Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Eγω παλι πιστευω πως πεφτει δουλεμα χοντροΔουλειές με φούντες!!!
Οπς τώρα το είδα...αλλά τον Αύγουστο ίσως δουλέψω σε κάποιο στουντιο της επαρχίας για 15-20 μέρες,μπορεί,δεν είναι σίγουρο.
όλοι μαζί 15γουστο, έτσι κι αλλιώς είναι λίγο δύσκολο να βρούμε ελληνικό νινί στα τοπικά μαγαζιά!Κλασσικό ελληνικό κωλαράκι, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα!
Άλλαξαν τα πράγματα. Αυτά ήταν τον Μάρτιο. Τώρα είναι Αθήνα και θα δούμε. Το έκοψε περί επαρχίας...Οπς τώρα το είδα...
Λοιπόν ετοίμαζε βαλίτσες για Μεσσήνη να κάνουμεόλοι μαζί 15γουστο, έτσι κι αλλιώς είναι λίγο δύσκολο να βρούμε ελληνικό νινί στα τοπικά μαγαζιά!
ωχ ο φιλος Ντουνταρας θα μεινει με την ντουντα στο χεριΆλλαξαν τα πράγματα. Αυτά ήταν τον Μάρτιο. Τώρα είναι Αθήνα και θα δούμε. Το έκοψε περί επαρχίας...
Εκτός αν του βγει κανένα παρολί (που δεν το βλέπωωχ ο φιλος Ντουνταρας θα μεινει με την ντουντα στο χερι![]()
Ποιος Ηράκλειτος ρε τύπε;;;Τα πάντα ρει @athinaios44 @mhtsos(2) πιστεύω να διάβαζε αρχαία ελληνική φιλοσοφία η νηματοθέτρια και να ξέρει τον Ηράκλειτο![]()
....Τύπε δεν πιστεύω να είσαι προϊστάμενος σε Δήμο του λεκανοπεδίου;;;;Eγω παλι πιστευω πως πεφτει δουλεμα χοντρο
Αν θυμάμαι καλά, 80/h και δίνει και λωκό και καταπίνει αλλά δε δίνει τηλέφωνο και μόνο με πμ αν είσαι ευγενικός κλπ κλπ δε θυμάμαι αν χρεώνει έξτρα τη βαλβίδα αλλά μου φαίνεται καλό deal για αματούρι Ελληνάκι (?) πατημένα 30.Oυτε πρόγραμμα ούτε τιμές ούτε φωτό πρέπει να ψάξεις 70 σελίδες για να βρεις τα μισά.
Με έχουν αφήσει μόνο μου τα καριόλια και δεν έχει γούστο αν δεν υπάρχει διάλογος!!!Όπως και να το δεις ένα ενδιαφέρον έχουν τά σχόλια.... Θά αραξω λίγο....
Eγω παλι πιστευω πως πεφτει δουλεμα χοντρο

Τις στοιχηματικές εταιρείες θέλω να γαμήσω κι όχι το νήμα της ελληνικής κωλάρας, ε πέταξα 3-4 μηνύματα, κάπου να μην το παρακάνω...Με έχουν αφήσει μόνο μου τα καριόλια και δεν έχει γούστο αν δεν υπάρχει διάλογος!!!![]()
Υπομονή μέχρι να μπουν όι συνήθως γνωστοί άγνωστοιΜε έχουν αφήσει μόνο μου τα καριόλια και δεν έχει γούστο αν δεν υπάρχει διάλογος!!!
Άλλη φορά η @Αγγελική αφήνει στο πόδι της τον "έτσι" της και μου πατάει κανένα like![]()
Ότι πρέπει για καφέ μετά το φαγητό.Όπως και να το δεις ένα ενδιαφέρον έχουν τά σχόλια.... Θά αραξω λίγο....
Ότι πρέπει για καφέ μετά το φαγητό.
Το απόγευμα πάμε στης Αριανας

όχι δεν το έκοψα ,παίζει και αυτόΆλλαξαν τα πράγματα. Αυτά ήταν τον Μάρτιο. Τώρα είναι Αθήνα και θα δούμε. Το έκοψε περί επαρχίας...