petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.097
- Πόντοι
- 41.813
Μόνο σήμερα;Εδώ σήμερα σηκώνει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μόνο σήμερα;Εδώ σήμερα σηκώνει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες του οτι χρειαζεσαι καλιμπραρισμα ανω - κατω γναθου κ θα το πιασει το υπονοούμενοΣυγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
Συγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
+ 1 αβολιδωτοΓιατί;
Τον κόβεις να μην ξέρει τι εστί τσιμπούκι;
Πέρα από την πλάκα τώρα. Το να γυρίσεις στη "δουλειά" με μη πλήρως επουλωμένη πληγή στη στοματική κοιλότητα, είναι σαν ρώσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες σε εξάσφαιρο περίστροφο. -
Καλή ή πλάκα αλλά εδώ μιλάμε για κινητή υγειονομική βόμβα, τό στόμα καί τό σάλιο έχουν οξέα πού καταπολεμούν τά μικρόβια σέ λογικά πλαίσια π.χ από ένα λερωμένο ποτήρι κλπ, όταν όμως υπάρχει ανοιχτή πληγή έστω πολύ πολύ μικρή τότε τά πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα για αυτόν που έχει την πληγή κολλάει καί μεταδίδει τά πάντα καί δυστυχώς είναι αλυσίδα.Εδώ σήμερα σηκώνει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανόνες του φόρουμ όχι- κανόνες υγιεινής θα παραβει γιατί χάνει ραντεβού...ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα...εχω την απορια με ποια αιτιολογηση εκανες την αναφορα? γιατι απο οσο γνωριζω δεν εχει παραβει κανεναν κανονα του φορουμ η κοπελα
ναι οκ. αλλο σε ρωτησα επειδη σχολιασες οτι θες να φαει η κοπελα ban. οποτε σε ρωτησα πανω σε τι βασιζεις την αναφορα που εκανες. το θεμα υγιεινης ειναι εντελως διαφορετικο και πιστευω πως η κοπελα το καταλαβε και δεν θα προχωρησει σε αυτο που σκοπευε να κανει.Κανόνες του φόρουμ όχι- κανόνες υγιεινής θα παραβει γιατί χάνει ραντεβού...ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα...
Το χρήμα αγαπητέ είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για την εργαζόμενη.Καλή ή πλάκα αλλά εδώ μιλάμε για κινητή υγειονομική βόμβα, τό στόμα καί τό σάλιο έχουν οξέα πού καταπολεμούν τά μικρόβια σέ λογικά πλαίσια π.χ από ένα λερωμένο ποτήρι κλπ, όταν όμως υπάρχει ανοιχτή πληγή έστω πολύ πολύ μικρή τότε τά πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα για αυτόν που έχει την πληγή κολλάει καί μεταδίδει τά πάντα καί δυστυχώς είναι αλυσίδα.
Δεν τό παίζω έξυπνος ούτε ειδικός αυτά είναι λόγια από οδοντίατρο πού είχαμε παρόμοια συζήτηση.
Τό λιγότερο λυπάμαι ορισμένους.
Το θέμα υγιεινής είναι το πιο βασικό ...δήλωσε διαθέσιμη επειδή θεώρησε αυτή ότι είναι οκ σε 2 εβδομάδες...μόνο για ban κάνει..πιο απλά δεν μπορώ να το πω..σε θέματα τέτοια ούτε πρέπει να γίνεται συζήτηση ...ναι οκ. αλλο σε ρωτησα επειδη σχολιασες οτι θες να φαει η κοπελα ban. οποτε σε ρωτησα πανω σε τι βασιζεις την αναφορα που εκανες. το θεμα υγιεινης ειναι εντελως διαφορετικο και πιστευω πως η κοπελα το καταλαβε και δεν θα προχωρησει σε αυτο που σκοπευε να κανει.
θεωρω οτι θα το εχει καταλαβει. δε χρειαζονται τα μπαν συντροφοι.securitysafety first που λενε και στο χωριο μου.
Εδώ μιλάμε για την υγεία φίλε μου ή λογική βάζει τό χρήμα τελευταίο.Το χρήμα αγαπητέ είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για την εργαζόμενη.
Και όπως είπε η ίδια μια σελίδα πριν "αρκετά ραντεβού έχει χάσει"
Μην ψάχνεις λογική στην Αγγελική φίλε δυστυχώς.Εδώ μιλάμε για την υγεία φίλε μου ή λογική βάζει τό χρήμα τελευταίο.
