Ωραίο θυληκό καυλιαρικο σεξυ σώμα!Έκπληξη!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίο θυληκό καυλιαρικο σεξυ σώμα!Έκπληξη!
Φίλε τα λέμε μέρες τώρα ,το κοριτσάκι δεν νιώθει .....Θα μας κάνετε να κόψουμε και το γαμησι
Φίλε μου μπορεί εγω πχ να πάω με την κοπέλα και αύριο να πάω με μια που θα δεις εσύ μεθαύριο. Μια στο εκατομμύριο να έχει αρπάξει κάτι που δεν το εύχομαι....την γαμησαμε ομαδικώς εδώ μέσα
Δεν υπάρχει σωτηρία...Ότι να ναι εδώ...λυπάμαι και καλή σας τύχη

Συγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο.....παντως @Αγγελική περα απο την πλακα κ το τρολαρισμα, σημασια δεν εχει το πως νοιωθεις εσυ αλλα οι ιατρικες οδηγιες-συστασεις του ιατρου που σε παρακολουθει! Το οτι αισθανομαστε καλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειμαστε κιολας!
Αν σου συστησει πληρη αποχη για οσο μεγαλο διαστημα κ αν χρειαστει να το κανεις. Βραχυπροθεσμα μπορει να χασεις καποια ραντεβου αλλα μακροπροθεσμα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη των ενδιαφερομενων και αρκετα περισσοτερα!!!
Αυτα τα λιγα κοριτσ' , περαστικα κ γρηγορα!![]()
....σαφως κ μπορεις να του πεις, μπορεις να του το ριξεις για σεξ ή στοματικο με την σχεση σου!Συγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πεις το επάγγελμα αλλά να είναι γενική η ερώτηση στον γιατρό. Άλλωστε ότι κάνεις επαγγελματικάΣυγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
Σε καμία περιπτωση πάντως δεν θα του ελεγα αυτο....σαφως κ μπορεις να του πεις, μπορεις να του το ριξεις για σεξ ή στοματικο με την σχεση σου!
Είσαι το πρώτο άτομο που έκανα αναφορά στο σάιτ αυτό....Συγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πεις το επάγγελμα αλλά να είναι γενική η ερώτηση στον γιατρό. Άλλωστε ότι κάνεις επαγγελματικά
πολλές το κάνουν άνευ πληρωμής
Λογικά κάτι τέτοιο εννοεί ο φίλος odin
...ακριβως, δν εννοω να κανει αναλυση στον γιατρο για την δουλεια, αλλα να ζητησει οδηγιες-συστασεις για το σεξ κ το στοματικο στα πλαισια "της σχεσης της" ωστε να προφυλαχθει κ η ιδια και το "αγορι" της.Σε καμία περιπτωση πάντως δεν θα του ελεγα αυτο
Δεν του λες τί κάνεις. "Περιφερειακά" ρωτάς για πόσο καιρό υπάρχουν κίνδυνοι μολύνσεων και πόσο περίπου απαιτείται μέχρι πλήρους επούλωσης. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει, οπότε πάσο.Συγγνωμη είναι δυνατον να πω στον οδοντιατρο τι κάνω; Και οσο γ τα ραντεβου ,αρκετά εχω χάσει,να είστε σίγουροι γ αυτο
Λες να σοκαριστεί;;;Σε καμία περιπτωση πάντως δεν θα του ελεγα αυτο
Πάει στο γιατρό τώρα να ζητήσει πιστοποιητικό πίπας να μας το τρίψει στη μουρη ρεΠουλιά στον αέρα πιάνει![]()
το πιο ενδιαφέρον νήμα ever όμως
Διευκρίνισε τι τρύπα φίλος ....κωλο ,μουνι ή κουφαλα στο στόμα......έλα πάρε πάρε από όλα έχω σήμερα λέμε....έλα σπαρταραει.Στειλε μας τις τρυπες σου για καληνυχτα
Αγγελικούλα λυπάμαι που θα στο πω αλλά είσαι φάουλ. Όταν κάτι είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι εγκυμονεί κινδύνους δεν το ρισκάρουμε καθόλου, όχι μόνο για το δικό σου καλό αλλά για όλους όσους σε βλέπουν και παράλληλα έχουν επαφές με άλλα κορίτσια του χώρου ή και εκτός αυτού. Για μένα θα ήταν πιο τίμιο να πεις ότι δεν το γνώριζες, ρώτα ένα γιατρό για επιβεβαίωση και αν όντως ισχύει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μείνε εκτός για όσο χρειάζεται ή κάνε τα πάντα με προφύλαξη.Σε καμία περιπτωση πάντως δεν θα του ελεγα αυτο