Kostas.dmp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 201
Είσαι τρέλα Αγγελικούλα να δω πως θα κοιμηθούμε με αυτά που μας δείχνειςΝα,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Είσαι τρέλα Αγγελικούλα να δω πως θα κοιμηθούμε με αυτά που μας δείχνειςΝα,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Με τα χιλια ζόρια μάλλον,ε;Είσαι τρέλα Αγγελικούλα να δω πως θα κοιμηθούμε με αυτά που μας δείχνεις
Έτσι δείχνει.. καλό και όμορφο βράδυ να έχεις όπως είσαι εσύΜε τα χιλια ζόρια μάλλον,ε;
Επισης ,καλές καύλες και χύσε ελεύθεραΈτσι δείχνει.. καλό και όμορφο βράδυ να έχεις όπως είσαι εσύ
Εντάξει τώρα... για αρχή αυτά τα χείλη θέλουν σπρώξιμο, άνοιγμα και δυνατό χύσιμο. Τα υπόλοιπα τη δεύτερη φορά!Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Δεν έχεις και άδικο αχαχαχαΚάτσε ρε λοβερ.
Εδώ σε άλλα νηματα, προηγούνται μύστες που τον έχουν καρφώσει, ΉΔΗ 5-6-7-8 φορές και ετοιμάζονται για νέο κάρφωμα και στράγγισμα - κατάποση της κρεμ μπρουλε.
Η Αγγελική τουτέστιν μια χαρά είναι.
Κρίμα να μην έχω ένα σπιτάκι ακόμα εδω Ζωγράφου θα σε άφηνα να μείνεις δωρεάν αλήθεια. Κάθε μέρα για πρωινό θα ερχόμουνα θα σ'έχυνα και θα μου έφτιαχνε η μέρα... εννοείται μετά θα περνούσε και το υπόλοιπο bou να μην τραβιούνται και τα παιδιά στα ξενοδοχεία αμαρτία...Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Α γενναιοδωρος βλέπω στους υπολοιπους συναγωνιστέςΚρίμα να μην έχω ένα σπιτάκι ακόμα εδω Ζωγράφου θα σε άφηνα να μείνεις δωρεάν αλήθεια. Κάθε μέρα για πρωινό θα ερχόμουνα θα σ'έχυνα και θα μου έφτιαχνε η μέρα... εννοείται μετά θα περνούσε και το υπόλοιπο bou να μην τραβιούνται και τα παιδιά στα ξενοδοχεία αμαρτία...
Τα έκοψες τα μαλακια σου ;Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Έτοιμος είμαι αλλά δεν απαντάς στο μνμ που σ έχω στειλειΜου αρέσει να βλεπω φανς μου ετοιμοι γ ολα
Που δεν σε σεβαστηκαν, αν δεν πεις ακριβως τι εγινε δεν μπορουμε να σε καταλαβουμε οποτε μιλα, πες τα ολα ανοιχταΑς μαθουν πρωτα οι άλλοι τι θα πει σεβασμος,και μετά να μιλησουν για μένα
Δεν έχεις και άδικο αχαχαχα
Κρίμα να μην έχω ένα σπιτάκι ακόμα εδω Ζωγράφου θα σε άφηνα να μείνεις δωρεάν αλήθεια. Κάθε μέρα για πρωινό θα ερχόμουνα θα σ'έχυνα και θα μου έφτιαχνε η μέρα...
Συμφωνω ρε, ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παίξει τοση καυλάντα με μια εκδιδομενημαλακια μου και το παραδεχομαι και δημοσια που ειχα βαλει σε αγνοηση το νημα και την ιδια,λιγες μερες μετα που ανοιξε.
ευτυχως που με πληροφορησε φιλος απο δω μεσα (ξερει αυτος τωρα που διαβαζει) για το τι πανηγυρι γινεται και τι μαργαριταρια λεγονται και γραφονται,κυριως απο την ιδια ανα καιρους και το επανεφερα.
εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι.![]()
καλα ρε τυπε, τον οβελιξ βρηκες να προτεινεις σαν ιστορικο μαγαζι? Να ελεγες τον αριστο στον ορμο παναγιας να πω, ο ανθρωπος κατι ξερει. για πιτσα στο fuenti παει ο κοσμος οχι στον οβελιξ.Έχω αφήσει ήδη κάνα δυο άγκυρες στο Μανασσου, δε γαμιεται, λέω να το αποφύγω.![]()
Αυτά ξέρει ο γύφτος αυτά λέει. Μην τον παρεξηγείς.καλα ρε τυπε, τον οβελιξ βρηκες να προτεινεις σαν ιστορικο μαγαζι? Να ελεγες τον αριστο στον ορμο παναγιας να πω, ο ανθρωπος κατι ξερει. για πιτσα στο fuenti παει ο κοσμος οχι στον οβελιξ.
@Αγγελική Ας αφησουμε στην ακρη πληροφοριες για πιτσες και πιασε τις πουτσες.
Και να μας βασανίζεις?Μου αρέσει να βλεπω φανς μου ετοιμοι γ ολα
Τι δεν κατάλαβες;Συμφωνω ρε, ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παίξει τοση καυλάντα με μια εκδιδομενη
Το κωλαρακι σα να εκλεισε... Τυχερος ο επομενος που θα το πάρει...Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι