feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.605
- Πόντοι
- 26.236
Σούπερ μάρκετ ;Δεν ξερω ποια λες,γτ εχω 2 ζευγαρια καφε,και επισης θυμάσαι και τι παπουτσια φοράω; Μωρε μπραβο,scammer με άλλα λογια
Σούπερ μάρκετ ;Δεν ξερω ποια λες,γτ εχω 2 ζευγαρια καφε,και επισης θυμάσαι και τι παπουτσια φοράω; Μωρε μπραβο,scammer με άλλα λογια
Τύπε με το να επιμένεις δεν κερδίζεις κάτι. Απ'τη στιγμή που σ'έχει μπλοκάρει απλά το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Στο κάτω κάτω γεμάτος είναι ο τόπος από call girls. Ρεζιλεύεσαι με το να την παρακαλάς και ρεζιλεύεις και τον τιμημένο πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων που φορέσαμε. Αν βέβαια έχεις υπηρετήσει εκεί και δεν το΄χεις βάλει απλά για φώτο προφ
5 Ετεθ 257 κω αμφιβιος, φίλε μου δεν παρακαλάω κανέναν καί καμία, απλά τής δίνω να καταλάβει ότι είναι λάθος πάνω σέ αυτό αν δεν δεί τό τελευταίο μήνυμα που τής έστειλα τότε αυτό θά είναι καί τό πόρισμα της . Αυτά τά ολίγα καί καλή συνέχεια νά έχουμε Με υγεία πάντα.Τύπε με το να επιμένεις δεν κερδίζεις κάτι. Απ'τη στιγμή που σ'έχει μπλοκάρει απλά το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Στο κάτω κάτω γεμάτος είναι ο τόπος από call girls. Ρεζιλεύεσαι με το να την παρακαλάς και ρεζιλεύεις και τον τιμημένο πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων που φορέσαμε. Αν βέβαια έχεις υπηρετήσει εκεί και δεν το΄χεις βάλει απλά για φώτο προφίλ
Scammer,αμα δεν ξέρεις αγγλικα και γενικως ξένες γλώσσες....Σούπερ μάρκετ ;
Ενώ εσυ αγγελω τα ελληνικά τα παίζεις στα δάχτυλα .Scammer,αμα δεν ξέρεις αγγλικα και γενικως ξένες γλώσσες....
Λογικό είναι να μήν ξέρεις αφού τό έχεις κλειστό αν τό ανοίξεις θά τό δεις.Δεν ξερω τι εχεις στειλει ,γιατι πολύ απλά δεν μου εμφανίζονται τα μηνύματά σου
Ας κοιταξετε το σαβουαρ βιβρ μερικοι,και μετά να μιλησετε γ μενα,ενω εσυ θα φορας gucci και ρουχα αρμάνιΕνώ εσυ αγγελω τα ελληνικά τα παίζεις στα δάχτυλα .
Σούπερ μάρκετ τα μποτάκια ; Ευκαιρία ;
Είπε η ζαμπουνεναΑς κοιταξετε το σαβουαρ βιβρ μερικοι,και μετά να μιλησετε γ μενα,ενω εσυ θα φορας gucci και ρουχα αρμάνι
Ενω εσυ θα εισαι μπραντ πιτ ή ντι κάπριο τρομαρα σουΕίπε η ζαμπουνενα![]()
Ναι με εσενα θα πήγαινα τρομάρα σου .Ενω εσυ θα εισαι μπραντ πιτ ή ντι κάπριο τρομαρα σου
Απορω πάντως πώς δεν εχεις καταλαβει οτι σε αυτο το σαιτ εχει τόσες αλλες να διαλεξεις εφοσον δεν θέλεις εμένα,και μετα λες γ μενα,ενω εσυ δεν ξερεις ουτε καν οτι εχει και αλλεςΝαι με εσενα θα πήγαινα τρομάρα σου .
Η ίδια σ'έχει βάλει blacklist για κάποιο λόγο. Μπορεί λάθος της όπως λες αλλά και πάλι δε μπορείς τώρα να το αλλάξεις. Απλά πορεύσου με αυτό και παίξε μπάλα με άλλες. 301 σειρά ήμουν εγώ σε 2α ΜΑΛ και 5ο ΕΤΕΘ. Για λίγο όμως ήμουν Κω αλλά ήταν ωραίο νησάκι με τις τουρίστριες όπου όλο και κάτι γινόταν... Καλή συνέχεια με υγεία εννοείται και μη ξεχνάμε φίλε το σύνθημά μας ''ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ''5 Ετεθ 257 κω αμφιβιος, φίλε μου δεν παρακαλάω κανέναν καί καμία, απλά τής δίνω να καταλάβει ότι είναι λάθος πάνω σέ αυτό αν δεν δεί τό τελευταίο μήνυμα που τής έστειλα τότε αυτό θά είναι καί τό πόρισμα της . Αυτά τά ολίγα καί καλή συνέχεια νά έχουμε Με υγεία πάντα.
Ξαναγράψτο με δικά σου λόγια η πάρε τη βοήθεια του κοινού αν δυσκολεύεσαι .Απορω πάντως πώς δεν εχεις καταλαβει οτι σε αυτο το σαιτ εχει τόσες αλλες να διαλεξεις εφοσον δεν θέλεις εμένα,και μετα λες γ μενα,ενω εσυ δεν ξερεις ουτε καν οτι εχει και αλλες
Με δικα μου λογια,απλά μαθε οτι εχει και αλλες κοπελες εδω γ να κανεις ραντεβου,ψαξε και θα βρεις,μαθε δεν ειμαι η μόνη εδω στο σαιτΞαναγράψτο με δικά σου λόγια η πάρε τη βοήθεια του κοινού αν δυσκολεύεσαι .
Μπουμπου μου εσυ εσυυυυ !!!!Με δικα μου λογια,απλά μαθε οτι εχει και αλλες κοπελες εδω γ να κανεις ραντεβου,ψαξε και θα βρεις,μαθε δεν ειμαι η μόνη εδω στο σαιτ
Τύπε..Είπε η ζαμπουνενα![]()
Χαχα μα πώς το σκέφτηκες αυτο;Τύπε..
Πιστεύω οτι την γουστάρεις τρελά..
![]()
Οπως ο μπακαλιάρος τη σκορδαλιά .Τύπε..
Πιστεύω οτι την γουστάρεις τρελά..
![]()
Ή όπως η βίδα το παξιμάδιΟπως ο μπακαλιάρος τη σκορδαλιά .
Σε σχέση με κάποιους εδω μέσα,ναι,είμαι αινσταιν ,αλλοι εδω ουτε ορθογραφία δεν ξερουνΡε παπάρες τον έχετε κάνει γιογιό τον θηλυκό Αϊνστάιν. Έχω φτιάξει καινούργιο ήπαρ.