Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Α βλέπω δεν μασας να τα λες,μπράβοΤζενιφερ Λοπεζ; Μονικα Μπελουτσι;; Κανε μας τα μουτρα κρεας μικρε αυνανα.
Α βλέπω δεν μασας να τα λες,μπράβοΤζενιφερ Λοπεζ; Μονικα Μπελουτσι;; Κανε μας τα μουτρα κρεας μικρε αυνανα.
Γιατι να μασησω, εχω κατι να χασω ή κατι να κερδισω;; Με τους καλους ειμαι καλυτερους, με τους κακους μπορω να γινω χειροτερος.Α βλέπω δεν μασας να τα λες,μπράβο
Και εγω,αν μου φερθεις καλά θα στο ανταποδωσω στο πολλαπλάσιο,κ αντιστροφαΓιατι να μασησω, εχω κατι να χασω ή κατι να κερδισω;; Με τους καλους ειμαι καλυτερους, με τους κακους μπορω να γινω χειροτερος.
Και άλλες θα ειναι κ τις ξέχασεςΚαι Σαρλίζ Θερόν,Μίλα Κούνις,Μέγκαν Φοξ κλπ
Βασικά οι πρηξαρχιδιδες τα αρχισανε ολαΡε κουνιστοκωλε τη διαφωνια τους θα τη λυσουν μεταξι τους η αγγελικη δεν χρειαζεται ουτε υποστηρικτές ουτε δικηγόρους.
Εχετε κανει το σαιτ εσεις οι συστημικοι σαν τα μούτρα σας και το λεω δημόσια και ας φαω μπαν.
Κανατε το θρεντ συστημικο και κανετε 10 γαμιολια εδω μεσα μαζικη σ οποίον πει κατι το διαφορετικό.
Τι ιδιο κανατε με τον βαγκον οταν ειχε τη διαφωνια με την Άρτεμις τα ιδια τωρα στο τυπο που εχει διαφωνια η Αγγελική τα ιδια σε μενα που ξεπατωσα την ανωμαλη τη μαγκι απο εκει.
Και παντα εσυ μέσα και οι άλλοι.
Ντροπη σας ρε ηλιθιοι και τα 10 συστημικα που ειστε μαζεμένοι.
Φτου σου ηλιθιε βλαροκ καραγκιοζη που εχεις ξεφτιλίστει με τις βλακείες που ελεγες στο αλλο νήμα.
Αγγελική δεν εχω τίποτα μαζι σου ολα αυτα τα λεω για τους συγκεκριμένους.
Εχεις τα κοτσια και το τσαγανό να τα βγαζεις περα μονη σου με οποιονδηποτε πιστευεις οτι σε αδικει.
τωρα απαριθμησε τα συστημικα σκουλικιαΕγω το εγραψα για 10 ατομα τα οποια πανε συνωμοτικα εδω μεσα...εσυ δεν εχεις αναγκη μονη σου μπορεις να τα βγάλεις περα.

Μου θύμισες το Θεοχάρη που ελεγε "σκουλήκιιιι"τωρα απαριθμησε τα συστημικα σκουλικια![]()
Και μονο που επιασες στο στομα σου το πουτανοπαιδο τον πουσυ βαγκον, μαλακα κλωνε αρκει να σε γραψω στ αρχιδια μου. Γιατι αν εσυ ως μουνοπανο εγραψες μια φορα οτι θα «εδινες ενα δεκαρικο σε ανηλικη για να σου δωσει κωλο» το μπασταρδο ο πουσυ βαγκον δεν εχεις ιδεα τι εχει κανει σε κοπελες ειτε του χωρου αλλα ακομα και νορμαλ εκτος χωρου.Ρε κουνιστοκωλε τη διαφωνια τους θα τη λυσουν μεταξι τους η αγγελικη δεν χρειαζεται ουτε υποστηρικτές ουτε δικηγόρους.
Εχετε κανει το σαιτ εσεις οι συστημικοι σαν τα μούτρα σας και το λεω δημόσια και ας φαω μπαν.
Κανατε το θρεντ συστημικο και κανετε 10 γαμιολια εδω μεσα μαζικη σ οποίον πει κατι το διαφορετικό.
Τι ιδιο κανατε με τον βαγκον οταν ειχε τη διαφωνια με την Άρτεμις τα ιδια τωρα στο τυπο που εχει διαφωνια η Αγγελική τα ιδια σε μενα που ξεπατωσα την ανωμαλη τη μαγκι απο εκει.
Φτου σου ηλιθιε βλαροκ καραγκιοζη που εχεις ξεφτιλίστει με τις βλακείες που ελεγες στο αλλο νήμα.
Εχεις τα κοτσια και το τσαγανό να τα βγαζεις περα μονη σου με οποιονδηποτε πιστευεις οτι σε αδικει.
Ρε μαλακισμενο, μη μου ανεβαζεις το αιμα στο κεφαλι με τον αληταρα. Το κοπροσκυλο τον κατσικογαμη. Εσυ εισαι απλα βλακας κατσικογαμης αυτο το κοπροσκυλο ελπιζω επιτελους να το εχουν μπουζουριασει.Ρε ασε τις καραμελες απλα δεν το χειριστηκε καλα τοτε ο πουσυ,εμενα δεν με άκουσε και το εφαγε το κεφαλι του.
