dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.936
- Πόντοι
- 39.911
Με επιδότηση συσκευής από πρόγραμμα ή καρτοκινητό ?Αδιάβατος είστε κύριε, τό τηλ είναι καινούργιο κούτα ζελατίνα![]()

Με επιδότηση συσκευής από πρόγραμμα ή καρτοκινητό ?Αδιάβατος είστε κύριε, τό τηλ είναι καινούργιο κούτα ζελατίνα![]()

Δεν μπορώ νά πω είναι μυστικόΜε επιδότηση συσκευής από πρόγραμμα ή καρτοκινητό ?
![]()

, η δουλειά πάντα θα γίνεται....βρε ας γραφει και σε πακετο απο Καρελια κασετινα, η δ'λια να γινεται![]()
Τυπε την ντουλάπα στο εξοχικό, εκεί την σχεδίασα και έβγαλα και τα μέτρα που ήθελα.Υπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?
Σημείωναν τα κυβικά για το μπετόν εκεί στα λαθραία![]()
Οχι δεν το πήρα πισω,πήρα καινούριοΤής είχε χαλάσει πρίν 20 ημέρες και το είχε πάει για service .
Τώρα νομίζω ναι έχει .
Το πήρε πίσω![]()
Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
ουζαΚαι εσύ να περάσεις τέλειαΚαλά νέα περάσεις στις διακοπές σου... Και προσοχή κυκλοφορούν αλήτες!!! Χαχαχαχα
Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτεΠου
Που καλά;Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
Είμαι ήδη διακοπές σε συνδιασμο με δουλειά!!! Όλα είναι τέλεια!!! Μόνο που δε μπορούμε να... Ξέρεις...Και εσύ να περάσεις τέλεια
Έχει πέσει γαμησι εδώ..Είμαι ήδη διακοπές σε συνδιασμο με δουλειά!!! Όλα είναι τέλεια!!! Μόνο που δε μπορούμε να... Ξέρεις...
Εδώ να δεις.... Δεν προλαβαίνω τις καπότες...Έχει πέσει γαμησι εδώ..
Έχεις κανένα στανταρακι ;Εδώ να δεις.... Δεν προλαβαίνω τις καπότες...
Ναι ρε... Ένα κομπρεσέρ makita.... Γαμαει.....Έχεις κανένα στανταρακι ;
Καλα να περάσεις Αγγελική...το τηλ σου θέλω για να βρεθουμεΚαλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
Μακάρι να ήμουν στην Αθήνα, ταμάμ θα μου ήταν.Καλημέρα σας,έχει προκύψει ένα κενό 6-8 απο δίωρο ραντεβού που έγινε ακύρωση
Δεν πειράζει,υγείαΜακάρι να ήμουν στην Αθήνα, ταμάμ θα μου ήταν.
Μπορείς να κάνεις μια σωστή διαχείριση των ραντεβού σου αν τα σημειώνεις κάπου, ας πούμε στο ημερολόγιο σου στο κινητό!Δεν εχω ορεξη για τρολ,εδω εχω μπλέξει τα μπουτια μου με τα τοσα μηνυματα