kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.342
- Πόντοι
- 456
κομματος .....?Εσύ δεν είσαι κομμα
κομματος .....?Εσύ δεν είσαι κομμα

Δεν θα το έκανα ούτε γ ολα τα λεφτά του κόσμου αυτόκαλημερα γλυκουλι μου @Αγγελικήεχε τον νου σου με τον @barock γιατι του αρεσει να τον στραπονιαζουν και να τον πηδανε γυναικες, ειναι το παθος του!! καταλαβες γιατι σε καλοπιανει τωρα? για να σου ζητησει να τον πηδηξεις, στραπονιασεις εσυ μετα. γι αυτο δεν εχει γραψει και καμια κριτικη τοσα χρονια. και αν το εχεις στο προγραμμα σου, ολα βαινουν καλως!! αν οχι προσεχε τον σε παρακαλω. τα φιλια μου και την αγαπη μου σου στελνω
![]()
Μόλις το έχασες το πελατακι που το λέγανε Καρλοτα.Δεν θα το έκανα ούτε γ ολα τα λεφτά του κόσμου αυτό
Για φαγωμαEπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλάΧρόνια πολλά και καλά μωρή καύλα!!!
Για ατελείωτο γλύψιμο και καλοσχηματισμένο!!!!Eπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
Χρόνια πολλά και καυλωτικά στο μωρό...Eπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
ΠανέμορφοEπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
Χρονια πολλα κυρια μου, υγεια και οτι επιθυμεις!Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά
Αν τα βλέπε αυτά ο άγιος ….Eπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο