Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.953
Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήναδεν σε φοβαμαι,θα σαρωσεις!
Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήναδεν σε φοβαμαι,θα σαρωσεις!
ε και τι να λεει; δικο σου ειναι το μαγαζι,οτι θελεις κανεις!Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήνα
Να φύγεις πολύ απλά ,με μια απλή ανακοίνωση ότι πηγαίνεις διακοπές για να ξεκουραστείς .Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήνα
Βεβαια και θα πάω,δεν γινόταν ολο τον Αύγουστο να ξημεροβραδιαζομαι στο σαιτ και ή να απανταω σε μηνύματα ή να κάνω ραντεβουΝα φύγεις πολύ απλά ,με μια απλή ανακοίνωση ότι πηγαίνεις διακοπές για να ξεκουραστείς .
Αυτό είναι σίγουρο Αγγελικουλα!!! Όρμα με φόρα!!!Μέχρι στιγμης ναι,το μέλλον δεν το ξέρει κανείς
Γερμανικά Ξέρεις ;Και κάτι π ξέχασα να πω,όποιος δεν μου κάνει επιβεβαίωση τουλάχιστον 1-1μισι ώρα πριν ,το ραντεβού θα ακυρώνεται. Απο σήμερα το απογευμα μέχρι αύριο το μεσημερι,θα μεσολαβήσουν πολλές ωρες,πού να ξερω εγω αν σας συνέβη κατι
Nicht so gut,αλλά τι σημασία εχει αυτό;Γερμανικά Ξέρεις ;
Να σε φέρω σε επαφή ;Nicht so gut
Δεν εχω ορεξη για τρολ,εδω εχω μπλέξει τα μπουτια μου με τα τοσα μηνυματαΝα σε φέρω σε επαφή ;
Ενταξει λοιπον.. ΓειαΔεν εχω ορεξη για τρολ,εδω εχω μπλέξει τα μπουτια μου με τα τοσα μηνυματα
Να τα κρατάς σε ημερολόγιο;Για να δείτε οτι κακό κανουν τα πολλά μηνυματα,εχει γίνει μια φορά λάθος συνεννοηση,και αναγκαστηκα να ακυρωσω ένα ραντεβου,γτ δεν θυμόμουν οτι είχε κλείσει ο ταδε,και έβαλα άλλο,γτ νομιζα οτι είχα κενο,και καλά που το είδα το μηνυμα μία ωρα πριν ,και αφου ζητησα συγγνωμη,το αναπληρώσαμε την επομενη μερα και το μάζεψα
Ε μα,δεν έχουμε την όρεξή σου,γεια σου και εσεναΕνταξει λοιπον.. Γεια
Τα εχω μπερδεψει πάντωςΝα τα κρατάς σε ημερολόγιο;
Πχ ώρα όνομα τηλ μέρος;;;
Δεν είναι κακή ιδέα. Όπως κάνουν στα ιατρεία που κλείνει ραντεβού 1 μήνα μετά καθώς είναι full booked.Να τα κρατάς σε ημερολόγιο;
Πχ ώρα όνομα τηλ μέρος;;;
Εγω ομως δεν είμαι ιατρείοΔεν είναι κακή ιδέα. Όπως κάνουν στα ιατρεία που κλείνει ραντεβού 1 μήνα μετά καθώς είναι full booked.
Ε οχι και δεν εισαι....Καυλες γιατρευεις...Εγω ομως δεν είμαι ιατρείο