Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 46.661
- Πόντοι
- 11.146
Να που χρειάζεται το super market τελικά
Πού να δεις και κάτι θάμνους
Ευχαριστώ πολυΑγγελική ωραίες φωτό
Βεβαίως και θα ανεβάσωΩραίες φωτό ανέβασε και βίντεο
Ωραια φωτο η τελευταιαΚαλό βράδυ να έχετε
Ή κωλοτρυπιδα σου χρειάζεται ξερό ξέσκισμα για τιμωρία ,αλλά ξυρίσου καλά ρε αγάπη να γυαλίζεις σα μωρόΚαλό βράδυ να έχετε
Αυτο κάνω,σημερα ας πουμε φρεσκοξυρισμένη πηγαΉ κωλοτρυπιδα σου χρειάζεται ξερό ξέσκισμα για τιμωρία ,αλλά ξυρίσου καλά ρε αγάπη να γυαλίζεις σα μωρό
Για βάλε φωτό να σε βαθμολογήσωΑυτο κάνω,σημερα ας πουμε φρεσκοξυρισμένη πηγα
after shave balsam να βαλειςΑυτο κάνω,σημερα ας πουμε φρεσκοξυρισμένη πηγα
Μωρό μου σε ευχαριστώ για χθες το απόγευμα περάσαμε όμορφα θα ανεβάσεις το βίντεο που σε ξεσκίζω απο τον κωλο και απο το μουνι ;Καλό βράδυ να έχετε
Τωρα μόλις το ανεβασαΜωρό μου σε ευχαριστώ για χθες το απόγευμα περάσαμε όμορφα θα ανεβάσεις το βίντεο που σε ξεσκίζω απο τον κωλο και απο το μουνι ;
Σε ευχαριστώ πέρασα όμορφα μαζί σου την επόμενη φορά θα σου βάλω σεντόνια με καρδούλες για να βγάλουμε νέες φωτόΚαλό βράδυ να έχετε
Α δεν το σκέφτηκα αυτο με τα σεντόνιαΣε ευχαριστώ πέρασα όμορφα μαζί σου την επόμενη φορά θα σου βάλω σεντόνια με καρδούλες για να βγάλουμε νέες φωτό
Το λεει και η λέξη men,και εγω είμαι womanafter shave balsam να βαλεις
![]()
Με κωλογαμησι έχω πάντως εγωΜωρό μου σε ευχαριστώ για χθες το απόγευμα περάσαμε όμορφα θα ανεβάσεις το βίντεο που σε ξεσκίζω απο τον κωλο και απο το μουνι ;
Κωλος χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μια που τον έστησε και μια μια που τον έφαγεΝα και ένα βίντεο
Ωραίο κωλογαμησι...Να και ένα βίντεο
Μπράβο μπουμπου αγγελω μεγια το ξύρισμαΑυτο κάνω,σημερα ας πουμε φρεσκοξυρισμένη πηγα