Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.686
Οπως λέμε ενα πράγμα υπεραγία Θεοτοκε σωσων ημαςΝαι σε λίγο νομίζω θα γίνει αυτό που λες με την Αγγελικούλα μας...!!!
Αγγελική βοήθεια σώσε μας.....
Οπως λέμε ενα πράγμα υπεραγία Θεοτοκε σωσων ημαςΝαι σε λίγο νομίζω θα γίνει αυτό που λες με την Αγγελικούλα μας...!!!
Αγγελική βοήθεια σώσε μας.....
Δυστυχως κοιτανε να την πούνε σε οποιον εχει διαφορετική αποψη απ αυτουςΓιατί το λες αυτό?
Όποιος γλύφει μουνια και κωλοτρυπεδες πρέπει να έχει πέσει από κούνια?
Μήπως έχεις πέσει εσύ και δεν ξέρεις τη λες?
....οπως λεμε "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ή το νησι της Μηλου?!?!?Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .
Το πρόσεξα και εγω αυτο,αλλά ειπα ας μην το σχολιασω....οπως λεμε "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ή το νησι της Μηλου?!?!?![]()
Δεν το έγραψα σωστά?....εχουμε ορθογραφια, γι αυτο![]()
...οχι ρε, σωστα ειναι! Εχουμε ησυχια γιατι η δασκαλα μας κανει ορθογραφια σημεραΔεν το έγραψα σωστά?
Διόρθωσε με ...!!!
Α ρε Odin....!!!...οχι ρε, σωστα ειναι! Εχουμε ησυχια γιατι η δασκαλα μας κανει ορθογραφια σημερα![]()
δεν σε θελει ειπαμε.Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .
Είναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμεδεν σε θελει ειπαμε.
ξεπερασε την και πνιξε καπου αλλου τον πονο σου.
![]()
αρρωστια μαν,εξαρτηση,ναρκωτικοΕίναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμε![]()
Αγγελική μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου;Καλημέρα,και γιατί να μείνεις;
Είναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμε![]()
Πάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναιΤου έχει κάνει μεγάλη ζημιά, τι να λεμε τώρα...
Τα έχει πει η Πίτσα από το 1986.
Ε ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελωΠάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναι
ποσο καυλα στησιμοΠάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()
Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουνΕ ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελω![]()
Εγώ γελαω παντως . Οπως τη βρίσκει ο καθένας άλλωστε . Δημοκρατία έχουμε , δημοσιο είναι το νήμα κ όχι προσωπικό όποτε εδώ άλλοι θα γελάνε κ άλλοι θα καυλωνουν .Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουν