Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.080
- Πόντοι
- 23.656
...ρε Τρυφωνα, ρε Τρυφωνα!!!! Η καθετη "σχισμη" που εχει απο κατω ειναι για την υποδοχη της καρτας, οχι POSΕχει πος απο κατω

...ρε Τρυφωνα, ρε Τρυφωνα!!!! Η καθετη "σχισμη" που εχει απο κατω ειναι για την υποδοχη της καρτας, οχι POSΕχει πος απο κατω

Τον σφυγγεις δυνατα να μη σου φυγειΣτον αγώνα
Πιπ....ρε Τρυφωνα, ρε Τρυφωνα!!!! Η καθετη "σχισμη" που εχει απο κατω ειναι για την υποδοχη της καρτας, οχι POS![]()
Ναι ,δεν τον αφηνωΤον σφυγγεις δυνατα να μη σου φυγει
Μεχρι να σε πνιξει με το χυσιμο τουΝαι ,δεν τον αφηνω
....."το πνιγει το κουνελι" αφουΜεχρι να σε πνιξει με το χυσιμο του
Φούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; ΚαλημεραΚυριακάτικες καλημέρες. Ετοιμη και σήμερα γ να πάω στα ραντεβού μου,και όπως είπαμε γ την επιβεβαίωση,θα μου το πείτε τουλαχιστον 1-1μισι ωρα πριν,δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω ποση ώρα στο δρόμο και μες στη ζέστη μεσημεριάτικα. Και αν ξαναγινοταν παρόμοια αναποδιά,και αν ο χθεσινος με τον οποίο έγινε η στραβή ελεγε πάλι γ ραντεβου,θα του αφαιρούσα κιολας 20 ευρώ ως αποζημίωση και γ τη χασούρα του δωματιου,αντί για 80,στα 60. Να ξέρετε λυπάμαι πολύ οταν γίνονται λάθος συνεννοησεις,δεν θέλω κανένας να μένει δυσαρεστημένος
Εγω δε θελω να μου αφαιρεσεις τα 20ευρω αλλα να καταπιεις τα υγρα μουΚυριακάτικες καλημέρες. Ετοιμη και σήμερα γ να πάω στα ραντεβού μου,και όπως είπαμε γ την επιβεβαίωση,θα μου το πείτε τουλαχιστον 1-1μισι ωρα πριν,δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω ποση ώρα στο δρόμο και μες στη ζέστη μεσημεριάτικα. Και αν ξαναγινοταν παρόμοια αναποδιά,και αν ο χθεσινος με τον οποίο έγινε η στραβή ελεγε πάλι γ ραντεβου,θα του αφαιρούσα κιολας 20 ευρώ ως αποζημίωση και γ τη χασούρα του δωματιου,αντί για 80,στα 60. Να ξέρετε λυπάμαι πολύ οταν γίνονται λάθος συνεννοησεις,δεν θέλω κανένας να μένει δυσαρεστημένος
κελεμπια!Φούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; Καλημερα
Κωλομαγουλα εξω θα φορεσεικελεμπια!
Φούστα ή φορεμα,παντελόνι δεν φοράω ποτέ μες στη ζεστηΦούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; Καλημερα
Ε πώς,θα εκανα έκπτωση αν τυχαινε στραβή απο λάθος συνεννοηση ή συνεβαινε τιποτα άλλο εκτακτοΕγω δε θελω να μου αφαιρεσεις τα 20ευρω αλλα να καταπιεις τα υγρα μου
Αερινο φορεμα χωρις χρονοτριβες βαλε βγαλεΦούστα ή φορεμα,παντελόνι δεν φοράω ποτέ μες στη ζεστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω και τέτοιαΑερινο φορεμα χωρις χρονοτριβες βαλε βγαλε
Με τετοιο να ερθεις χωρις στριγκακι.Να εισαι ετοιμηΈχω και τέτοια
Πάντα ενα στρινγκακι το φοράωΜε τετοιο να ερθεις χωρις στριγκακι.Να εισαι ετοιμη![]()
Να μη φορας να εισαι ετοιμηΠάντα ενα στρινγκακι το φοράω
Και μια σφηνα στο κωλοΝα μη φορας να εισαι ετοιμη
Οχι οχιΚαι μια σφηνα στο κωλο
Ναι,το προτιμώ απ τη σφήναΟχι οχι
Αντι για σφηνα θα της βαλω το εργαλειο μου.