tevionsilver
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Αγγελική. Θέλω το τηλ. σου για να κανονίσουμε συνάντηση
Καλησπέρα αν θες στείλε μου μνμ τον αριθμό σου για να βρεθούμε...
.....πως ρε μαγκες μου?!?!?Καλησπέρα Αγγελική. Θέλω το τηλ. σου για να κανονίσουμε συνάντηση
Μετα απο 19 χρονια ρε σκυλε θυμοσουν τους κωδικους?Καλησπέρα Αγγελική. Θέλω το τηλ. σου για να κανονίσουμε συνάντηση
12345 έχει παντούΜετα απο 19 χρονια ρε σκυλε θυμοσουν τους κωδικους?
Με ανεβάζεις με αυτα που λες,πολύ χαιρομαι,και εγω πέρασα τέλεια,και ήσουν και πολυ καλο παιδιΈδωσε πόνο η Αγγελικούλα εκείνο το απόγευμα ένα από τα καλύτερα μου ραντεβού.
Φιλιά κοριτσάρα.![]()
Κάλλιο αργά παρά ποτέΜετα απο 19 χρονια ρε σκυλε θυμοσουν τους κωδικους?
Χαχα θα μπορούσεΑγγελικούλα..
Εσύ ?
Καλημέρα,και γιατί να μείνεις;Αγγελική κράτα μου θέση γιατί εδώ βλέπω αγριεύει το πραγμα και νομίζω ότι θα μείνω με το πουλί στο χέρι..!!!
Σωστή...!!!Καλημέρα,και γιατί να μείνεις;
Ναι σε λίγο νομίζω θα γίνει αυτό που λες με την Αγγελικούλα μας...!!!Καλησπέρα από εμένα πρέπει να έχει αυτό που βγάζει νούμερο στις τράπεζες
Γλύψε γλύψε θα κολλήσει το γραμματόσημοΝαι σε λίγο νομίζω θα γίνει αυτό που λες με την Αγγελικούλα μας...!!!
Αγγελική βοήθεια σώσε μας.....
Τη να κάνω φίλος..!!!Γλύψε γλύψε θα κολλήσει το γραμματόσημο
ποιος ηρθε??
Τη να κάνω φίλος..!!!
Όλα είναι χρήσιμα σε αυτήν την παλιό ζωή....!!!
Χρίζει λοιπόν προπόνησης έτσι ώστε να αντέξει ξανεις το γλύψιμο της μουναρας της Αγγελως με της ωραίες μουνοχειλαρες και την ωραία μεγάλη κλειτοριδα!!!
Αν την πάρεις μη γλύφεις εσύ αν σιχαίνεσαι....άλλοι γουστάρουν άλλοι δεν γουστάρουν...σεβαστές όλες οι ιδιαιτεροτηρες...
Μικρός έπεφτες συχνά από την κούνια με το κεφάλιΑν την πάρεις μη γλύφεις εσύ αν σιχαίνεσαι....άλλοι γουστάρουν άλλοι δεν γουστάρουν...σεβαστές όλες οι ιδιαιτεροτηρες...
Εγώ και την κωλοτρυπιδα της έχω γλύψει....
Γαμω ....Σε λίγο έρχομαι Ελλάδα και θα την ξαναγλυψω....
Γιατί το λες αυτό?Μικρός έπεφτες συχνά από την κούνια με το κεφάλι![]()
Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .Πάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()