Εσύ εγώ καί αρκετοί άλλοι καλά και σωστά τά λέμε αλλά φαντάζεσαι τί έχει νά γίνει αν κόλληση κάτι από κάποιον ή κοπέλα ή τό αντίστροφο;
Ναι θα τα ξεκινησω οταν νιωθω εντελως καλά,και οποιος δεν αισθανεται ετοιμος και ανετα,απλά να μην μου ερθει. Δεν ειναι αναγκη να βγαζουν τη χολη τους και να κανουν λες και έχω λέπρα ή χολερα@ΚΩΣΤΑΣ 42 Εννοείται ρε φίλε ότι είναι σωστή η παρατήρησή σου κι εννοείται δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Άλλωστε κι εγώ όπως είδες της το τόνισα. Μόνο αν αισθάνεται εντελώς καλά να ξεκινήσει πάλι τα ραντεβού. Το ''άστους αυτούς'' πήγαινε για τα αρνητικά σχόλια ως προς το βίντεο που ανέβασε
Με επουλωμενη φυσικα θα επιστρεψω,εγω η ιδια δεν θα ενιωθα ανετα και θα ποναγα το να εκανα με ανοιχτη πληγηΓιατί;
Τον κόβεις να μην ξέρει τι εστί τσιμπούκι;
Πέρα από την πλάκα τώρα. Το να γυρίσεις στη "δουλειά" με μη πλήρως επουλωμένη πληγή στη στοματική κοιλότητα, είναι σαν ρώσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες σε εξάσφαιρο περίστροφο. -
Μα ισα ισα που ποσα μηνυματα δεχομουν γ ραντεβου τις τελευταιες 2 εβδομαδες,και εγω τους ελεγα οχι,δεν ειμαι διαθεσιμη και είχανε κ ανυπομονησια κιολας κ δεν τους αρεσε κιολας που δεν έκανα ραντεβου,παρτε και καταλαβετεΕδώ μιλάμε για την υγεία φίλε μου ή λογική βάζει τό χρήμα τελευταίο.
Εσύ εγώ καί αρκετοί άλλοι καλά και σωστά τά λέμε αλλά φαντάζεσαι τί έχει νά γίνει αν κόλληση κάτι από κάποιον ή κοπέλα ή τό αντίστροφο;
Δεν δινω σημασία στις κακίες τους,οποιος θελει να με δει μετα απο καμια εβδομαδα ,θα μου ερθει. Δεν εβαλα κανέναν με το ζορι γ ραντεβουΑυτά της κάνετε και την βλέπω να ξενερώνει και να εγκαταλείπει και την Αθηνα μετα την Θεσσαλονίκη και θα τρέχετε στην επαρχία μετά να την βρείτε, μην σας πω σε κανένα μακρινό νησί. Θα πληρώνετε τα κέρατα σας σε βενζίνες μετά. Θα το εχετε βαρος στην συνείδηση σας , να το ξέρετε.
Η κοπέλα θέλει να σας έχει υγιείς και καυλωμένους με κάθε κόστος ( έστω και στην άλλη ζωή), είναι ολοφάνερο ότι νοιάζεται για σας και όχι για τα χρήματα. Και αντι να το εκτιμήσετε αυτό, της τα χώνετε. Τι αχάριστοι άνθρωποι θεούλη μου.. Πως εχει γινει ετσι η κοινωνια μας.. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας. Κανεις δεν εκτιμάει τιποτα στις μερες μας..Μην μασάς κορίτσι, συνέχισε δυναμικά μέχρι το τέλος μας..
ΥΓ.Τα λεφτά ειναι κάτω απο το στρώμα .![]()
Ναι θα τα ξεκινησω οταν νιωθω εντελως καλά,και οποιος δεν αισθανεται ετοιμος και ανετα,απλά να μην μου ερθει. Δεν ειναι αναγκη να βγαζουν τη χολη τους και να κανουν λες και έχω λέπρα ή χολερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με επουλωμενη φυσικα θα επιστρεψω,εγω η ιδια δεν θα ενιωθα ανετα και θα ποναγα το να εκανα με ανοιχτη πληγη
ΥΓ τα λεφτά κάτω από την ταφόπλακα είναι όχι στο στρώμαΔεν δινω σημασία στις κακίες τους,οποιος θελει να με δει μετα απο καμια εβδομαδα ,θα μου ερθει. Δεν εβαλα κανέναν με το ζορι γ ραντεβου
Αλλά τα γαμημενα είναι άχρηστα εκείΥΓ τα λεφτά κάτω από την ταφόπλακα είναι όχι στο στρώμα