Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 456
Εσύ πολύ ειρωνία..τι θες να πεις προμοταρω κάποια??Ρε μπρο, μιας και θελεις και συ να κανεις τη δουλεια σου, δε μας λες ποια κοπελα να προτιμησουμε να δω κατι;
Εσύ πολύ ειρωνία..τι θες να πεις προμοταρω κάποια??Ρε μπρο, μιας και θελεις και συ να κανεις τη δουλεια σου, δε μας λες ποια κοπελα να προτιμησουμε να δω κατι;
Ναι γτ βαριέμαι να γράφω κριτικές συνήθως σε τοπικ ανεξάρτητων έγραφα οποίος πήρα η έχω εμπειρία..κοφτε την εξυπνάδα κ την ειρωνεία δν είστε τίποτα εδώ....ναι αν εστελες 850 μνμ για το ιδιο πραγμα, χωρις ανταποκριση σε λες και εμμονικο. Διακρισεις ολες οι κοπελες κανουν, δεν ειναι η μονη εδω και καλα κανουν μαλιστα αν καταλαβουν οτι δν αισθανονται ανετα ή δεν ειναι ασφαλεις ή κατι τους χαλαει.
****καμμια κριτικη σου απο τις απειρες κοπελες του χωρου που ειδες, δεν ειδαμε![]()
Αλλιως εισαι απλα προβληματικος, διαλεγεις και παιρνεις.Εσύ πολύ ειρωνία..τι θες να πεις προμοταρω κάποια??
Κ συ ένας παπαρας και μισος αντίοΑλλιως εισαι απλα προβληματικος, διαλεγεις και παιρνεις.
Να που εχει δικιο η κοπελα, σε δυο μηνυματα ξεβρακωθηκες, που να εγραφες καμια ντουζινα που σιγουρα της εχεις στειλει.Κ συ ένας παπαρας και μισος αντίο
Θέλω να πιστεύω φίλε Alex ότι σε μια κοπέλα που έχει και θετικά και αρνητικά και που το ραντεβού είναι οριακά προς το καλό θα πρέπει να δίνουμε εφόσον το αντέχουμε οικονομικά μια δεύτερη ευκαιρία γιατί όσο να'ναι η πρώτη επαφή πάντα έχει επιφυλάξεις αμφοτερων πλευρών .Εάν η επανάληψη έχει τα ίδια στοιχεία με την πρώτη επαφή τότε ναι πάμε παρακάτω. Προσωπικά για εμένα το ένα από τα δυο στοιχεία που πρέπει να παρέχει μία κοπέλα του χώρου είναι τα φιλιά ( η καθαρότητα του στόματος και για τους δύο εννοείται). Το άλλο είναι η προσεγμένη υγιεινή της και η καθαρότητα του σώματος της. Πάντως δεν νοείται call girl γραφείου, ανεξάρτητη να μην παρέχει φιλιά.Εμένα πάντως δύο καλοί φίλοι που την είδαν (ο ένας και πολύ παλιό μέλος), μου έστειλαν αναλυτικά εντυπώσεις σε πμ.
Και τα θετικά και τα αρνητικά.
Για να μην πολυλογω, ΔΕΝ νομίζω ότι χάνω και κάτι το ιδιαίτερο, που δεν έκλεισα μέχρι σήμερα κάποιο ραντεβού.
Της εύχομαι να είναι καλά και πάμε παρακάτω.
Μπράβο αφού χώθηκες σαν τη πουτσα τώρα εξαφανισου δες τον καθρέφτη πες πόσο μαλακας είσαι κ νιώσε πως μας την είπεςΝα που εχει δικιο η κοπελα, σε δυο μηνυματα ξεβρακωθηκες, που να εγραφες καμια ντουζινα που σιγουρα της εχεις στειλει.
Αντιο.
Οσο το συνεχιζεις απλα επιβεβαιωνεις γιατι δε γαμας ουτε επι πληρωμη.Μπράβο αφού χώθηκες σαν τη πουτσα τώρα εξαφανισου δες τον καθρέφτη πες πόσο μαλακας είσαι κ νιώσε πως μας την είπες
Καραγκιοζακο έχω γαμησει πολύ παραπάνω από σένα πάντως..μη πω ποια γαμαω κ δωρεάν και βάλεις τα κλαματα αντίοΟσο το συνεχιζεις απλα επιβεβαιωνεις γιατι δε γαμας ουτε επι πληρωμη.
