SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 5.396
Κάτι ξέρεις εσύ αλλά δεν ξέρω από πούΠίπα Κώλο Εμπλοκή!!!
Κάτι ξέρεις εσύ αλλά δεν ξέρω από πούΠίπα Κώλο Εμπλοκή!!!
Εχουμε να μάθουμε ακομα...πολλά στη ζωή μας!!!Το εχω σαν γενική αρχη ζωής...το σιγουρο ειναι πως οτι κάνουμε ας φροντίσουμε να το κάνουμε καλά...οσο καλύτερα μπορούμε!!!!Βουτάμε απο τα μαλλια την ζωη...και την ξεζουμιζουμε καβλίτσα μου ομορφη...σαν αμαρτια!!!Μιλάς επειδη δεν ξέρεις περι τινος πρόκειται,κ αλλοι π με ειδαν,δεν περίμεναν τι θα γινοταν
Ποιον Φριξο εννοείς;Σε λίγες μερούλες θα σε περάσει casting και ο Φρίξος .....
Σε λίγες μέρες οι συστάσεις...Ποιον Φριξο εννοείς;
Ω να σου.......Αγγελικη μιλησα για σενα σε ενα φίλο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42 .. αυτος θελει να κανει συνεχεια σεξ .. αντεχεις ;
Εγω ναι,αυτός δεν ξερω οταν με δειΑγγελικη μιλησα για σενα σε ενα φίλο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42 .. αυτος θελει να κανει συνεχεια σεξ .. αντεχεις ;
@ΚΩΣΤΑΣ 42 ... προκληση..προκλησηΕγω ναι,αυτός δεν ξερω οταν με δει
Λεγε τέτοια λεγε τέτοιαΕγω ναι,αυτός δεν ξερω οταν με δει
Σου υπόσχομαι ότι δεν θα μπορείς να περπατήσεις μετάΕγω ναι,αυτός δεν ξερω οταν με δει
Τριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτοςΤο παιζω για παρτη σου.. το δώρο εσυ μου το φας σε τριωρο ραντεβου .. ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ
Τετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουαΤριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτος
Τετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνειΤετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουα
Αντεχεις η Οχι ;.. δεν κανω σεξ μονο 20 λεπταΤετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνει
Για πες μας πανουλη αντέχεις η είσαι δροσερός???Αντεχεις η Οχι ;.. δεν κανω σεξ μονο 20 λεπτα
Θα της το δωσω στο πιατο.. με καυλωνει.. αρκει να τα καταπινειΓια πες μας πανουλη αντέχεις η είσαι δροσερός???
.Τριωρο κανένας δεν έχει πει μεχρι τωρα,θα είσαι ο πρώτος
.....πενταωρο κανεις?!?!!??!Τετραωρο ρε Καυλα.. 360..τα 40 μπουμπουρμπουα
Τελικα θες η Οχι ;Τετραωρο στα 300 αλλά ποτε τοσες ώρες δεν εχω κάνει