Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Έχεις σκεφτεί να μην φορας καθόλου εσώρουχα ;
Δε χορταινεις πουτσες πισω αγγελικουλαΝαι,το προτιμώ απ τη σφήνα
Οχι,δεν γνωρίζω καμία προσωπικά,αλλά απ οτι κατάλαβα διαφορετικό περιστατικό έγινε στην καθεμιά μαςΑλήθεια με την Κλεοπάτρα γνωρίζεστε μια και έχετε τον ίδιο τρόπο με τις επιβεβαιώσεις????
....για να μην βγαινει η σφηναΠάντα ενα στρινγκακι το φοράω
Mήνυμα σου στείλανε ;Διαθέσιμη 5-10 σήμερα. Είχα κάποιες ακυρώσεις αλλά δεν πειράζει,ισως είναι αλλοι οι τυχεροι,οποιος μπορεί και θέλει μία απ αυτες τις ώρες μου λεει
Ναι ναι ενημερώθηκα εγκαίρωςMήνυμα σου στείλανε ;
Αγαπητέ ΠΆΝΤΑ υπάρχουν και τα απρόοπτα.Καλό είναι, αν δεν θέλουμε ραντεβού με την κοπέλα να μην κλείνουμε. Ο χαρακτήρας της κοπέλας δεν αξίζει κοροιδία.. εξαιρώ αν συνέβη κάτι απρόοπτο σε κάποιο πελάτη.
Μπαίνει κούτσουρο, βγαίνει πριονίδι...Δε χορταινεις πουτσες πισω αγγελικουλα
Ναι συμφωνώ,μου ειπαν οτι με τη δουλειά τους κατι ετυχε,ή 2ωρο αν με κλεισουν να μου πουν στο 40λεπτο να το κάνουμε τελικά στη μία ωρα γτ πρέπει να φυγουν,κ φυσικα πηρα τα χρήματα γ τη μία ωρα,εκεί δεν θα πω κουβέντα φυσικάΚαλό είναι, αν δεν θέλουμε ραντεβού με την κοπέλα να μην κλείνουμε. Ο χαρακτήρας της κοπέλας δεν αξίζει κοροιδία.. εξαιρώ αν συνέβη κάτι απρόοπτο σε κάποιο πελάτη.
Ουφφφ... τυχεροίΔιαθέσιμη 5-10 σήμερα. Είχα κάποιες ακυρώσεις αλλά δεν πειράζει,ισως είναι αλλοι οι τυχεροι,οποιος μπορεί και θέλει μία απ αυτες τις ώρες μου λεει
ΝαιΟυφφφ... τυχεροί
Στενοι κορσεδες έτοιμοι για πόλεμο
Οχι δεν είναι αυτο που λες,κλεινουν με λίγα λογια και τέλος,οχι με δεκαδες μηνυματα λες και θα λυθεί το κυπριακοΣτενοι κορσεδες έτοιμοι για πόλεμο
Λογικά δε θα έχεις κενό ηδηΟχι δεν είναι αυτο που λες,κλεινουν με λίγα λογια και τέλος
Ακόμα εχωΛογικά δε θα έχεις κενό ηδη
Εγω θυμάμαι οτι είχα κλείσει ανεξαρτητη την μέρα που κλέισανε οι τραπεζες με capital control.Αγαπητέ ΠΆΝΤΑ υπάρχουν και τα απρόοπτα.
Θυμάμαι εποχή μακακα ΓΑΠ και Α' Μνημόνιο, πήγαινα Λακομπα για ραντεβού, με δυνατή ανεξάρτητη και κάνα 5λεπτο πριν φτάσω, με τρακάρει άσχημα, τύπος που παραβίασε το ΣΤΟΠ...
Δυνατό πολύ χτύπημα, ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές.
Είμαι εξαιρετικά τυπικός στα ραντεβού, επαγγελματικά και μη, αλλά εδώ έστειλα μήνυμα καμιά ώρα μετά.
Ευτυχώς η κοπέλα ΔΕΝ είπε τίποτα, με ρώτησε μόνο αν είμαι καλά σωματικά και κλείσαμε για άλλη μέρα, όπου και γαμηθηκαμε σαν καυλωμένα κουνελάκια (να 'ναι καλά, όπου και αν βρίσκεται τώρα).