sexy8istis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Έτοιμος είμαι αλλά δεν απαντάς στο μνμ που σ έχω στειλειΜου αρέσει να βλεπω φανς μου ετοιμοι γ ολα
Έτοιμος είμαι αλλά δεν απαντάς στο μνμ που σ έχω στειλειΜου αρέσει να βλεπω φανς μου ετοιμοι γ ολα
Που δεν σε σεβαστηκαν, αν δεν πεις ακριβως τι εγινε δεν μπορουμε να σε καταλαβουμε οποτε μιλα, πες τα ολα ανοιχταΑς μαθουν πρωτα οι άλλοι τι θα πει σεβασμος,και μετά να μιλησουν για μένα
Δεν έχεις και άδικο αχαχαχα
Κρίμα να μην έχω ένα σπιτάκι ακόμα εδω Ζωγράφου θα σε άφηνα να μείνεις δωρεάν αλήθεια. Κάθε μέρα για πρωινό θα ερχόμουνα θα σ'έχυνα και θα μου έφτιαχνε η μέρα...
Συμφωνω ρε, ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παίξει τοση καυλάντα με μια εκδιδομενημαλακια μου και το παραδεχομαι και δημοσια που ειχα βαλει σε αγνοηση το νημα και την ιδια,λιγες μερες μετα που ανοιξε.
ευτυχως που με πληροφορησε φιλος απο δω μεσα (ξερει αυτος τωρα που διαβαζει) για το τι πανηγυρι γινεται και τι μαργαριταρια λεγονται και γραφονται,κυριως απο την ιδια ανα καιρους και το επανεφερα.
εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι.![]()
καλα ρε τυπε, τον οβελιξ βρηκες να προτεινεις σαν ιστορικο μαγαζι? Να ελεγες τον αριστο στον ορμο παναγιας να πω, ο ανθρωπος κατι ξερει. για πιτσα στο fuenti παει ο κοσμος οχι στον οβελιξ.Έχω αφήσει ήδη κάνα δυο άγκυρες στο Μανασσου, δε γαμιεται, λέω να το αποφύγω.![]()
Αυτά ξέρει ο γύφτος αυτά λέει. Μην τον παρεξηγείς.καλα ρε τυπε, τον οβελιξ βρηκες να προτεινεις σαν ιστορικο μαγαζι? Να ελεγες τον αριστο στον ορμο παναγιας να πω, ο ανθρωπος κατι ξερει. για πιτσα στο fuenti παει ο κοσμος οχι στον οβελιξ.
@Αγγελική Ας αφησουμε στην ακρη πληροφοριες για πιτσες και πιασε τις πουτσες.
Και να μας βασανίζεις?Μου αρέσει να βλεπω φανς μου ετοιμοι γ ολα
Τι δεν κατάλαβες;Συμφωνω ρε, ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παίξει τοση καυλάντα με μια εκδιδομενη
Το κωλαρακι σα να εκλεισε... Τυχερος ο επομενος που θα το πάρει...Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Λεω και γω δεν θα παρεις θεση;; περίμενα πως και πως το σχολιασμό σου .σε λίγες γραμμές τα είπες όλαμιλαμε,πρωτη μου φορα διαβασα τοσα ''μαργαριταρια'' απο εργαζομενη προς τους πελατες της μαζεμενα.
και μιλαμε για χοντρες προσβολες,
και ολα σε μια μερα μονο,απο χθες που ειχα να μπω.
και οι κλαψομουνηδες,σαλιαροπυρφοροαγαπουληδες αγαμητοι,ακομα συνεχιζουν το χαβα τους.
καλα τους κανεις Αγγελικη,δωσε πονο.
ειναι τοσο μαλακες που οτι και να τους λες δεν παιρνουν χαμπαρι.
![]()
Αγγελική παίζει να βρίσκεσαι ακόμα Μεσολόγγι ; (Νέος στο χώρο)Εχω ακομα σίγουρα μια εβδομάδα
Ειναι τουρ στο Dubai τώρα τυπε , έχει ανοιξει τα φτερά της γιατι δεν τη χωρούσε η Ελλάδα.Αγγελική παίζει να βρίσκεσαι ακόμα Μεσολόγγι ; (Νέος στο χώρο)
Οχι δεν είμαιΑγγελική παίζει να βρίσκεσαι ακόμα Μεσολόγγι ; (Νέος στο χώρο)
Χαχα καλόΕιναι τουρ στο Dubai τώρα τυπε , έχει ανοιξει τα φτερά της γιατι δεν τη χωρούσε η Ελλάδα.
Ναι έκλεισεΤο κωλαρακι σα να εκλεισε... Τυχερος ο επομενος που θα το πάρει...
...να μπει αμεσα σε καλαποδιΝαι έκλεισε
Γ την ώρα δεν θα μπει κάτι μεσα πάντως χαχα...να μπει αμεσα σε καλαποδι![]()
...μα γι αυτο λεω να περασει απο καλαποδι, να μην κλεισειΓ την ώρα δεν θα μπει κάτι μεσα πάντως χαχα
Σιγά μην το αφήσει η Αγγελικούλα να κλείσει......μα γι αυτο λεω να περασει απο καλαποδι, να μην κλεισει![]()
Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησωΣιγά μην το αφήσει η Αγγελικούλα να κλείσει...