Καλησπέρα σε όλους!
Βλέπω ότι το νήμα έχει ένταση.
Πρώτα θέλω να απευθυνθώ στα μέλη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ευχαρίστηση παίρνετε από το να βρίζετε και να λοιδορείτε μια κοπέλα που στην τελική δεν έχετε γνωρίσει προσωπικά. Βρίσκω υπερβολικό το να γίνεται μια τέτοια επίθεση. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η ασφάλεια της ανωνυμίας και του πληκτρολογίου, μας βγάζει τον χειρότερο εαυτό μας. Μερικές φορές ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων και προσπαθώ να καταλάβω την αιτία για αυτόν το θυμό, για αυτήν την ανθρωποφαγία. Να είναι οι προσλαμβάνουσες, η κρίση, οι καταστάσεις που ο καθένας βιώνει; Δεν έχω απάντηση, πάντως ειλικρινά να μπω σε μια διαδικασία να βρίζομαι με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν με ενδιαφέρει καν, μαρτυρά κάποιου είδους διαταραχή, μια ανάγκη να "κερδίσω", να επιβληθώ, γιατί προφανώς κάπου είμαι καταπιεσμένος.
Σύντροφοι - Αδέλφια - Συναγωνιστές, χαλαρώστε και κοιτάξτε να ηρεμήσετε, υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα για να εκτονωθείτε εκεί έξω, ξεκολλήστε από το πληκτρολόγιο και ανακαλύψτε τα. Ένας τρόπος είναι τα κορίτσια που βρίσκονται εκεί έξω. Αν πάλι θέλετε βρείτε τα εδώ αλλά και πάλι έξω θα εκτονωθείτε, η "μπάλα" παίζεται ΕΞΩ!!!
Αγγελική μου,
δεν σε ξέρω, δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ και δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω. Σαν μεγαλύτερος σου θα ήθελα να σε συμβουλεύσω και να σου πω κάποια πράγματα. Αν θες κράτα τα, αν δες θες απλά αγνόησε τα.
Πάντα θα υπάρχουν "προβληματικοί" άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ζωή και βρίσκουν απόλαυση στο να καταστρέφουν την ζωή των άλλων, απλά γιατί δεν μπορούν να ζήσουν την δική τους ζωή. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στην διαδικασία να απαντάς και να προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε κάθε σχόλιο που δεν σου είναι αρεστό ή είναι προσβλητικό. Οπότε συμβουλή μου είναι μην απαντάς σε οτιδήποτε είναι τοξικό ή σε κάνει εσένα τοξική. Μην φοβάσαι δεν σκύβεις το κεφάλι αγνοώντας τα, δείχνεις δυνατή με αυτόν τον τρόπο και όχι ευάλωτη. Προσπέρασε το και κάνε το νήμα σου όπως το έχεις φανταστεί. Πίστεψε με ακόμη κι αυτοί που έχουν γίνει εμμονικοί μαζί σου, κάποια στιγμή θα κουραστούν γιατί δεν θα έχει ενδιαφέρον ούτε γι΄ αυτούς και θα σε αγνοήσουν. Μην μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου θετικές οι αρνητικές στο νήμα σου, άσε τους άλλους να μιλάνε για σένα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι προς όφελος σου (διαβάζοντας τις κριτικές που σου έχουν γίνει). Είσαι ο εαυτός σου και το τονίζεις σε κάθε ευκαιρία, δεν έχεις ανάγκη να επιτρέπεις στον καθένα να σου "γαμάει" το μυαλό, να τρελαίνεσαι και να στενοχωριέσαι.
Συνοψίζοντας, μην αφήνεις κανέναν να παίζει με το μυαλό σου (γιατί αυτό έχει γίνει τώρα), μην παίζεις το παιχνίδι κανενός, βγάλε τον καλύτερο σου εαυτό προς τα έξω, ζήσε την ζωή σου και κάνε αυτό που σού αρέσει κι αγαπάς.