Όπως και να το κάνουμε ειναι κατακριτεο π.μ να βγαινουν στη φορα για οποίοδηποτε λογο..
Εμπιστεύεσαι μια κοπέλα εστω και ιερόδουλη δεν τα βγαζει δημοσια και εκεινη τα ειχε βγαλει για να κοροιδευεται εσεις.
Εγω τον λεω μαλακά γιατι τον στήριξα και πιο πολυ γιατί έβγαλε τα π.μ στη φορα η τυπισσα και μετά ο βαγκον διπλωσε και ζηταγε συγγνωμη.
μην βριζειςΡε μαλακισμενο, μη μου ανεβαζεις το αιμα στο κεφαλι με τον αληταρα. Το κοπροσκυλο τον κατσικογαμη. Εσυ εισαι απλα βλακας κατσικογαμης αυτο το κοπροσκυλο ελπιζω επιτελους να το εχουν μπουζουριασει.
Σκασε ρε ηλιθιε επιτελους, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΚΑΣΕ.Του μπαρμπαπηδουλα οι φωτογραφιες δεν σε πειραξαν όμως ουτε σου ανεβασαν το αιμα στο κεφάλι το πάνω εννοω γιατί το κατω κανει απεργία.
Ρε μεγαλύτερη μαλάκια απ αυτη που εκανε ο μπαρμπαπηδουλας δεν Υπάρχει....και αντι να τον παρετε αμπάριζα δεν ειπατε τιποτα...ο βαγκον σε πειραξε που την απείλησε οτι θα γραψει κακια κριτική και αυτη τα έβγαλε στη μόστρα...
Ρε μαλακα θα μιλήσεις μια φορα λογικα.
Καλά εσύ είσαι βλάκας απλαΤζενιφερ Λοπεζ; Μονικα Μπελουτσι;; Κανε μας τα μουτρα κρεας μικρε αυνανα.
μπράβο καλή η μαλάκια σου για την ηλικία σου κέρδισες βραβείο μια μουτζα και λαικ από αυτή που γλύφεις μουνοδουλεΜου θυμίζεις τύπο που έφαγε άκυρο από γκόμενα ή γκόμενα που τρώει φτύσιμο και κολλάει
Θες με στοιχεία να δούμε ποιος γαμάει κ ποιος όχι???κ όχι μόνο επί πληρωμή σκουπίδιΟσο το συνεχιζεις απλα επιβεβαιωνεις γιατι δε γαμας ουτε επι πληρωμη.
Ειπαμε, αντιο.
850 μηνύματα ναι αφού έστελνε και αυτή έχεις εμμονές σου εξηγώ δε ξέρεις και επιμένεις ρε γιε αυτό δε γαματε έξω κ γαματε μόνο πουτανες....ναι αν εστελες 850 μνμ για το ιδιο πραγμα, χωρις ανταποκριση σε λες και εμμονικο. Διακρισεις ολες οι κοπελες κανουν, δεν ειναι η μονη εδω και καλα κανουν μαλιστα αν καταλαβουν οτι δν αισθανονται ανετα ή δεν ειναι ασφαλεις ή κατι τους χαλαει.
****καμμια κριτικη σου απο τις απειρες κοπελες του χωρου που ειδες, δεν ειδαμε![]()
....μαγκα μου στο ξαναλεω, χαλαρωσε!!!! Μην προβαινεις σε εικασιες, αυθαιρετα συμπερασματα κ προσωπικους χαρακτηρισμους για μενα.850 μηνύματα ναι αφού έστελνε και αυτή έχεις εμμονές σου εξηγώ δε ξέρεις και επιμένεις ρε γιε αυτό δε γαματε έξω κ γαματε μόνο πουτανες
Μην πετάγεσαι κ όταν μου την λες θα δέχεσαι τις συνέπειες!!....μαγκα μου στο ξαναλεω, χαλαρωσε!!!! Μην προβαινεις σε εικασιες, αυθαιρετα συμπερασματα κ προσωπικους χαρακτηρισμους για μενα.
Αστούς μπας και πάρουν σειρά προτεραιότητα με αυτήν..οι γλυφτες ντροπή των αρσενικών είναι!!δν με νοιάζει εγώ θα υπερασπίζομαι το δίκιο και ξέρει πολύ καλή αυτή η εμμονικη κολλημενη τι έγινεΡε κουνιστοκωλε τη διαφωνια τους θα τη λυσουν μεταξι τους η αγγελικη δεν χρειαζεται ουτε υποστηρικτές ουτε δικηγόρους.
Εσύ μη πετάγεσαι παντού μπας και πάρεις σημασία από ιερόδουλη αποτυχημένε νουμεροΣκασε ρε ηλιθιε επιτελους, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΚΑΣΕ.
Πες τους ότι τα 850 μνμτα απλά συζητούσαμε γύρω απ' το φορουμ κ τους προβληματισμούς μας..γτ τα έχω σκριν!κ σε βολεύει να νομίζουν ότι μόνος μου έστελνα η σπαμαρα..κ 2-3 φορές οκ δε μας βγήκε να βρεθούμε με τις ώρες κ θα πεις όλη την αλήθεια ότι ήμουν πάντα ως τότε ευγενικός κ σ ζήτησα 2-3 φορές ραντεβού μετεπειτσ χωρίς πολλά πολλά κ με έβγαλες εμμονικο άντε γεια ρεΚαι λεει εμένα εμμονικη,είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα