b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 456
Thx κατάλαβα.Βασικά δεν είναι δικο μου,αλλά οικογενειακό,εχουμε hyundai accent,μοντελο του 2001
Thx κατάλαβα.Βασικά δεν είναι δικο μου,αλλά οικογενειακό,εχουμε hyundai accent,μοντελο του 2001
Εκκλησια πηγες?Καλημέρα σας ,ξύπνησα και εγω,Κυριακή σήμερα ,και κοιμήθηκα παραπάνω,και ετοιμη να πάω για ραντεβου το απογευμα και να καυλωσω και αλλους άντρες. Κάτι επίσης που θα ηθελα να σας ζητήσω. σας παρακαλώ να μου κάνετε νωρίτερα επιβεβαίωση των ραντεβου,να μου τα λέτε καποιες ωρες πριν,γιατι μου έτυχαν και περιπτωσεις που βλέπω λιγα λεπτά πριν σε μήνυμα τον αριθμο δωματίου,εγω όμως θέλω να το ξέρω στα σίγουρα οτι ισχύει το ραντεβού,γιατί πού ξερω εγω αν σας έτυχε κάτι ,και αν τελικά μπορείτε να έρθετε. Και αν τελικά δεν ισχυει,να βάλω κάποιον αλλον ,ευτυχως βρισκεται αντικαταστάτης παρα πολυ γρηγορα,να μενουν ολο και λιγότεροι συναγωνιστές παραπονεμένοι. σας ευχαριστώ για την κατανόηση,και καλά γαμήσια να εχουμε με πολλές καύλες
Ευλογητος ο θεος ημων παντοτε νυν και αει.........ΑΜΗΝΕκκλησια πηγες?
Οχι,ηθελα να κοιμηθώ Κυριακή πρωιΕκκλησια πηγες?
Xm, καμιά φίλη σου δεν θα φέρεις στο νήμα???Να ξεκαθαρίσω επίσης και κατι αλλο,σιγουρα θα υπάρξει και καποιο Σαββατο ή κάποια Κυριακη π δεν θα κάνω ραντεβου,γιατι πολύ απλά έχω και προσωπικη ζωη.Μπορεί να θελω να πάω γ καφε -σουβλακια και μια βολτα στο Μοναστηρακι με μια φιλη,με ενα φίλο,έχω και ζωή και εκτός του νηματος,και Αυγουστο θα λείψω σίγουρα 2 εβδομαδες απ την Αθηνα,θα πάω και εγώ τις διακοπές μου
Να ξεκαθαρίσω επίσης και κατι αλλο,σιγουρα θα υπάρξει και καποιο Σαββατο ή κάποια Κυριακη π δεν θα κάνω ραντεβου,γιατι πολύ απλά έχω και προσωπικη ζωη.Μπορεί να θελω να πάω γ καφε -σουβλακια και μια βολτα στο Μοναστηρακι με μια φιλη,με ενα φίλο,έχω και ζωή και εκτός του νηματος,και Αυγουστο θα λείψω σίγουρα 2 εβδομαδες απ την Αθηνα,θα πάω και εγώ τις διακοπές μου

Από την μια φορά που έχω πάει έτσι έχω συμπεράνει. Αλλά δεν έχω γράψει κάποια κριτική γιατί μπορεί να έτυχε το δωμάτιο. Επίσης ήταν πιο ακριβό από bill ή prive αν θυμάμαι καλά.Α δεν αξίζει δηλαδη; Πάντως εμένα πολυ μακριά μου πέφτει,οπως κ το λακομπα
Τότε δεν συμφέρει εκτός αν είναι για αρκετές ώρες το ραντεβού, τότε ίσως αξίζειΗ απόσταση π πρέπει να κάνω μέχρι το xdream ,και με αυτοκίνητο αμα πάω,σε κινηση μπορεί να πέσω,και δεν με συμφέρει ,μία ωρα πας και Κορινθο. οδύσσεια ολοκληρη η διαδρομη,και στο λακομπα,τοση ωρα περίπου θελω
Βαλε και καμια φιλη στο κολποΝα ξεκαθαρίσω επίσης και κατι αλλο,σιγουρα θα υπάρξει και καποιο Σαββατο ή κάποια Κυριακη π δεν θα κάνω ραντεβου,γιατι πολύ απλά έχω και προσωπικη ζωη.Μπορεί να θελω να πάω γ καφε -σουβλακια και μια βολτα στο Μοναστηρακι με μια φιλη,με ενα φίλο,έχω και ζωή και εκτός του νηματος,και Αυγουστο θα λείψω σίγουρα 2 εβδομαδες απ την Αθηνα,θα πάω και εγώ τις διακοπές μου,και λέω επίσης μα καλά,ολο το σαιτ Αθήνα μενει; Διοτι φουλ πελατεία βρισκω στην Αθηνα,ενω επαρχία οταν φευγω είναι πολυ μα πολυ λιγότερα τα μηνυματα και μπορώ να τα κουμανταρω
Κοιτα,θα σου πω κατι,οσοι με ξέρουν εδω,δεν ξέρουν γ την προσωπική μου ζωη,και το αντιστροφοXm, καμιά φίλη σου δεν θα φέρεις στο νήμα???
