Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.390
Οχι δεν έκανα,προχθεσινή η φώτοΑνήμερα έκανες ραντεβού ;
Θα μας πεθανε μσγ!!!
Οχι δεν έκανα,προχθεσινή η φώτοΑνήμερα έκανες ραντεβού ;
Θα μας πεθανε μσγ!!!
@ΚΩΣΤΑΣ 42Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Ταν λαινς βλέπω, πήρες χρώμα παντού, απόλαυσες μπάνια να υποθέσω...Γ την ωρα εχω αυτην
Σατανά μέρα που είναι....στο πυρ το εξώτερο ουστ!!!!
Σατανά μέρα που είναι....στο πυρ το εξώτερο ουστ!!!!
Γινεται δουλεια και χωρις να το βγαλουμε.Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Οχι δεν έκανα,προχθεσινή η φώτο
Τι ωραίοΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Τρέλα είσαι...Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Πολύ φοβάμαι ότι μόλις γυρίσεις με τόσα pm θα γίνει μάχη για το ποιός θα στο πρωτοβγαλειΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Ναι θα κάνω παλι τις επομενες μερεςΤαν λαινς βλέπω, πήρες χρώμα παντού, απόλαυσες μπάνια να υποθέσω...
Ναι και θα αρχισουν πάλι τα παραπονα γτ καθυστερω να απαντησω,και δυστυχώς δεν θα γινεται να ικανοποιηθούν άπαντεςΠολύ φοβάμαι ότι μόλις γυρίσεις με τόσα pm θα γίνει μάχη για το ποιός θα στο πρωτοβγαλει
Άσε την Αθήνα και έλα εξωτερικό…Δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει πάλι απο μηνυματα οταν γυρισω Αθήνα
Έχω ακόμα να πάρω αντρες απο την πατρίδαΆσε την Αθήνα και έλα εξωτερικό…
Κι εμείς ψυχούλα έχουμε!!!Έχω ακόμα να πάρω αντρες απο την πατρίδα
Μάλλον με έχει συμπαθήσει η μαυρόγατα σαν ανθρωπο-χαρακτήραΑρχαίε Θεέ, παρατηρώ ότι αν και εκτός ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη κορασίδα, όλο εδώ τρίβει τον κωλαράκο της η συμπαθής μαυρόγατα
Να τολμήσω να προβλέψω *αδελφοποίησηΔομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;
![]()
Και να σκεφτείς άλλες τις ενοχλει η μυρωδιά του τσιγάρου,σκέψου δηλαδή τι θα λεγανε γ μυρωδια φουλ ποτού,φαινόταν οτι τα κέρατά του είχε πιειΛυπάμαι πραγματικά για οτι έζησες.
Δηλώνω εθελοντήςΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;