Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30.093
Φυσικά και κατάλαβα,οτι δεν έπρεπε να κανω αναφορά σε ολα αυταΔεν κατάλαβες τι ειπα.
Οκ
Φυσικά και κατάλαβα,οτι δεν έπρεπε να κανω αναφορά σε ολα αυταΔεν κατάλαβες τι ειπα.
Οκ
Πιες κάτι για να ηρεμήσεις, γιατί ξεφεύγεις. Και άλλοι δεν γουστάρουμε να τη γαμίσουμε λόγω εμφάνισης, αλλά δεν το απαγορεύουμε και σε μέγα θέμα. Υπάρχει μεγάλη προσφορά εκεί έξω.Εγω σε προειδοποίησα
Παλι καλα που δεν συμφώνησες με τις απειλές,και δεν πειράζει,δεν γουστάρετε εσεις,θα γουστάρουν άλλοι τόσοιΠιες κάτι για να ηρεμήσεις, γιατί ξεφεύγεις. Και άλλοι δεν γουστάρουμε να τη γαμίσουμε λόγω εμφάνισης, αλλά δεν το απαγορεύουμε και σε μέγα θέμα. Υπάρχει μεγάλη προσφορά εκεί έξω.
Τωρα ποιος πρέπει να σκάσει,αυτό είναι αλλο θεμα,και εσυ το ξεκινησες,οπότε θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες; Το κατάλαβες;Αγγελική σκάσε επιτέλους
Ας φαω,και τι έγινε; Τι δηλαδη,θα αρχισεις ετσι μονος σου να φωναζεις αν με πετύχεις;Αγγελική σκάσε επιτέλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα φας ένα κράξιμο . Για κοτούλα σε κόβω
Ενω εσύ θα είσαι αλεν ντελον τρομάρα σουΠιες κάτι για να ηρεμήσεις, γιατί ξεφεύγεις. Και άλλοι δεν γουστάρουμε να τη γαμίσουμε λόγω εμφάνισης, αλλά δεν το απαγορεύουμε και σε μέγα θέμα. Υπάρχει μεγάλη προσφορά εκεί έξω.
Τελικά όμως τα έκανε , σκ..... Μπορεί να ήθελε να πει αυτά που λες. Ο τρόπος και το παράδειγμα ήταν εκτός τόπου. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ειδικά για την συγκεκριμένη που είναι και υπότροπη...Πάντως για να πω και εγώ την άποψή μου η κοπέλα ήθελε να επισημάνει ότι φτιάχνετε και αυτή (γεγονός που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ) και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και στο αποτέλεσμα του ραντεβού. Τώρα επειδή ανέφερε ένα παράδειγμα, χωρίς να αναφέρει όνομα κ.α για να καταλάβουμε δεν νομίζω ότι είχε σκοπό να μειώσει κάποιον και μάλιστα φαίνεται ότι κατάλαβε ότι μπορεί φάνηκε άσχημο. Τώρα για τις βρισιές και τα άλλα, νομίζω ότι είναι αδικαιολόγητα και απαράδεκτα
Ακριβως ,απόλυτα με κατάλαβες τι ηθελα να πω,και δεν ηθελα να μειωσω καποιονΠάντως για να πω και εγώ την άποψή μου η κοπέλα ήθελε να επισημάνει ότι φτιάχνετε και αυτή (γεγονός που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ) και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και στο αποτέλεσμα του ραντεβού. Τώρα επειδή ανέφερε ένα παράδειγμα, χωρίς να αναφέρει όνομα κ.α για να καταλάβουμε δεν νομίζω ότι είχε σκοπό να μειώσει κάποιον και μάλιστα φαίνεται ότι κατάλαβε ότι μπορεί φάνηκε άσχημο. Τώρα για τις βρισιές και τα άλλα, νομίζω ότι είναι αδικαιολόγητα και απαράδεκτα
Οι 2 τελευταίες σου φράσεις πολύ σωστες,το εχω πει και εγω οτι όποιος θέλει ερχεταιΤελικά όμως τα έκανε , σκ..... Μπορεί να ήθελε να πει αυτά που λες. Ο τρόπος και το παράδειγμα ήταν εκτός τόπου. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ειδικά για την συγκεκριμένη που είναι και υπότροπη...
