Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.294
- Πόντοι
- 1.056
Γράψε στο προφίλ σου "call girl-influencer"...να ξέρει ο κοσμος...να δειχνει κατανόηση!!!Σιγά σιγά ,είναι πολλά
Γράψε στο προφίλ σου "call girl-influencer"...να ξέρει ο κοσμος...να δειχνει κατανόηση!!!Σιγά σιγά ,είναι πολλά
Έχουμε πολλους ανυπόμονους πλην καυλωμενους εδώ μέσα,και σκέφτομαι τι έχει να γίνει παλι που θα λείψω σίγουρα γ 2 εβδομάδες απο την Αθήνα τον ΑυγουστοΓράψε στο προφίλ σου "call girl-influencer"...να ξέρει ο κοσμος...να δειχνει κατανόηση!!!
Για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ πας από κώλο σε μουνι (και ξανά μουνι, κι ξανά κώλο, κοκ), εκτός και αν έχεις αλλάξει καποτα πρώτα.Ευχαριστώ,χαίρομαι αν σε έκανα να περάσεις καλά,και οντως μου αρέσει στα 4 αυτη η εναλλαγη μουνι-κωλο
Το ήξερα αυτό,αλλά μου αρεσει πολύ παντως μονο κ μονο σαν σκέψη,να ξεκαθαρίσω οτι δεν έγινε στο ραντεβού αυτή η εναλλαγή,μπορει να το επιβεβαιώσει αυτο και ο συναγωνιστηςΓια λόγους υγιεινής, ΔΕΝ πας από κώλο σε μουνι (και ξανά μουνι, κι ξανά κώλο, κοκ), εκτός και αν έχεις αλλάξει καποτα πρώτα.
Από μουνι σε κώλο και να μείνεις πίσω, ΟΚ no problem.
Θα ανατιναχτει το inbox σου...εσυ τι νομιζεις οτι θα γινει!!!! Μονη ελπιδα να λείπουν και πολλοι απο το κατακαυλομένο κοινο σου και να κοντρολαριστεί λιγο το πράγμα...ποτε μας εγκαταλειπεις???Ξερεις ημερομηνίες???Έχουμε πολλους ανυπόμονους πλην καυλωμενους εδώ μέσα,και σκέφτομαι τι έχει να γίνει παλι που θα λείψω σίγουρα γ 2 εβδομάδες απο την Αθήνα τον Αυγουστο
4-20 Αυγούστου σίγουρα,αλλά κ αλλοι θα έχουν φυγειΘα ανατιναχτει το inbox σου...εσυ τι νομιζεις οτι θα γινει!!!! Μονη ελπιδα να λείπουν και πολλοι απο το κατακαυλομένο κοινο σου και να κοντρολαριστεί λιγο το πράγμα...ποτε μας εγκαταλειπεις???Ξερεις ημερομηνίες???
Ωνασουγαμήσωκαρχια....εκεινο το διάστημα θα εχω άδεια εγω αλλα θα ειμαι εδω καποιες μέρες και εψηνα το λαιβ...αν δεν σου στέλνουν αλλοι μηνυματα θα σου στελνω εγω μεχρι να μπουκωσεις...εστω στο inbox!!!!Σου πω γω...!!!4-20 Αυγούστου σίγουρα,αλλά κ αλλοι θα έχουν φυγει
Σκέψου δηλαδη να με συναντήσεις κιολας,μου αρεσει να βλεπω ετσι ενθερμα παλικάριαΩνασουγαμήσωκαρχια....εκεινο το διάστημα θα εχω άδεια εγω αλλα θα ειμαι εδω καποιες μέρες και εψηνα το λαιβ...αν δεν σου στέλνουν αλλοι μηνυματα θα σου στελνω εγω μεχρι να μπουκωσεις...εστω στο inbox!!!!Σου πω γω...!!!
