Giannis7619
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Αγγελική...ένα τηλΔεν πειράζει,υγεία
Καλημέρα Αγγελική...ένα τηλΔεν πειράζει,υγεία
Απλα δεν μπορώ να τα κουμαντάρω ολα αυτα τα μηνύματαΜπορείς να κάνεις μια σωστή διαχείριση των ραντεβού σου αν τα σημειώνεις κάπου, ας πούμε στο ημερολόγιο σου στο κινητό!
Μια ιδέα έριξα εγώ! Αν κάποιος δε θα μπορέσει τη συγκεκριμένη μέρα ή ώρα θα σε ενημερώσει. Υποτίθεται ότι ο λόγος που κλείνουμε ραντεβού από τη προηγούμενη είναι για να αποκλείσουμε τη περίπτωση για διπλό ραντεβού την ίδια ώρα. Αν τα μπερδεύεις εσύ τότε πιθανότατα να μας ακυρώσεις εσύ έστω κι αν σου κάνουμε επιβεβαίωση τότε που ζήτησες εσύ!
Οπότε η σωστή διαχείριση από τη πλευρά σου θα έλυνε πολλά προβλήματα. Έτσι δεν είναι;
Για όλα υπάρχει λύση εάν θέλουμε! Σου πρότεινα κάτι, δοκίμασε το κι θα δεις ότι θα βοηθήσει.Απλα δεν μπορώ να τα κουμαντάρω ολα αυτα τα μηνύματα
Τωρα,μπαίνω να κοιταξωΚάτι ακόμα που θα ήθελα να πω είναι ότι από την Τετάρτη σου έχω στείλει μήνυμα κι ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση.
Καλησπερα μωρο..τσεκαρε τα inbox σου λιγακι...σου εχω στειλει για το κενο σημερα...Τωρα,μπαίνω να κοιταξω
Το είδα!Καλησπερα μωρο..τσεκαρε τα inbox σου λιγακι...σου εχω στειλει για το κενο σημερα...
Μπράβο κορίτσι για την ειλικρίνεια και αμεσότητα σου.Καλημέρα,για λόγους υγείας δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα ,ούτε αύριο ,ενημερώνω γιατί είπα οτι μεχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβού,αλλά τελικά δεν είμαι σε θέση. Και φυσικά δεν θα έβαζα την καύλα και τα λεφτά πάνω απ την υγεία μου
Και πολύ καλά θα κάνεις!!! Καλημέρα Αγγελικούλα μας!!!Καλημέρα,για λόγους υγείας δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα ,ούτε αύριο ,ενημερώνω γιατί είπα οτι μεχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβού,αλλά τελικά δεν είμαι σε θέση. Και φυσικά δεν θα έβαζα την καύλα και τα λεφτά πάνω απ την υγεία μου
Αγγελικουλα σου ευχομαι καλη ξεκουραση.Να προσεχεις και απο Σεπτέμβρη οτι αποφασισεις!Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
Και περαστικα και ανεπιστρεπταΚαλημέρα,για λόγους υγείας δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα ,ούτε αύριο ,ενημερώνω γιατί είπα οτι μεχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβού,αλλά τελικά δεν είμαι σε θέση. Και φυσικά δεν θα έβαζα την καύλα και τα λεφτά πάνω απ την υγεία μου
Σας περιμένω απο Σεπτέμβρη,έχω ακομαΑγγελικουλα σου ευχομαι καλη ξεκουραση.Να προσεχεις και απο Σεπτέμβρη οτι αποφασισεις!
Αγγελική σου έχω στείλει προσωπικό ...αν θες απάντησε μου...καλή ξεκούραση να εχειςΣας περιμένω απο Σεπτέμβρη,έχω ακομα
Σας περιμένω απο Σεπτέμβρη,έχω ακομα
ΠεραστικάΚαλημέρα,για λόγους υγείας δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα ,ούτε αύριο ,ενημερώνω γιατί είπα οτι μεχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβού,αλλά τελικά δεν είμαι σε θέση. Και φυσικά δεν θα έβαζα την καύλα και τα λεφτά πάνω απ την υγεία μου
Ευχαριστώ να σαι καλά,δεν είναι τίποτα,θα μου περάσειΠεραστικά
Περαστικά Αγγελική ήθελα να σου πω πρωτον και δεύτερον στείλε μου τον αριθμό σουΕυχαριστώ να σαι καλά,δεν είναι τίποτα,θα μου περάσει
Καλημέρα,για λόγους υγείας δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα ,ούτε αύριο ,ενημερώνω γιατί είπα οτι μεχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβού,αλλά τελικά δεν είμαι σε θέση. Και φυσικά δεν θα έβαζα την καύλα και τα λεφτά πάνω απ την υγεία μου