Και φυσικά δεν αποκτούμε δικαίωμα να την βρίζουμε. Όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει!!!!!!!!!!!1
Εσύ ιδιως θα με καταλάβαινες ,που ειδωθήκαμε κιολας και 2 φορες και 2ωρα κιολας,και σε διάστημα μίας εβδομάδας,και δώσαμε μαχη,αυτά να βλεπουν κάτι ναυαγια εδω μεσα![]()
Και δεν είχα και τι να διαβάσω κυριακή πρωί...
Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να είδε η Αγγελική σε εκείνο το ραντεβού και ίσως δεν χρειαζόταν να μπει σε τόση λεπτομέρεια, από αυτό όμως μέχρι να πέσουμε σε βρισιές και κατάρες είναι το λιγότερο γελοίο escallation. Εκτός και αν κάποιοι όντως έχουν την κρεατοελιά στην πούτσα τους οπότε καλό θα ήταν να πάνε σε κανά δερματολόγο, πέρα από το αισθητικό μπορεί να είναι και επίκινδυνο για άλλα πράγματα.
Και για να ευθυμήσουμε θυμήθηκα μία αδελφή του ελέους στην δουλειά που μας έλεγε ιστορια για το πως χάλασε το κονέ του από grindr γιατί όταν εβγαλε το σλιπ ο άλλος είδε ότι τους μύκητες πάνω στην πρόσθη (και έλεγε ότι μοιάζαν με μανιτάρια!) . Ποτέ κανείς μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα σε αυτή την ζωή.
Τώρα για το resume της υπόθεσης είναι ότι οι κοπέλα προτιμά γενικά εύχαρους, σχετικά περιποιημένους και ευδιάθετους πελάτες, so fucking what, το ίδιο θέλουν όλοι όσοι παρέχουν υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα. Όσοι είχατε την ατυχία να δουλέψετε γκισέ/ταμείο ξέρετε με τι χαρά αντιμέτωπίζεταο ο κόσμος που ερχεται αγενής ή μουντρούχος.
Μην λες τέτοια μπορεί να διαβάζει κανάς εφοριακός το νήμα!Εσύ ιδιως θα με καταλάβαινες ,που ειδωθήκαμε κιολας και 2 φορες και 2ωρα κιολας,και σε διάστημα μίας εβδομάδας,και δώσαμε μαχη,αυτά να βλεπουν κάτι ναυαγια εδω μεσα
Ναι δεν ειδες τους χαρακτηρισμούς που κάνανε οι αλλοι,εγω σε πείραξαΟ χαρακτηρισμός "ναυαγια" δεν είναι σωστός.
Τα καλά εγω τα λεω και τα παινεύωΜην λες τέτοια μπορεί να διαβάζει κανάς εφοριακός το νήμα!
Aγγελικη.Ναι δεν ειδες τους χαρακτηρισμούς που κάνανε οι αλλοι,εγω σε πείραξα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα καλά εγω τα λεω και τα παινεύω
Στην ηλικία που βρίσκομαι, είμαι πολύ καλύτερος από εσένα για την ηλικία που λες ότι είσαι. Μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις, στο λέω σαν γενική συμβουλή.Ενω εσύ θα είσαι αλεν ντελον τρομάρα σου
Οχι ,το ναυαγιο είναι οποιος βρίζει και προσβαλλει,αλλά βεβαια,οι αντρες οτι λενε δεν πιάνεταιAγγελικη.
Θες να σε αντιμετωπίζω ως άτομο, η σε σύγκριση με άλλους;
Ποιος είναι το ναυάγιο; όποιος δεν σε επιλέγει για ραντεβού;
Για συνελθε λιγο σε παρακαλώ
Αυτο το λες εσύ,γνώμη σουΣτην ηλικία που βρίσκομαι, είμαι πολύ καλύτερος από εσένα για την ηλικία που λες ότι είσαι. Μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις, στο λέω σαν γενική συμβουλή.
Εντάξει μοντέλα μου, ό,τι πεις. Είπε ο γιατρός να σου λέμε "ναι".Αυτο το λες εσύ,γνώμη σου
Απλα οτι λες δεν είναι νομος,και δεν σου αρέσω; Απλά ψαξε να βρεις για αλλη,δεν ειναι αναγκη να προσβάλλεις. Μερικοί ακόμα να καταλάβετε οτι εφοσον δεν σας αρέσω εγω,οτι έχει και τόσες αλλες για να κλεισετε,λες και είναι κάτι δύσκολο να σκεφτείτεΕντάξει μοντέλα μου, ό,τι πεις. Είπε ο γιατρός να σου λέμε "ναι".