bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.867
- Πόντοι
- 6.030
Ποιο πρόβλημα έχω,πες μου να μάθω και εγώ
Ποιο πρόβλημα έχω,πες μου να μάθω και εγώ
Αγγελική όταν στήνεσαι εισαι το κάτι άλλοΚαλησπέρα σας
Με μπόλικη καύλα!!! Αν δε με είχε βάλει η σύζυγος να κάνω γενική στο σπίτι και να μαγειρέψω, θα σου έκανα ένα ραντεβού πρωινό στο Billy αλλά η κυρά - Αγλαΐα μου έχει βάλει να σιδερώσω και ένα βουνό ρούχα γαμώτ...Καλημέρα σας και καλό σαββατοκυριακο να έχουμε.
Προέχει η κυρα ΑγλαΐαΜε μπόλικη καύλα!!! Αν δε με είχε βάλει η σύζυγος να κάνω γενική στο σπίτι και να μαγειρέψω, θα σου έκανα ένα ραντεβού πρωινό στο Billy αλλά η κυρά - Αγλαΐα μου έχει βάλει να σιδερώσω και ένα βουνό ρούχα γαμώτ...
Αν γυρίσει από τη δουλειά και δεν τα έχω κάνει, θα με βάλει τιμωρία με αποχή από σεξ!!! Άσε την παντόφλα...Προέχει η κυρα Αγλαΐα![]()
Και αποχή απο σεξ να σε βάλει τιμωρία,είμαστε εμείς εδωΑν γυρίσει από τη δουλειά και δεν τα έχω κάνει, θα με βάλει τιμωρία με αποχή από σεξ!!! Άσε την παντόφλα...
Μου έχει βάλει gps και μόλις ζυγώσω στο bill ή στο prive χτυπάει δόνηση!!!Και αποχή απο σεξ να σε βάλει τιμωρία,είμαστε εμείς εδω
Τι ρωτάς;;; και βέβαια στο sex toy που φοράει όλη μέρα στη δουλειά!!!που χτυπαει η δονηση ???????![]()
Το θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκεςεμ ... γι΄αυτο πρεπει να πλησιαζεις τα ξενοδοχεια. κι οι δυο ευχαριστημενοι . εμ σαμπου εμ κοντισιονερ![]()
Σωστός,με έμαθες βλεπωΤο θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκες![]()
Σε είχα ρωτήσει στο ξεκίνημαΣωστός,με έμαθες βλεπω
ετσι οπως το ξεκινησες , νομιζα οτι θες να παμε μαζι στην αγγελικη και ανοιξα τα συρταρια να βρω τις πιο αμπαλωτες καλτσες μουΤο θέμα είναι να πάμε μαζί αλλά η Αγγελική δεν πάει με γυναίκες![]()
Έλα σπίτι να κάνουμε μαζί τις δουλειές, εσύ το σίδερο, εγώ το μαγείρεμα, να τελειώνουμε και πάμε μαζι στην Αγγέλα!!!ετσι οπως το ξεκινησες , νομιζα οτι θες να παμε μαζι στην αγγελικη και ανοιξα τα συρταρια να βρω τις πιο αμπαλωτες καλτσες μου
Ελάτε!Έλα σπίτι να κάνουμε μαζί τις δουλειές, εσύ το σίδερο, εγώ το μαγείρεμα, να τελειώνουμε και πάμε μαζι στην Αγγέλα!!!