΑΛ και 5ο ΕΤΕΘ. Για λίγο όμως ήμουν Κω αλλά ήταν ωραίο νησάκι με τις τουρίστριες όπου όλο και κάτι γινόταν... Καλή συνέχεια με υγεία εννοείται και μη ξεχνάμε φίλε το σύνθημά μας ''ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ''![]()
Δεν βρίσκομαι επίσης τώρα εκει,απο τα μέρη μου είσαι επίσης ε;Καλησπέρα Αγγελική, θα ήθελα να προγραμματίσουμε μία συνάντηση στο Μεσολόγγι. Δεν ξέρω αλλά δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;