Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.027
- Πόντοι
- 23.656
....o Kασελακης δεν ειναι ανεξαρτητη, ειναι σε "γραφειο"Λείπει ο Κασσελάκης από την λιστα
....o Kασελακης δεν ειναι ανεξαρτητη, ειναι σε "γραφειο"Λείπει ο Κασσελάκης από την λιστα
Η Τζακρη θα πει την αλήθεια....o Kασελακης δεν ειναι ανεξαρτητη, ειναι σε "γραφειο"![]()
![]()
Φαντάζομαι δεν εννοείτε τον γνωστό Κασσελάκη....o Kασελακης δεν ειναι ανεξαρτητη, ειναι σε "γραφειο"![]()
![]()
Φαντάζομαι δεν εννοείτε τον γνωστό Κασσελάκη

....o Kασελακης δεν ειναι ανεξαρτητη, ειναι σε "γραφειο"![]()
![]()
Αγγελική άσχετα με το αν δεν σε ψήφισα οφείλω να τονίσω ότι έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ σε θέματα διαδικτυακής συμπεριφοράς.Ας ψηφίσει ο καθενας ότι νομίζει,σιγά,οσες ψηφους και να πάρω,πάλι θα εχω το κοινό μου

Ο Κασσελάκης είναι πουτάνα. Ο Ταϊλερ τι είναι πουτανος;Ο Κασσελάκης έχει ακόμη να το αποδείξει, ότι είναι μεγάλη πουτάνα. Προς το παρόν, μάλλον του παίξαν οι άλλοι πουστιά.
![]()

Να σαι καλάΑγγελική άσχετα με το αν δεν σε ψήφισα οφείλω να τονίσω ότι έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ σε θέματα διαδικτυακής συμπεριφοράς.
Ευχή μου είναι να έχεις το κοινό και τους θαυμαστές σου γιατί πλέον δεν είσαι το πρωτάρικο κορίτσι του bou των πρώτων ημερών αλλά μια καλή μαστόρισσα. Μπορείς και καλύτερα.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ![]()
Ευχαριστώ πολύ!εγω ψηφιζω Αγγελικη !
Παρολο που δεν με έχεις συναντήσει,χαίρομαιεγω ψηφιζω Αγγελικη !
εισαι κουκλαρα και καλο παιδιΠαρολο που δεν με έχεις συναντήσει,χαίρομαι
To λευκό πάει στο πρώτο κόμμα,ετσι και εδώ αντίστοιχα στην πρώτη κοπέλαΕγώ ψηφίζω...λευκό
Μου θύμισε εκλογές κομμάτων αυτή η ψηφοφορίαΕσύ δεν είσαι κομμα
Ε τότε θα'πρεπε να γίνει ένα debateΜου θύμισε εκλογές κομμάτων αυτή η ψηφοφορία![]()

Χμμ λες;Ε τότε θα'πρεπε να γίνει ένα debate![]()
Αμέ. Για σκέψου το. Να μαζευτείτε όλα τα call girls και να καταθέσετε προτάσεις και γενικότερα λύσεις με θέμα τη βελτιοποίηση των ραντεβού αν κάποιοι εκφράσουν παράποναΧμμ λες;