kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.342
- Πόντοι
- 456
εμ ... γι΄αυτο πρεπει να πλησιαζεις τα ξενοδοχεια. κι οι δυο ευχαριστημενοι . εμ σαμπου εμ κοντισιονερ 
Το θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκεςεμ ... γι΄αυτο πρεπει να πλησιαζεις τα ξενοδοχεια. κι οι δυο ευχαριστημενοι . εμ σαμπου εμ κοντισιονερ![]()
Σωστός,με έμαθες βλεπωΤο θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκες![]()
Σε είχα ρωτήσει στο ξεκίνημαΣωστός,με έμαθες βλεπω
ετσι οπως το ξεκινησες , νομιζα οτι θες να παμε μαζι στην αγγελικη και ανοιξα τα συρταρια να βρω τις πιο αμπαλωτες καλτσες μουΤο θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκες![]()
Έλα σπίτι να κάνουμε μαζί τις δουλειές, εσύ το σίδερο, εγώ το μαγείρεμα, να τελειώνουμε και πάμε μαζι στην Αγγέλα!!!ετσι οπως το ξεκινησες , νομιζα οτι θες να παμε μαζι στην αγγελικη και ανοιξα τα συρταρια να βρω τις πιο αμπαλωτες καλτσες μου
Ελάτε!Έλα σπίτι να κάνουμε μαζί τις δουλειές, εσύ το σίδερο, εγώ το μαγείρεμα, να τελειώνουμε και πάμε μαζι στην Αγγέλα!!!
Με μπόλικη καύλα!!! Αν δε με είχε βάλει η σύζυγος να κάνω γενική στο σπίτι και να μαγειρέψω, θα σου έκανα ένα ραντεβού πρωινό στο Billy αλλά η κυρά - Αγλαΐα μου έχει βάλει να σιδερώσω και ένα βουνό ρούχα γαμώτ...
Γι'αυτό σκίσε τη γάταΑν γυρίσει από τη δουλειά και δεν τα έχω κάνει, θα με βάλει τιμωρία με αποχή από σεξ!!! Άσε την παντόφλα...

....δεν εχει "υπηρεσια σιδερωματος" το Bill ?!?!?Με μπόλικη καύλα!!! Αν δε με είχε βάλει η σύζυγος να κάνω γενική στο σπίτι και να μαγειρέψω, θα σου έκανα ένα ραντεβού πρωινό στο Billy αλλά η κυρά - Αγλαΐα μου έχει βάλει να σιδερώσω και ένα βουνό ρούχα γαμώτ...
Και εγω εδώ ειμαι,στο λομπι,ναι,σοβαρά μιλάωΚατσε να ρωτήσω γιατί είμαι στο bill μόλις![]()
Σιγα …Και εγω εδώ ειμαι,στο λομπι,ναι,σοβαρά μιλάω
Μία με καστανοκοκκινο είναι τωραΣιγα …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι χρώμα μαλλι έχει η ρεσεψιονιστ ???
Σιγα μην είσαι στο μπιλΘα έρθεις στο δωμάτιο μου μετά ???
Εγώ είμαιΣιγα μην είσαι στο μπιλ
Καστανα όχι κόκκινο ρε αγγελωΜία με καστανοκοκκινο είναι τωρα
Ναι καλα,να κανεις τι;Εγώ είμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καστανα όχι κόκκινο ρε αγγελω
Εγω απλά ετυχε να εχω κενο κ κάθομαι στο λομπιΘα με περιμένεις λόμπυ επειδη ανεβαίνει ???
Θα έρθεις μετά στον οντα μου ? Είναι γραφτό σε λεω !!!!Εγω απλά ετυχε να εχω κενο κ κάθομαι στο λομπι