Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βαλε καμια φωτο η βιντεο να καυλωσουμεEυχαριστώ πολύ
Ανέβασε ο συναγωνιστης πιο πανωΒαλε καμια φωτο η βιντεο να καυλωσουμε
Θα δω πώς θα πάειΑγγελικούλα σε βλέπω μια χαρά!!! Μας ανησύχησε τις προάλλες!!!
Πάει καλά απ'οτι βλέπω!!!Θα δω πώς θα πάει
Μέχρι στιγμης ναι,το μέλλον δεν το ξέρει κανείςΠάει καλά απ'οτι βλέπω!!!
Mια χαρά είναι για ντούντα, αλλά είναι ιδιάζουσα φάση όπως η ΡόζενμποργκΤο κορίτσι Αγγελική....
δεν σε φοβαμαι,θα σαρωσεις!Μέχρι στιγμης ναι,το μέλλον δεν το ξέρει κανείς
Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήναδεν σε φοβαμαι,θα σαρωσεις!
ε και τι να λεει; δικο σου ειναι το μαγαζι,οτι θελεις κανεις!Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήνα
Να φύγεις πολύ απλά ,με μια απλή ανακοίνωση ότι πηγαίνεις διακοπές για να ξεκουραστείς .Μερικοί ομως νομιζουν οτι είμαι ρομποτ,ενω δεν καταλαβαινουν οτι θελω κ εγω να φυγω καποιες μέρες απ την Αθήνα
Βεβαια και θα πάω,δεν γινόταν ολο τον Αύγουστο να ξημεροβραδιαζομαι στο σαιτ και ή να απανταω σε μηνύματα ή να κάνω ραντεβουΝα φύγεις πολύ απλά ,με μια απλή ανακοίνωση ότι πηγαίνεις διακοπές για να ξεκουραστείς .
Αυτό είναι σίγουρο Αγγελικουλα!!! Όρμα με φόρα!!!Μέχρι στιγμης ναι,το μέλλον δεν το ξέρει κανείς
Γερμανικά Ξέρεις ;Και κάτι π ξέχασα να πω,όποιος δεν μου κάνει επιβεβαίωση τουλάχιστον 1-1μισι ώρα πριν ,το ραντεβού θα ακυρώνεται. Απο σήμερα το απογευμα μέχρι αύριο το μεσημερι,θα μεσολαβήσουν πολλές ωρες,πού να ξερω εγω αν σας συνέβη κατι
Nicht so gut,αλλά τι σημασία εχει αυτό;Γερμανικά Ξέρεις ;