Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Κοιτα ,την προσωπική μου ζωη την κρατάω εξω απο εδω,να μην εχει κανένας καμία αναμειξη
Να έρθω μαζί σας?
Να έρθω μαζί σας?
στενός κορσες χαχαχαΚοιτα ,την προσωπική μου ζωη την κρατάω εξω απο εδω,να μην εχει κανένας καμία αναμειξη
Αντιληπτό. Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες την πλάκα...Κοιτα ,την προσωπική μου ζωη την κρατάω εξω απο εδω,να μην εχει κανένας καμία αναμειξη
Την καταλαβα απλά μην κοιτας π απαντησα σοβαράΑντιληπτό. Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες την πλάκα...![]()
Ναι το ξέρω ειναι αστείο χαχαστενός κορσες χαχαχα
Πώς έβγαλες αυτή τη διαγνωση αρχηγε μου;Υπάρχει πρόβλημα , ξεκάθαρα. Χρήζει ειδικού …
Τα πολλά στοχευμένα διαμορφώνουν το γενικά… Δεν γίνεται αλλιώς, χωρίς να υπάρχει αρχή.
Αλλιώς είναι σαν τις εταιρείες που ζητάνε προϋπηρεσία..,
Αμεα culpa το κορίτσι…Το τραβάς στα άκρα κοκοκο ένα γαμησι είναι βρε δε σ ζητήσαμε παντρειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι η μόνη που θέλω να πηδήξω κ με νευριάζεις τόσο πολύ με δαιμονιζεις
Βρε ξεκάθαρα σου λεω υπάρχει πρόβλημα χρόνιοΠώς έβγαλες αυτή τη διαγνωση αρχηγε μου;

Να ξερες εγώ πόσες φορες το εχω πει αυτό για διάφορα ναυαγια εδώ μέσαΒρε ξεκάθαρα σου λεω υπάρχει πρόβλημα χρόνιο![]()
Χαχαχα τι διαβάζω η γυναικα αστοΑμεα culpa το κορίτσι…
Δε θα ηθελα να εχω το ινμποξ σου, πολυ δε περισσοτερο το viber σου.Χαχαχα τι διαβάζω η γυναικα αστο

Γ αυτο και το βαιμπερ το έχουν οσοι στα σιγουρα εχουν κλείσει ραντεβου,μην γινεται κ εκει ο ιδιος χαμός οπως και εδωΔε θα ηθελα να εχω το ινμποξ σου, πολυ δε περισσοτερο το viber σου.![]()
Αγύμναστη, πλαδαρή, κυτταρίτιδα, άκωλη με περιφέρεια πάνω από τον κώλο και όχι στον κώλο, κύφωση στη θωρακική μοίρα της Σ.Σ. και περιμένοντας απάντηση από τον καθρέφτη, κοιτάζοντάς τον με αδημονία υποβάλλοντάς του τα λόγια που θα ήθελε να ακούσει.Αμεα culpa το κορίτσι…
Εγω για σένα το γράφω όμως , πιστεύω ότι αν κάποιος σου ζητήσει διεύθυνση κατοικίας κ ονοματεπώνυμο θα σκεφτείς κανα δίλεπτο αν θα του δώσεις η όχι , να το κοιτάξεις αυτό σοβαράΝα ξερες εγώ πόσες φορες το εχω πει αυτό για διάφορα ναυαγια εδώ μέσα

Και γιαυτό πρέπει να προσέχεις εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει.Ναι,δυστυχως ο κόσμος εχει προκατάληψη σε αυτόν τον τομεα
Ακωλη δεν θα με έλεγα πάντως,αλλά σεβαστή η οποια γνωμη,καλά να περνάς ευχομαιΑγύμναστη, πλαδαρή, κυτταρίτιδα, άκωλη με περιφέρεια πάνω από τον κώλο και όχι στον κώλο, κύφωση στη θωρακική μοίρα της Σ.Σ. και περιμένοντας απάντηση από τον καθρέφτη, κοιτάζοντάς τον με αδημονία υποβάλλοντάς του τα λόγια που θα ήθελε να ακούσει.
Στη φαντασία μας μπορούμε να γίνουμε ό,τι και όσα θέλουμε…
Χαχα μηπως θα έδινα και ΑΦΜ;Εγω για σένα το γράφω όμως , πιστεύω ότι αν κάποιος σου ζητήσει διεύθυνση κατοικίας κ ονοματεπώνυμο θα σκεφτείς κανα δίλεπτο αν θα του δώσεις η όχι , να το κοιτάξεις αυτό σοβαρά![]()
Όταν βρεθούμε με το καλό,θα φέρω μεζούρα να σου πάρω μέτρα!Ακωλη δεν θα με έλεγα πάντως,αλλά σεβαστή η οποια γνωμη,καλά να περνάς ευχομαι
Ναι φερε,σαν τις μοδίστρες χαχαΌταν βρεθούμε με το καλό,θα φέρω μεζούρα να σου πάρω μέτρα!![]()