Θα χυθει...σπέρμα!!!!Πολυ...ομως!!!!!!Σκέψου δηλαδη να με συναντήσεις κιολας,μου αρεσει να βλεπω ετσι ενθερμα παλικάρια
δεν κατεβαινεις ηρακλειο μια βολτα;4-20 Αυγούστου σίγουρα,αλλά κ αλλοι θα έχουν φυγει
Αμ δεν κανεις μονο ενα πραγμα σωστα,μαλλον κανεις πολλα!!Και μόνο π ειχε γινει τέτοιος χαμός οταν μου χαλασε το κινητό ,σημαίνει οτι κάτι κάνω σωστά,δεν πτοουμαι,απο αυριο πάλι ραντεβου ,παμε δυναμικά
Μου πέφτει λίγο μακριά,αλλά ενδιαφέρον θα ηταν και Κρήτη να ερχομουνδεν κατεβαινεις ηρακλειο μια βολτα;
Οχι μάλλον,ξέρεις και απο πρωτο χέρι εσύ που με έχεις δει κιόλαςΑμ δεν κανεις μονο ενα πραγμα σωστα,μαλλον κανεις πολλα!!
Και εμείς πρέπει να το προσέχουμε... Όπως σωστά γράφεις... Από μουνι σε κωλο οκ όταν πας ξανά μουνι... κοπότα. Και ετσι αδειάζει το κουτί....Για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ πας από κώλο σε μουνι (και ξανά μουνι, κι ξανά κώλο, κοκ), εκτός και αν έχεις αλλάξει καποτα πρώτα.
Από μουνι σε κώλο και να μείνεις πίσω, ΟΚ no problem.
Ετσι,μην αναρωτιούνται μετά γιατι ξεμένω μερικές φορες,γτ χρησιμοποιω παραπάνω,δεν ηξερα να κουβαλάω και ενα φαρμακείο πανω μου χαχαχαΚαι εμείς πρέπει να το προσέχουμε... Όπως σωστά γράφεις... Από μουνι σε κωλο οκ όταν πας ξανά μουνι... κοπότα. Και ετσι αδειάζει το κουτί....
Μιλάς επειδη δεν ξέρεις περι τινος πρόκειται,κ αλλοι π με ειδαν,δεν περίμεναν τι θα γινοτανΘα χυθει...σπέρμα!!!!Πολυ...ομως!!!!!!
Εγώ περιμένω πότε θα ενημερώσεις ότι από την άλλη σου δουλειά θα είσαι διαθέσιμη και κάποια μεσημέρια καθημερινές.Παιδιά με τις 2 τελευταίες κριτικες που γράφτηκαν όπως βλέπετε δεν είναι και απιθανο να με βρει κάποιος για ραντεβού,τι να κάνουμε,αλλοι θα έχουν περισσότερη αναμονή,αλλοι λιγότερη,και ετσι,βγειτε ελεύθερα και γράψτε την εμπειρία σας μαζί μου,και εγώ είμαι αυτή που είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν
....βρε σπαταλη, το φορτηγο που ξεφορτωσα το τελειωσες κιολας?!?!??!Αυτό που έχει 40 μέσα θα με βολέψει,αλλά ποιος ξέρει και σε πόσο θα σωθεί και αυτό
Δεν εξαρτάται απο μένα,δεν εχω στανταρ ωραριο,ισως Παρασκευη 26 Ιουλίου να μπορεσω και απο τις 4μισι κ μετά,δεν ειναι ομως ακόμα τίποτα σιγουρο,με συγχωρείτε ομως αλλά τι να σας κάνω π έχετε προβλημαΕγώ περιμένω πότε θα ενημερώσεις ότι από την άλλη σου δουλειά θα είσαι διαθέσιμη και κάποια μεσημέρια καθημερινές.
Δυστυχώς τις καθημερινές κάποιοι από εμάς από κάποια απογευματινή ώρα κι ύστερα είμαστε υποχρεωμένοι να γυρνάμε σπίτι μας για ευνόητους λόγους και να μην μπορούμε να ξεπορτίσουμε ούτε τα ΣΚ. Ας προσέχαμε ξέρω, αλλά κάνε κάτι και για μας τους παντρεμένους.
Δεν γινεται με εμένα να χρησιμοποιήσει καποιος μεχρι 2 προφυλακτικά ,γ αυτό....βρε σπαταλη, το φορτηγο που ξεφορτωσα το τελειωσες κιολας?!?!??!![]()