Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπράβο σου που το αναγνωρίζεις και το λες και δημόσια!!!Να ναι καλά ομως τα παιδια,επαιξαν σημαντικό ρολο στα εξοδα των διακοπών μου,και τους ευχαριστω γ αυτό(οχι οτι δεν το ξέρετε και οι ίδιοι αυτο σχετικά με τα λεφτα)
Είπαμε είναι κυρία σε όλα της.Μπράβο σου που το αναγνωρίζεις και το λες και δημόσια!!!
Βεβαια,και εσείς οι ίδιοι δεν μπορεί να μην το ξέρετε οτι σημαντικο ρολο παίζει το χρημα σε αυτη τη δουλεια,περα απ την καυλα,αλλά εγω καυλωνω κιολαςΕίπαμε είναι κυρία σε όλα της.
Γ την ωρα εχω αυτηνΒρε Αγγελικη βαλε μας καμια φωτο με κρεας στο κωλο σου και ασε τα λογια
Κ καμία με τα πατουσακια σουΒρε Αγγελικη βαλε μας καμια φωτο με κρεας στο κωλο σου και ασε τα λογια
Δεν ειμαι της ποδολαγνείαςΚ καμία με τα πατουσακια σου
Είδαμε στήθος είδαμε χεράκια είδαμε βυζακια βάλε κ κανένα ποδαράκι
ΠαστελιαΠες μας πού είσαι να "χωθούμε" μες τον κόσμο και να έρθουμε επίσκεψη!!!
Θα βάλετε ψησταριά;;;
Τι να φέρουμε;;;; Γλυκά ή τίποτα ποτά;;;
Θα φέρω και το @fysarmonika μαζί να "βελτιωθούν" οι σχέσεις σας!!!
Ε τότε βυζακια κ κωλαρακιΔεν ειμαι της ποδολαγνείας
Αγγέλα, όταν τελειώσουν οι διακοπές, στείλε μου μήνυμα να βρεθούμε!!! Με βολεύει το bill, οκ!!!Γ την ωρα εχω αυτην
Καύλα είσαι ρε Αγγελική!Γ την ωρα εχω αυτην
Και εγω εκεί πάω συχνάΑγγέλα, όταν τελειώσουν οι διακοπές, στείλε μου μήνυμα να βρεθούμε!!! Με βολεύει το bill, οκ!!!
Γι αυτό σου λέω!! Όταν μαζευτούμε, στείλε μου πμ γιατί αν στείλω εγώ θα χαθεί μέσα στα πολλά!!!Και εγω εκεί πάω συχνά
Δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει πάλι απο μηνυματα οταν γυρισω ΑθήναΓι αυτό σου λέω!! Όταν μαζευτούμε, στείλε μου πμ γιατί αν στείλω εγώ θα χαθεί μέσα στα πολλά!!!
Κλείσαμε, θα μου στείλεις να βρεθούμε εμείς και θα οργανωθείς αργότερα!!!Δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει πάλι απο μηνυματα οταν γυρισω Αθήνα
Σας αφήνω τώρα!!! Πάω διακοπές κι εγώ!!! Όπως είπαμε!!!Sold out θα γινω πάλι
Πάντως ένα τουρ στην Πάτρα το χρωστάς..Sold out θα γινω πάλι
Να δω πότε θα γινει,Θεσσαλονικη κοντεύει πάντως ,σε 10 μερεςΠάντως ένα τουρ στην Πάτρα το χρωστάς..