Ειπαμε, αντιο.
Odin για τα των γούστων μας είναι όλα μόνο στο μυαλό μας ,εφόσον δεν έχουμε συναντηθεί. Αν δεν δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να απορριψουμε 'η να εκθειασουμε. Εξάλλου πόσες κοπέλες είναι απίστευτα όμορφες με ωραίο σώμα και στην πράξη είναι κομοδίνα? Ακόμη εδώ υπάρχουν κοπέλες που παρέχουν υπηρεσίες καλές και η τιμή τους είναι στα 100 και 80 'η όχι?...το αν με εκθειαζουν ή οχι οι κοπελες ειναι ασχετο, εδω το θεμα ειναι η ασχημη συμπεριφορα σου. Αρχικα ησουν εμμονικος και τωρα προσβλητικος. Δεν το καταλαβαινεις?
Ουτε εμενα ειναι του γουστου μου η κοπελα αλλα δεν μπηκα να την προσβαλω![]()
Κ εσύ να είσαι καλάΕμένα πάντως δύο καλοί φίλοι που την είδαν (ο ένας και πολύ παλιό μέλος), μου έστειλαν αναλυτικά εντυπώσεις σε πμ.
Για να μην πολυλογω, ΔΕΝ νομίζω ότι χάνω και κάτι το ιδιαίτερο, που δεν έκλεισα μέχρι σήμερα κάποιο ραντεβού.
Ευτυχως καταλάβατε κάποιοι τι εγινε...το στορυ το ειδαμε ολοι μας στις τελευταιες 10 σελιδες! Και ολοι μας καταλαβαμε επισης οτι αλλες τοσες δεκαδες πμ κ μνμ θα εστειλες στην κοπελα μεχρι να αγανακτησει και να παρεις ποδι.
Δεξου του μεινε ευγενικος και πηγαινε παρακατω, δεκαδες κοριτσια διαθεσιμα υπαρχουν.
Και επίσης θα πείστηκες τουλαχιστον οτι είμαι γυναικα αφου σου μίλησαν τα φιλαρακια σου χαχαχαΕμένα πάντως δύο καλοί φίλοι που την είδαν (ο ένας και πολύ παλιό μέλος), μου έστειλαν αναλυτικά εντυπώσεις σε πμ.
Και λεει εμένα εμμονικη,είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα....ναι αν εστελες 850 μνμ για το ιδιο πραγμα, χωρις ανταποκριση σε λες και εμμονικο. Διακρισεις ολες οι κοπελες κανουν, δεν ειναι η μονη εδω και καλα κανουν μαλιστα αν καταλαβουν οτι δν αισθανονται ανετα ή δεν ειναι ασφαλεις ή κατι τους χαλαει.
****καμμια κριτικη σου απο τις απειρες κοπελες του χωρου που ειδες, δεν ειδαμε![]()
Οταν τα λέω εγω...δεν με πιστευουνεΝα που εχει δικιο η κοπελα, σε δυο μηνυματα ξεβρακωθηκες, που να εγραφες καμια ντουζινα που σιγουρα της εχεις στειλει.
Αντιο.
Απλά απ τις φωτογραφιες και την ομιλία μου απο εδω μπορει να το κατάλαβε ο φιλος μαςOdin για τα των γούστων μας είναι όλα μόνο στο μυαλό μας ,εφόσον δεν έχουμε συναντηθεί. Αν δεν δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να απορριψουμε 'η να εκθειασουμε. Εξάλλου πόσες κοπέλες είναι απίστευτα όμορφες με ωραίο σώμα και στην πράξη είναι κομοδίνα? Ακόμη εδώ υπάρχουν κοπέλες που παρέχουν υπηρεσίες καλές και η τιμή τους είναι στα 100 και 80 'η όχι?
Τζενιφερ Λοπεζ; Μονικα Μπελουτσι;; Κανε μας τα μουτρα κρεας μικρε αυνανα.Καραγκιοζακο έχω γαμησει πολύ παραπάνω από σένα πάντως..μη πω ποια γαμαω κ δωρεάν και βάλεις τα κλαματα αντίο