hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 5.052
- Πόντοι
- 456
Ποιες άλλες δεν απαντάνε;έχουν φτιάξει καινούργιο νήμα 2-3 κοπέλες τωρα τελευταία και μετά δεν απαντάνε πουθενά.
Ποιες άλλες δεν απαντάνε;έχουν φτιάξει καινούργιο νήμα 2-3 κοπέλες τωρα τελευταία και μετά δεν απαντάνε πουθενά.
Μετα απο 10 λεπτα.Πες μας , μετά απο πόση ώρα σου απάντησε ?
Και μαλιστα μου ειπε οτι 14 με 20 Αυγουστου θα λειπει για διακοπες και καλο καλοκαιρι κτλ.Κι εγώ τα ίδια, δεν απαντάει, μόνο ο @Tommylee είπε ότι του απάντησε, μάλλον είναι πολύ γκαβλιαρης![]()
Ναι και μένα τελικά μου απάντησε…αύριο βράδυ θα την βγάλω παραλιακή για ποτόΚαι μαλιστα μου ειπε οτι 14 με 20 Αυγουστου θα λειπει για διακοπες και καλη καλοκαιρι κτλ.
Όλες μαζί στις 22.00 θα τις πάρεις ρε γίγαντα; Τι μαραθώνιο ετοιμάζειςΚαλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
Για αυτό δε βρίσκω καμιά διαθέσιμη σημερα, τις έκλεισε όλες ο τυπος;Όλες μαζί στις 22.00 θα τις πάρεις ρε γίγαντα; Τι μαραθώνιο ετοιμάζεις
Γεια σου καβλα.Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Ψηλη πρεπει να εισαι Ε?... Για πες Υψος !
Νομίζω το copy-paste κουμπί σου έχει πάρει φωτιά σήμερα...Καλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:
Της εκανες τα μουτρα κιμα τωρα τσικο μουυυυυυυυΔεν εισαι ο μόνος μυστη μου, όλους στο διαβάστηκε μας άφησε , απο εμενα ενα μεγαλο X στην κυρια για αρχή και βλέπουμε, οταν στρώσει λιγο χαρακτήρα και δειξει επαγγελματισμο τοτε ίσως ξαναστείλω ....
Φρόνιμα είπαμεΤης εκανες τα μουτρα κιμα τωρα τσικο μουυυυυυυυ

Τι φάση ..;έχουν φτιάξει καινούργιο νήμα 2-3 κοπέλες τωρα τελευταία και μετά δεν απαντάνε πουθενά.