petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.219
- Πόντοι
- 48.437
Έχει πάρει μεζέ εδω ο @dimigoall.....της παρηγοριας ειναι κοριτσ' που εχει ματια μονο για σενα και εσυ δεν τον θες!!!![]()
Μην κοιτάς που δεν το ομολογαει.
Έχει πάρει μεζέ εδω ο @dimigoall.....της παρηγοριας ειναι κοριτσ' που εχει ματια μονο για σενα και εσυ δεν τον θες!!!![]()
......
Καλημέρα. Ούτε που ξέρω αν θα σου έρθει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα. Τεσπα αν έρθει και σταθώ τυχερός θα ήθελα το τηλέφωνο σουΕυχαριστώ πολυ να σαι καλά
Γαμιόλες......
![]()

Για πες την να την μαθω και εγω,τι είδους;Γαμιόλες![]()
Με την Αγγελική έχω "άλλου" είδους σχέση![]()
![]()
....ανταλλαγης υγρων?!?!!?Γαμιόλες![]()
Με την Αγγελική έχω "άλλου" είδους σχέση![]()
![]()
Δεν καταλαβες,αυτος μου εχει πει κιολας οτι δεν θα με κλεισει ραντεβου,και καλα κανει ο ανθρωπος,δεν αναγκαζω εγω κανέναν με το ζορι....ανταλλαγης υγρων?!?!!?
Αφου δν σε θελει.....
....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φασηΔεν καταλαβες,αυτος μου εχει πει κιολας οτι δεν θα με κλεισει ραντεβου,και καλα κανει ο ανθρωπος,δεν αναγκαζω εγω κανέναν με το ζορι
Μου το εχει πει και προσωπικα οτι δεν επιθυμει ραντεβου,ωραια,δεν κλεινει και ξεμπέρδεψε η υποθεση. Δεν θα κλεισει με εμένα,ευτυχως ομως εχει και τόσες αλλες εδω....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φαση![]()
εχεις σφιξει;....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φαση![]()

ΤίμιαΓια πες την να την μαθω και εγω,τι είδους;

....οχι, out of rangeεχεις σφιξει;![]()
Δεν πειράζει,οπως εχω ξαναπει έχει και άλλες να παρετε....οχι, out of range![]()
Γαμιόλα και εσύεχεις σφιξει;![]()

ειδωλο που εισαιΤίμια
Φιλική
Ειλικρινή
Ανιδιοτελή
Ακέραια
Ατόφια
![]()
![]()

Κουκλι!Καλό βράδυ να έχετε
Τόν κλώνο όμως;;;....ανταλλαγης υγρων?!?!!?
Αφου δν σε θελει.....

....ειπαμε!Τόν κλώνο όμως;;;
Από εκεί έγινε ή δουλειά......