Δες το παρακάτω σχολιοΒαλε και καμια φιλη στο κολπο
Υπάρχει,έχουμε και αλλα πραγματα να κάνουμε περα απο το να είμαστε εδω στο σαιτ
Δεν υπαρχει ζωη εκτος του μπου κοπελια!!!
Πέραν της πλάκας αυτό θέλει προσοχή απο εσένα προς τον προσωπικό σου κύκλο. Ακόμα είναι αρχή. ΑΝ περάσει καιρός θα πρέπει πάντα να έχεις την προσοχή σου, μην σου ξεφύγει κάτι προς τον κύκλο σου. Καλή συνέχειαΚοιτα,θα σου πω κατι,οσοι με ξέρουν εδω,δεν ξέρουν γ την προσωπική μου ζωη,και το αντιστροφο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δες το παρακάτω σχολιο
Ναι,δυστυχως ο κόσμος εχει προκατάληψη σε αυτόν τον τομεαΠέραν της πλάκας αυτό θέλει προσοχή απο εσένα προς τον προσωπικό σου κύκλο. Ακόμα είναι αρχή. ΑΝ περάσει καιρός θα πρέπει πάντα να έχεις την προσοχή σου, μην σου ξεφύγει κάτι προς τον κύκλο σου. Καλή συνέχεια
Από Σεπτέμβρη βλέπω να μας σκάς με κάνα clk compressorατο ...Βασικά δεν είναι δικο μου,αλλά οικογενειακό,εχουμε hyundai accent,μοντελο του 2001

Αδικη που ναι η ζωη.Από Σεπτέμβρη βλέπω να μας σκάς με κάνα clk compressorατο ...![]()
Δεν θα κοπεί αυτό το αστείοσιχαμερατζα ποτε θα σε γαμησουμε κ μεις να κοπεί αυτό το αστείο επιτέλους της αδιαφορίας να φύγεις και ψωλοχυμενη για τον επόμενο και ξεσκισμενη
Να έρθω μαζί σας?Να ξεκαθαρίσω επίσης και κατι αλλο,σιγουρα θα υπάρξει και καποιο Σαββατο ή κάποια Κυριακη π δεν θα κάνω ραντεβου,γιατι πολύ απλά έχω και προσωπικη ζωη.Μπορεί να θελω να πάω γ καφε -σουβλακια και μια βολτα στο Μοναστηρακι με μια φιλη,με ενα φίλο,έχω και ζωή και εκτός του νηματος,και Αυγουστο θα λείψω σίγουρα 2 εβδομαδες απ την Αθηνα,θα πάω και εγώ τις διακοπές μου,και λέω επίσης μα καλά,ολο το σαιτ Αθήνα μενει; Διοτι φουλ πελατεία βρισκω στην Αθηνα,ενω επαρχία οταν φευγω είναι πολυ μα πολυ λιγότερα τα μηνυματα και μπορώ να τα κουμανταρω
Το τραβάς στα άκρα κοκοκο ένα γαμησι είναι βρε δε σ ζητήσαμε παντρειεςΔεν θα κοπεί αυτό το αστείο
Είσαι η μόνη που θέλω να πηδήξω κ με νευριάζεις τόσο πολύ με δαιμονιζειςΔεν θα κοπεί αυτό το αστείο